Mozda ja imam problema u radu sa repkom ali ti si decko zreo za hospitalizaciju pa se naljuti koliko hoces!
Mora da ti je mozak otekao dok si smislio "onoliki" post a sustina je da napises mnogo - a sve gola glupost!
Evo na primer - ti me ne cenis kao selektora! E jesi me nasekirao...sada necu moci da funkcionisem...

Da ti repliciram po tom osnovu - ja tebe sazaljevam kao coveka! A jos vise ljude oko tebe koji na zalost moraju da trpe takvoga. I da opet citiram mog prijatelja Boska koji kaze: "kakav si u zivotu - takav si i u online igricama". Ti i ja smo potpuna potvrda te teze.
Sa tobom sam pokusao razne pristupe: da odgovaram na tvoje postove, da se raspravljam sa tobom, da te ignorisem (u kampanji za selektora koju si izgubio i koju ces gubiti dok ne odlucim drugacije), da spustim loptu i na 2 nacina pruzim ruku pomirenja. Na BB-mail koji sam ti poslao nisi odgovorio a "ideja ti se ne svidja jer me ne cenis".
Pa evo da te i javno obavestim sta mozes da ocekujes sa moje strane...najkrace, ned`o ti Bog da od mene ovde po bilo kom osnovu zavisis. Kad god budem mogao gledacu da ti maksimalno zagorcam zivot i radovacu se tvojoj propasti vise nego svom uspehu.
Cak i to sto vidim da sa tvojom psihom mnogo toga nije u redu i da ti ustvari imas iskrivljenu (poremecenu) percepciju realnosti ne moze vise da bude opravdanje za tvoje bezumne napade na mene.
EDIT: Pa ti sada ako mislis da ima sta da se doda/replicira na ovo - izvoli!
Javno se izvinjavam svim posetiocima foruma na ovim beskrajnim tiradama na koje moram da reagujem i zelim vam da sami nikada ne dodjete u situaciju da budete na meti takve osobe sa takvim koktelom kompleksa.
Last edited by Laimbeer40 at 12/31/2008 2:50:02 AM
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos