Φιλε, αυτο ημουν ετοιμος να σε ρωτησω και εγω. Τι γινεται με αυτη τη δευτερη περιοδο σε καθε παιχνιδι μας???
χαχαχχα!!!Ναι!!Και στο κύπελλο νίκησες την 2η έστω με 1 πόντο!!!
Συγχαρητήρια για την πανεύκολη νίκη σου σήμερα!Ήξερα ότι είσαι δυνατός,αλλά δεν το περίμενα με τίποτα αυτό το πάρτυ!Πίστευα δεν θα μαντέψεις σήμερα και όταν είδα ότι συνέβη αυτό,νόμιζα ότι είχα ελπίδες να τελειώσω την σειρά!Τελικά το ματς πήγαινε για 30αρα αν δεν γινόταν blow!Θα έτρωγα εύκολα 120 ποντάκια σαν να ήμουν bot!!! %}
O Κοτίδης ακόμα δεν έχει συνέλθει από την κατραπακιά και είναι σε έξαλλη κατάσταση!!! :@
Πολλά τα ανησυχητικά δείγματα για μένα!Πρώτα από όλα μπράβο που πήγες με κανονική play-off!Και στους 3 προηγούμενους τελικούς με έπαιξαν στο 2ο ματς δυνατή!Τώρα εσύ θα έχεις αρκετά μεγαλύτερο ενθουσιασμό αύριο!Άρα δυνατότερες άμυνες!Έχω χάσει πολλά σημαντικά σκιλ τελευταία(IS για τα εσωτερικά που έπαιξα και OD για να αντιμετωπίσω το σύστημα που έπαιξες),αλλά και πάλι δεν περίμενα αυτό τον βομβαρδισμό!
Καλό ματσάκι να έχουμε αύριο!Καλή τύχη εύχομαι!Σίγουρα δικαιούσαι ένα πρωτάθλημα και θα χαρώ πολύ αν το πάρεις!Αλλά από την άλλη θα κάνω ότι μπορώ να το κερδίσω εγώ,αλλιώς ο Κοτίδης θα μας απελάσει όλους από την χώρα!!! (:|