przy szybkości niektórych treningów :) zbiórki szybciej wyższy podtrenujeDokładnie. Jesli chodzi o silnik - nie mam potwierdzenia :(A mój trenowany SG ma 6.10 gdzie mam zgłosić wade konstrukcyjną ? :>6.10? Metrów??? :)
przy szybkości niektórych treningów :) zbiórki szybciej wyższy podtrenujeDokładnie. Jesli chodzi o silnik - nie mam potwierdzenia :(A mój trenowany SG ma 6.10 gdzie mam zgłosić wade konstrukcyjną ? :>
przy szybkości niektórych treningów :) zbiórki szybciej wyższy podtrenujeDokładnie. Jesli chodzi o silnik - nie mam potwierdzenia :(
przy szybkości niektórych treningów :) zbiórki szybciej wyższy podtrenuje
przy szybkości niektórych treningów :) zbiórki szybciej wyższy podtrenujeDokładnie. Jesli chodzi o silnik - nie mam potwierdzenia :(A mój trenowany SG ma 6.10 gdzie mam zgłosić wade konstrukcyjną ? :>6.10? Metrów??? :)stopek ;)
przy szybkości niektórych treningów :) zbiórki szybciej wyższy podtrenujeDokładnie. Jesli chodzi o silnik - nie mam potwierdzenia :(A mój trenowany SG ma 6.10 gdzie mam zgłosić wade konstrukcyjną ? :>6.10? Metrów??? :)stopek ;) Alien jakiś?? Ale z taką ilością odnóży, to musi być szybki. I nieźle blokować ;)
A mnie sie trening podobal - trening Inside Def. i dla srodkowego (moze przyszlego kadrowicza) z average na respectable skoczylo -> to o 2 skile :)