BuzzerBeater Forums

Latvija - II.2 > 11. sezona

11. sezona

Set priority
Show messages by
From: Tucis

This Post:
00
122226.15 in reply to 122226.14
Date: 12/15/2009 5:50:55 PM
Overall Posts Rated:
308308
nu virslīgā naudinjas nāk ievērojami labāk kā II... tiesa šosezon izskatās, ka algas arī būs pamatīgi pieaugušas uz abu garo rēķina... vēl 2i mazie jānopērk un varēšu gatavoties nākamajai sezonai... šajā paredzēs tiko iegādāto talantu nedaudz attīstīt... :)

From: pepsis

This Post:
00
122226.16 in reply to 122226.14
Date: 12/16/2009 2:20:36 AM
Overall Posts Rated:
33
nu parsvaraa es teiktu tev tik apmeklejums dod savu artavu TV kontrakts tik pa 30 tkst vairak merčendaizers pat zemaks jo laikam bija daudz zaudes!! Te uzvarot to var augstaku dabut, bet nu bus gruti man liekas tev tik pilnu areenu dabuut!! bet nu tad jau redzēs!

From: yapiyapo

This Post:
00
122226.17 in reply to 122226.15
Date: 12/16/2009 12:18:00 PM
Overall Posts Rated:
214214
izklausās draudīgi :D
bet sastāvs tev labs izskatās. spiedīsi uz kausu? katrā ziņā PO tev vajadzētu tikt?

man jau ar algas pieaugušas. cik paskatījos virslīgas jaunās kopējās algas, tad šosezon jau turpat blakus vien būtu.
galvenokārt jāatīsta kaprāns un vaguzis (kas gan vēl jānopērk :D)

From: Tucis

This Post:
00
122226.18 in reply to 122226.17
Date: 12/16/2009 12:26:01 PM
Overall Posts Rated:
308308
izklausās draudīgi :D
bet sastāvs tev labs izskatās. spiedīsi uz kausu? katrā ziņā PO tev vajadzētu tikt?

man jau ar algas pieaugušas. cik paskatījos virslīgas jaunās kopējās algas, tad šosezon jau turpat blakus vien būtu.
galvenokārt jāatīsta kaprāns un vaguzis (kas gan vēl jānopērk :D)

nez nez... Bonuks baigi ņiprs izskatās + tie, kas pagājušajā sezonā bija priekšā arī dzan... uz kausu toč nespiedīšu. pārāk maz spēlētāju man, lai 2ās frontēs mauktu. šosezon man vairāk tāds sagatavošanās posms nākamajai. iekrāt naudu+ iesākt trenēt un veidot mazos uz aptuveni tādu lvl kā esmu izdomājis :)

This Post:
00
122226.19 in reply to 122226.11
Date: 12/19/2009 7:20:10 AM
Overall Posts Rated:
1818
Baigi labi, ka tagad mūsu līgā ienākuši daudzi aktīvi menedžeri. Būtu forši, ja varētu pastāstīt ko vairāk par sezonas mērķiem.

Es sākšu: pērnā sezona bija ļoti veiksmīga manai komandai. Tiku diezgan tālu kausā un PO mistiskā veidā iekļuvu finālā. Šosezon ir mērķis veltīt visu uzmanību tieši līgas spēlēm, kausu atstājot 2. vietā. Centīšos uzvarēt visas līgas spēles :D. Sezonas vidusdaļā plānoju arī papildināt sastāvu.

This Post:
00
122226.20 in reply to 122226.19
Date: 12/19/2009 7:39:14 AM
Overall Posts Rated:
2828
Uztaisīsi rakstiņu? :))

Par maniem plāniem... patiesībā pēc pirmajām dažām spēlēm varēšu secināt, ko no manis varēs sagaidīt, bet mani plāni ir šosezon visas spēles zaudēt :) tā kā nesaprotu diemžēl kā šeit var pelnīt naudu un atliek tikai nolūkoties tanī kā citi iepērk jaunus labus spelētājus par 2,5+ miljoniem, tad šosezon sev augstāk par 7 vietu neparedzu un paredzu izkrišanu no II līgas ārā. Tādējādi šī būs eksperimentu un trenniņu sezona un nekas vairāk. Vismaz tāds ir mans skatījums, jo šīs sezonas papildinājums no III līgas ir pietiekoši spēcīgs un konkurēt ar viņiem ir praktiski nereāli.

Last edited by smaidigais at 12/19/2009 7:42:04 AM

This Post:
00
122226.21 in reply to 122226.20
Date: 12/19/2009 8:15:54 AM
Overall Posts Rated:
1818
niks tev ir smaidīgais, bet tu vienmēr tāds pesimistisks. zemāk par 5. vietu tu nevari būt.

This Post:
00
122226.22 in reply to 122226.21
Date: 12/19/2009 8:22:34 AM
Overall Posts Rated:
1818
Un tagad ir pienācis laiks arī nu jau kārtējam sezonas apskatam un manām prognozēm.
Lielais 8nieks

Bananu BK
Komanda pagājušajā sezonā uzvarēja III līgā un labi, ka tā, jo pie mums ir nonācis vēl viens aktīvs lietotājs. Paskatoties uz komandas sastāvu var vilkt paralēles ar Imanta Ballers – komandu, kas uzvarēja pagājušajā sezonā – jo ari Bananu BK galvenais spēks ir garie spēlētāji. Tiesa, komandai nav labu mazo spēlētāju un tas ir komandas lielākais mīnuss, jo bez labiem mazajiem PO iekļūt būs grūti. Var prognozēt, ka komanda spēlēs spiežot uz groza apakšu, kur atrodas meistarīgi un jauni garie spēlētāji, kas sezonas laikā noteikti vēl progresēs.
Mana Prognoze:5.vieta

BC Berze
BC Berze pagājušajā sezona iekļuva II līgā un spēja tur arī noturēties, izslēgšanas spēlēs uzvarot BK K.O. real. Sastāvs starp sezonā nav mainījies. BC Berzei ir sabalansēts, bet ne visai spēcīgs sastāvs, kurā trūkst laba SV. Taktiskajā ziņā Berze varētu spēlēt līdzīgi kā pagājušajā sezonā – regulāri mainot taktikas gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.
Mana Prognoze:7. vieta

BK- Barons
BK- Barons vairākas sezonas ir spējis noturēties II līgā un domāju, ka šosezon komandu sagaida vēl sīvāka cīņa. Komandai ir raksturīga spēļu šķirošana, kamēr komanda ir kausā, tas nozīmē, ka komanda šajā laikā ar labākajiem spēkiem spēlē kausa spēli un vienu līgas spēli, pret vājākajiem pretiniekiem. Sastāvs komandai nav mainījies, lai gan vadītājs, jau diezgan ilgi meklē papildinājumu. Kad papildinājums tiks atrasts, komanda kļūs daudz spēcīgākā, nekā tagad, jo līdzekļi ir. Diezgan droši var teikt, ka komanda spēlēs mainot taktisko zīmējumu, tāpat, ka pērn.
Mana Prognoze:6.vieta

Lāči
Pērnās sezonas pārsteiguma autors, Lāči, arī šajā sezonā būs viens no favorītiem uz iekļūšanu PO. Lai gan individuāli spēlētāji nav tie spēcīgākie, kopā tie spēlē ļoti labi un par to ir jāpateicas smaidīgajam. Komanda sastāvu nav mainījusi, vienīgi no drafta ir izvilkts labs spēlētājs, kuru var labi trenēt. Arī šosezon komandas taktika būs grūti uzminama, jo smaidīgais noteikti parūpēsies par pārsteigumiem.
Mana Prognoze:4.vieta

Sirdspukites
Pērn Sirdspukites ieguva 1. vietu regulārajā sezonā, taču jau PO pirmajā kārtā atzina pretinieka pārākumu. Šāds pavērsiens ir tikai saniknojis komandas vadītāju. Sastāvs starp sezonā nav mainījies, taču tas joprojām ir ļoti, ļoti spēcīgs priekš II līgas. Komandai ir 2vi ļoti labi garie, ka arī lieliski snaiperi. Ne velti tieši Edvards Mierinieks jau 2. gadu kļuva par līgas MVP. Tieši sabalansētā sastāva dēļ būs ļoti grūti prognozēt ar kādu taktiku spēlēs Sirdspukites.
Mana Prognoze:2. vieta

SuperSonic777
SuperSonic777 ir jaunpienācēji mūsu līgā. Spriežot pēc sastāva, komandai būs jācīnās par palikšanu II līgā. Komandai ir 4 labi garie spēlētāji, kā arī labs UA. Manuprāt, ir dīvaini, ka komandā tiek turēt 4 labi garie. 1 vai 2 vajadzētu pārdot un par iegūto naudu aizpildīt robus SV un MU pozicijas. Ja komanda to izdarīs un iepirks labus spēlētājus, tā varēs konkurēt ar citam komandām, bet ja nē, tad baidos, ka vajadzēs atstāt II līgu.
Mana Prognoze:8.vieta

This Post:
00
122226.23 in reply to 122226.22
Date: 12/19/2009 8:23:09 AM
Overall Posts Rated:
1818
Ventbunkers
Ventbunkers ir viens no pērnās sezonas līderiem. Komanda izcīnīja 3. vietu regulārajā sezona un izstājās PO 1. kārtā. Pirms PO tika veikti nopietni uzlabojumi komandas sastāvā. Komanda pārdeva vairākus līderus un vietā iepirka citus ļoti labus spēlētājus. Man gan liekas, ka šo darījumu rezultātā komanda vairāk zaudēja, nekā ieguva. Lai nu kā, komandai tagad ir ļoti spēcīgs garais spēlētājs Olexandr Leonenko[player= 6441863]. Par to kā komanda spēlēs šajā sezonā spriest ir grūti, bet domāju, ka Ventbunkers spēlēs uz groza apakšu, jo tur komanda varēt būt pārāka par pērējajiem.
Mana Prognoze:3.vieta

Zemgale BK
Ko tur daudz par sevi :D. Zemgale BK pērn izcīnīja 4. vietu regulārajā sezona, taču tas netraucēja aizcīnīties līdz finālam PO. Sastāvs starp sezonās nav papildināts un komanda spēlēs līdzīgi kā pagājušajā sezonā.
Mana Prognoze:1.vieta

This Post:
00
122226.24 in reply to 122226.21
Date: 12/19/2009 8:24:08 AM
Overall Posts Rated:
2828
jā jo dzīvē tāds arī esmu :D

aj nu jo vairāk spēlēju šo spēli, jo sāk šķist ka vairāk neko nesaprotu. Vēl jo vairāk pierakstīju visu komandu šai līgā spēletāju algas pirms jaunā apdeita un skatos ka visi trennē no visa pa druskai un algas palekušās tā stipri ievērojami, ko nevarētu teikt par paša spēlētāju algām. Nu tad pastāsti man muļķim, kur var tikt pie naudas, jo tas koks ar 2 galiem sāk jau kaitināt, vai nu būvē arēnu un zaudē, jo spēlētājus nopirkt nevar, vai nu krāj veselu sezonu, arī protams zaudē un sezonas izskaņā uz izkrišanu nopērc vienu spēlētāju :D nu pasaki kā te var būt kkāds optimisms? :D

Last edited by smaidigais at 12/19/2009 8:25:03 AM

This Post:
00
122226.25 in reply to 122226.24
Date: 12/19/2009 8:38:12 AM
Overall Posts Rated:
1111
Nu jā, bieži vien mani šie paši jautājumi nodarbina... cerams, ka drīz vismaz kaut kāda skaidrība radīsies :D
Bet ja izdosies arī šosezon te noturēties, būšu tiešām pārsteigts!

Lai vai kā, veiksmi visiem un lai uzvar manējie! :D :)

Last edited by Rinkons at 12/19/2009 8:39:30 AM

Advertisement