λοιπον δεν θα επεκταθω περισσοτερο γιατι τα επιχειρηματα σου για εμενα ειναι ατοπα ,επαναλαμβανω για εμενα και θα σταθω οσο αφορα την μη προκριση της τουρκιας : ευκολα διαπιστωνει κανεις ακομα και εσυ παλικαρι μου οτι η δυναμικη των ομιλων ηταν δυσαναλογη ...πιστευω και η τυφλοι το εβλεπαν ....
για ιωαννιδη δεν θα μιλησω αλλο ειμαι οπαδος του παοκ παρα ταυτα ο σεβασμος μου για αυτον τον ανθρωπο ειναι απεραντος ...(πολεμησε στα πετρινα χρονια του ελληνικου μπασκετ)
τωρα για τον ζουρο και το χειροτερο ροστερ .....χαχαχα ξερεις τη μου θυμιζει ....τις δηλωσεις μετα απο ενα ατυχο αποτελεσμα μιας ομαδας λογω καιρικων συνθηκων ( το γηπεδο ηταν βαρη , ειχαμε κοντρα τον ανεμο , ην βροχη δεν μας επετρεψε να.....,το φεγγαρι δεν ηταν γεματο ) και ξερεις γιατι το λεω αυτο ....διοτι εκτος απο την ισπανια και την γαλλια οι υπολοιπες ομαδες με τα χειροτερα ροστερ στην ιστορια τους κατεβηκαν ...
υγ: μην ξαναστειλεις τιποτα αλλο ,δεν ειναι δουλεια αυτη ....εαν θελεις να αλλαξει κατι πραγματικα αλλαξε εσυ πρωτα ...ο καθενας εχει το μεριδιο του σε μια εθνικη ομαδα εστω και ψηφιακα ....