Võtsin üks mäng korraga. Lihtsalt suure palgafondi hoidmine ainult selleks et sinise poole põhihooaja võit saada ei tundunud mõttekas. Sinise poole põhihooaja võidu sain ma eelmine hooaeg ka ligi 150 000 väiksemate palkadega, usun et kui ainult oma tabelipoole põhihooaja võitu tahta, siis oleks piisav väljakutse seda proovida väikeste palkadega.
Samas kui tahta liigast rohkem, siis Trussikuid ei oleks keegi peale eilset nende võitu enam pidurdanud. See mäng oli võtmemäng ning 5 taset entut ei olnud kallis hind. Usun muidu et mängulõpp oleks tulnud tasavägine ka normal vs normal mängus, aga Trussikute staarid on olnud mängulõppudes head ning ilmselt oleks minu mehed rohkem väristanud. Lisaks oli võimalus, et Trussikud ise ka crunchivad :P.
Eks neljapäevane karikamäng oleks olnud keeruline võita vastase põhimeeste vastu nagunii. Meil eelmine aasta oli mäng Koopakarudega karikas ... ma andsin selle tegelt ära (hoidsin Westknightsi vastu mehi ja kogusin tuju). Koopakarud olid suht tugeva koosseisuga ja Rahulik - Rahulik mäng väga suurt vahet ei näidanud tookord (tagantjärgi oleks tahtnud ise rohkem panustada). Mul seekord meeskonnas 2 tugevdust ja väljavaated olid nädala alguses võrdsemad, võib-olla tundusin isegi favoriidina kuna kodus ja tujust nii väga ei hooli (liigatabeli koht on tugev). Praeguseks on Koopakarud enamuse põhirivist minutid täis mängitanud, mul on põhimeestel veel ruumi natuke. Aga Entu on madal ja ma usun, et Koopakarud võidu peale mängimata ei jäta (algne plaan ilmselt oli neil karikamäng tähtsuselt kolmandaks paigutada). Eks näis ...