Değerli III.9 müdavimleri, doğu-batı kapışmasında 3. hafta maçlarıyla karşınızdayız. Bu hafta da yine birbirinden ilginç maçlar olduğunu söyleyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Fazla ilginç maç yok. :) Belki benim maç ilginç olabilir. Bakalım çatlak Kıdı antrenörü bu akşam saha avantajıyla bir sürprize imza atabilecek mi?
Bunun dışında Erdemir'in yeni 2,5 milyonluk bebeğine kafayı takmış durumdayım. Sanırım biraz kıskançlık da var işin içinde. Bu akşam performansını merak ettiğim oyuncuların başında geliyor kendileri.
Tabi öncesinde kadroma yeni katılan çiçeği burnunda 2 oyuncumun performansını da merak ediyorum. Scout ekibim öve öve bitiremedi bu ikisini. 2 sezon antrenman ver, sonra elini öpene 2'şer milyona satarsın patron! dediler. Victor Valencia'yı sattığıma pişman etmesinler yeter bana. :)
2. favori takımım Harlem'in bu akşam hiç şansı yok Arel karşısında. Maç güzel olacak elbette, özellikle Harlem seyircisinin sadece kendi takımı değil, rakip takımın attığı her sayıda da kendinden geçercesine sevinmesini görmeniz gerek. Adamlar tam bir basketbol aşığı, fanatizm sıfır. Hal böyle olunca da diğer tüm takımların ve taraftarlarının ezberi ve oyun düzenleri bozuluyor. Benim beton takım bile 112 sayı yedi Harlem'den geçen sezon. Rakibi kendilerine uyduracaklarına, kendileri rakibe uydu benim haytalar.
- OOO Kıdı hocam geçmiş bayramın kutlu olsun. Nasılsın görüşmeyeli?
-Gel başımın belası gel bakalım. Senin de kutlu olsun. Bi tarafların şişmiştir kesin, Kıdıyla röportaj siftahı yapamadım diye he mi?
-He valla! Hocam çok zamanını almadan sorularıma geçeyim; canlı yayındayız bu arada hatırlatayım da, ağzınızdan küfürlü birşeyler kaçmasın aman diyeyim!
-Sen de küfür ettirecek soru sorma alla alla!
-Tamamdır hocam. Sezon sonunda Harlem takımının başına geçeceğiniz söyleniyor, doğru mu?
-Sen duyduğuna göre kesin yalandır!
-Bu akşam Avanguard'a karşı çz çekeceğiniz duyumlarını aldım. Geçen sezon deplasmanda çz çekip madara olmuştunuz ya, itibarınızı kurtarmak için yani?
-Ondan sonra küfrün adını günah koyuyorlar bilader!
-Peki, son bir soru daha. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey??
-Sadece seni alırım ulan! Belki kalan hayatım mahvolur ama insanlık senden ve senin bu gerzek sorularından kurtulmuş olur! Nerde benim beyzbol sopam?? Gel lan buraya! Kaçmaaaa!
AvanGuard - KIDISPOR = 1
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice = 2
Yalıncak Basket - screamspor = 1
Jokzilla - Errdemir67 = 2
Bikeushafaka - Anatolia Efes = 2
Çanta Spor - Gök Tengri = 1
Southeast Warhawks - Arel = 2
Red Deers32 - Sarp Rocks = 2