BuzzerBeater Forums

Srbija - III.3 > Sezona 15

Sezona 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
170178.15 in reply to 170178.14
Date: 4/8/2011 6:52:19 PM
Overall Posts Rated:
2222
Hmm... pocinjem da mislim da me je neko ukleo ove sezone, pehovima nema kraja. Da li je moguce da mi se posle xy sezona desi povreda igraca bas u ovako vaznom trenutku, da ne pricam da mi je to indirektno izbacilo i drugog centra iz kombinacije jel mu je zeznuta forma.Toliko sam besan da mi dodje da ostavim buzzer...

This Post:
00
170178.16 in reply to 170178.15
Date: 4/9/2011 3:35:52 AM
Overall Posts Rated:
2727
Nemoj se sekirati - pogledaj ostale polufinaliste. Nas trojica imamo po povredu. Sto se tice forme, prosek ti je 8.5. Tesko da moze bolje. Ako ti je za utehu, i moj Lopez je ostao na 7, iako mu nedeljama stimam minute skoro savrseno.

Svima zelim srecu u danasnjim finalima pre finala. Steta sto samo jedan tim ide dalje...

Message deleted
This Post:
00
170178.18 in reply to 170178.17
Date: 4/9/2011 6:09:28 PM
Overall Posts Rated:
2222
Sto imam igraca u izboru za MVP-a :)

This Post:
00
170178.19 in reply to 170178.18
Date: 4/17/2011 3:30:33 PM
Overall Posts Rated:
2222
Finalna serija je zavrsena i mogu sa velikim zadovoljstvom da kazem da sam ispunio cilj. Bila je ovo ocekivano teska sezona pre svega zbog kvaliteta protivnika ali i zbog jos nekih faktora. Mislim da je na kraju presudio i kvalitet ali i uglavnom dobar odabir taktika. Tri su kljucne utakmice po mom misljenju, poslednje dve sa Brugijem, za koga smatram da najbolje radi u ligi, i veoma vazna pobeda nad Lazarevcom u gostima.

Sto se tice finala, samo je poslednja utakmica bila neizvesna ali bih lagao kada bih rekao da nisam ocekivao da cu na kraju izaci kao pobednik. Vec na pocetku serije sam znao taktiku za sve tri utakmice i mislim da je pobeda zasluzena.

Za kraj vas sve pozdravljam i pojedine ocekujem za 2 sezone u II ligi ;)

Last edited by Svetislav Pesic at 4/17/2011 3:33:48 PM

This Post:
00
170178.20 in reply to 170178.19
Date: 4/17/2011 7:00:53 PM
Overall Posts Rated:
22
Cestitam na pobedi i prolazu u visi rang. Potpuno zasluzena pobeda u finalnoj seriji, i tek sada vidim koliko je bitna utakmica vise kuci u finalnoj seriji. Da sam bio domacin, verovatno bih imao velike sanse za prolaz, ovako mi je ostajala samo nada da mogu nesto napraviti u gostima. Kako god, srecno u II ligi, nemoj nam se opet vracati u III jer sledeci put te necemo pustiti tako lako :)
A meni preostaje renoviranje tima i najverovatnije necu biti medju glavnim favoritima za prolaz u visi rang sledece sezone, jer zelim stvoriti tim koji ce bez problema opstati u II ligi kada do nje dodjem.

Sto se tice sledece sezone, brugi i alkosi ce po meni biti glavni favoriti, i eventualno ako nam dodje neki jak tim iz II lige. Kako god, opet ocekujem jaku konkurenciju i odskocice oni timovi koji budu dobro radili sa igracima koje treniraju i naravno oni koji budu dobro vodili finansije kluba :)

From: Brugi

This Post:
00
170178.21 in reply to 170178.20
Date: 4/18/2011 8:04:09 AM
Overall Posts Rated:
2727
Evo da se i ja javim posto sam stigao kuci. Cesitam obojici na utakmicama! Definitivno je presudio domaci teren i onih nekoliko poena kos razlike u regularnom delu, ali u svakom slucaju pobeda je zasluzena. Tesko je braniti se protiv ekipa koje su jake u svakom pogledu.

Sto se mene tice, ja kao jesam imao najbolji skor, ali mislim da to nije realna slika. Drzao sam dugo visok entuzijazam jer sam imao srecu sa kupom i solidnu klupu za rotaciju, ali je prva petorka ta koja se najvise "broji" u teskim utakmicama.

Jos uvek ne znam da li cu izdrzavati plate sledece sezone. Ne bih trebao imati problem dok god sam u kupu, a za posle cu valjda bolje znati kako stojim. Kole, nadam se da ces i ti zadrzati bar osnovu ekipe, a sto se tice kvaliteta za II, mislim da ga vec imas.

A ti Svetislave, nemoj vise da ti padne na pamet da izletis iz II. Dovoljno je sto si nam jednom pomutio racune. ;) Ako se ne varam, ovo je prvi put da se neko ko je ispao iz II u III.3 odmah vratio. Svi ostali su bili tu bar nekoliko sezona, ispadali u IV ili otisli u botove - bar je tako bilo u poslednjih 6-7 sezona (Vuckoliki Kojoti, Pcelice, Odgoni..., pa i Lazarevac koji je jedini ostao u igri za finale).

I na kraju: "starosedeoci" treba da se cuvaju i novajlija - svi koji su dosli iz IV su se sasvim lepo snasli za prvu sezonu i mislim da ce biti nezgodni protivnici u sledecoj.