BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 17 julkistukset

Kauden 17 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Junior31

This Post:
00
191962.15 in reply to 191962.14
Date: 7/29/2011 3:55:29 AM
Overall Posts Rated:
376376
Hienoa että moni kieli on hallussa. Jos 4 foruumia vaikka samaan aikaan lukee niin se on varma, että aikaa tän pelin parissa kuluu ja paljon, mutta samalla varmasti paljon tietoa ja taitoa. Joten teretulemast vaan kirjoittelemaan suomen foorumeille.

This Post:
00
191962.16 in reply to 191962.15
Date: 8/27/2011 10:24:38 AM
Overall Posts Rated:
587587
Uusia kasvoja BB-tiimiin

Kuten monet teistä tietävät, BuzzerBeaterin eteen tekemämme ponnistukset ovat aina olleet lähtöisin rakkaudestamme tätä peliä kohtaan. Vuosien varrella olemme tehneet parhaamme saadaksemme sivuston kasvamaan, ajoittain sijoittaen omaa rahaamme projektiin voidaksemme palkata kehittäjiä. Vaikka BB-Charlesilla ja BB-Markilla on ollut ajoittain osa-aikaista ja jopa täyttä päivää tekevää apua (mikä on ollut tarpeen, sillä Charles ja Mark tekevät itse täyttä päivää BuzzerBeaterin ulkopuolella), meillä ei ole ollut mahdollisuutta rahoittaa pysyvää kehitystiimiä Supporter-maksuilla ja mainostuloilla.

Siksipä meillä onkin nyt suuri ilo julkistaa tieto siitä, että meillä on viimein kasassa pysyvä, täysiaikainen tiimi kehittämään, ylläpitämään ja kasvattamaan BuzzerBeateria! BB-Mark ja BB-Charles tukenaan, tiimimme koostuu tiiminvetäjästä ja kahdesta uudesta kehittäjästä, jotka tulevat BB-Marinin avuksi (he saavat esitellä itse itsensä, kun liittyvät mukaan). Lopuksi mukaan tulee myös osa-aikaisena työntekijänä BB-Ryan (joka tunnettiin ennen nimellä GM-RiP). BB-Ryan ei ole kehittäjä, vaan työskentelee muissa kuin ohjelmistoihin liittyvissä projekteissa. On selvää, että odotamme uuden tiimimme kehittävän uusia ominaisuuksia, korjaavan bugeja, ja vastaavan yhteisön kehitysideoihin paljon aiempaa tehokkaammin.

Tähän meillä ei olisi ollut mahdollisuutta ilman yhteisömme, ja erityisesti Supporteriemme, jatkuvaa kannustusta ja halua auttaa. Se on mahdollistanut BuzzerBeaterin laskujen maksamisen, serverien hankinnan, mainoskampanjoiden tekemisen, ja uuden tiimimme kasaamisen.

Uusi tiimi aloittaa syyskuun puolen välin aikoihin. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että BuzzerBeater koostuu valtavasta määrästä koodia, joten vie ehkä pari kuukautta ennen kuin uusi tiimi omaksuu järjestelmämme ja pelin. Lisäksi tiimillä on edessään toimistotilojen perustaminen nollasta, joten pyydäme kärsivällisyyttä tänä tutustumisaikana. Muutaman kuukauden kuluessa uskomme BuzzerBeaterin tukitoimintojen olevan vihdoin ja viimein sillä tasolla, jolla niiden olisi mielestämme pitänyt olla jo aikaa sitten.

Jonkun aikaa olemme pyrkineet säästämään tulojamme ja karsimaan menoja, mukaan luettuna jopa mainoskuluja, jotta meillä olisi mahdollisuus kehitystiimin palkkaamiseen. Toivomme tämän panostuksen tuovan lisää tukea myös käyttäjiltämme, jotta voimme lisätä mainostusta ja saada BuzzerBeaterin kasvuluvut taas nousuun.

Eikä tässä vielä kaikki! Yksi tekijä kehitystiimimme kasvattamisessa on lupaus siitä, että ajaisimme myös erästä lisäprojektia, jota on tähän mennessä kehittänyt pieni erillinen kehittäjäjoukko, jolla on ollut pääsy suureen osaan koodistamme. Perustyöt on jo tämän ulkopuolisen ryhmän toimesta hoidettu ja uskomme, että tuomalla tämän projektin nyt oman sateenvarjomme alle saamme aikaan jotain sellaista, josta tulette varmasti pitämään. Tällä hetkellä tähtäin työssämme on saada uusi tiimimme ja toimistomme pyörimään, ja voit olla varma, että pääpaino meillä on ja on aina ollut BuzzerBeaterin kasvu ja kehitys. Haluamme toistaiseksi laittaa kysymykset uutta projektiamme koskien sivuun, ja palaamme asiaan tulevien kuukausien aikana, jos saamme sen muotoon, josta voimme olla ylpeitä!

Kiitos jälleen kaikesta avusta, joka on mahdollistanut pääsyn tähän pisteeseen. Ehdotuksenne, kommenttinne, keskustelualueviestinne ovat osaltaan muokanneet peliä sellaiseksi, joka se tänä päivänä on. Supporterien tuki on lisäksi antanut meille mahdollisuuden saada kokonainen tiimi pelin pariin.

Toivomme teidän nauttivan BuzzerBeaterista yhtä paljon kuin me nautimme sen tekemisestä!

This Post:
00
191962.17 in reply to 191962.16
Date: 10/28/2011 8:54:59 AM
Overall Posts Rated:
587587
Alasajo kaudenvaihteessa

Kausien välillä tullaan tekemään ylläpitotöihin liittyvä alasajo. Nykyisen suunnitelmamme mukaan sivusto tulee menemään kiinni Bostonin aikaa suurin piirtein keskiyöllä sunnuntain ja maanantain välillä. Suomen aikaa tämä tapahtuu siten maanantaina aamulla (huomaathan myös, että meillä siirrytään jo talvikaan, mutta USA:ssa talviaikaan siirrytään viikkoa myöhemmin). Kaudenvaihteen prosessointi (johon sisältyy myös varaustilaisuus) suoritetaan suurilta osin alasajon aikana, joten muistathan laittaa varausjärjestyksesi kuntoon jo viikonlopun aikana. Arviomme on, että alasajo kestää noin 12 tuntia, tosin parhaimmillaan se saattaa kestää vain noin 5-6 tuntia ja pahimmillaan noin 18-24 tuntia. Etusivu tulee antamaan ajantasaista tietoa sillä aikaa, kun sivustolle ei muuten pääse.

Muistakaa siis laittaa varauslistat kuntoon viimeistään viikonlopun aikana!