Evo da se i ja javim posto sam stigao kuci. Cesitam obojici na utakmicama! Definitivno je presudio domaci teren i onih nekoliko poena kos razlike u regularnom delu, ali u svakom slucaju pobeda je zasluzena. Tesko je braniti se protiv ekipa koje su jake u svakom pogledu.
Sto se mene tice, ja kao jesam imao najbolji skor, ali mislim da to nije realna slika. Drzao sam dugo visok entuzijazam jer sam imao srecu sa kupom i solidnu klupu za rotaciju, ali je prva petorka ta koja se najvise "broji" u teskim utakmicama.
Jos uvek ne znam da li cu izdrzavati plate sledece sezone. Ne bih trebao imati problem dok god sam u kupu, a za posle cu valjda bolje znati kako stojim. Kole, nadam se da ces i ti zadrzati bar osnovu ekipe, a sto se tice kvaliteta za II, mislim da ga vec imas.
A ti Svetislave, nemoj vise da ti padne na pamet da izletis iz II. Dovoljno je sto si nam jednom pomutio racune. ;) Ako se ne varam, ovo je prvi put da se neko ko je ispao iz II u III.3 odmah vratio. Svi ostali su bili tu bar nekoliko sezona, ispadali u IV ili otisli u botove - bar je tako bilo u poslednjih 6-7 sezona (Vuckoliki Kojoti, Pcelice, Odgoni..., pa i Lazarevac koji je jedini ostao u igri za finale).
I na kraju: "starosedeoci" treba da se cuvaju i novajlija - svi koji su dosli iz IV su se sasvim lepo snasli za prvu sezonu i mislim da ce biti nezgodni protivnici u sledecoj.