Γεια σου Στελιο...αν γραφατε ρε παιδια με ελληνικους χαρακτηρες, δεν θα μου εβγαιναν τα ματια να σας διαβαζω καθε φορα.
Τα οσα δεν γινονται εδω, γινονται διακατηγοριακα (!!!) για ολες τις κατηγοριες στο facebook. Το γιατι δεν γινονται εδω, ειναι αγνωστο...Μαλλον αυτοι που εχουμε διαθεση για συζητηση, ειμαστε λιγοτεροι απο αυτους που δεν εχουν.
Το δικο μου αποτελεσμα δεν ηταν τοσο εκπληξη. Αν και ειναι ανεξηγητο πως δεν εκαναν οι παικτες μου φαουλ με 8 δευτερολεπτα να απομενουν οταν εχανα 2 ποντους...Κακο ματς απο την ομαδα μου, το δικαιουμαι ομως 2-3 φορες τη σεζον. Ο αντιπαλος εχει βελτιωθει αρκετα και δειχνει το δρομο και στη μερια των μπλε. Ο Ανδρεας δεν το ειπε με κακια αυτο που ειπε και επειδη δεν το εκανε με αυτο τον σκοπο, συμφωνω απολυτα μαζι του. Αυτο που πραγματικα ειπε, και φυσικα δεν επιδεχεται κακιας, ειναι οτι η μερια των μπλε ειναι στασιμη και μονιμως αποδυναμωμενη. Κανενας δεν ενισχυεται αρκετα ωστε να εχουμε μια ανταγωνιστικη κατηγορια. Αυτο εχει αντικτυπο και στις πιο ισχυρες ομαδες αφου δεν μπορουν να δουν με ευκρινεια τα κακως κειμενα, με αποτελεσμα να μην κανουν σημαντικες κινησεις βελτιωσης ή αλλαγης τακτικων και στρατηγικης.
Θα διαφωνησω στο οτι υπαρχουν ομαδες στιν IV που ειναι καλυτερες απο τις ομαδες της III. Γενικως η ΙΙΙ ειναι αρκετα πιο ανταγωνιστικη κατηγορια απο την ΙΙ, γιατι εχει τοσους πολλους ομιλους και οχι μονο 4 οπως η ΙΙ. Αν στην ΙV βρισκονται ομαδες που φαινομενικα εχουν καλυτερα ροστερ απο ομαδες της III, τοτε αυτο γινεται γιατι εχουν ΑΣΧΕΤΟ μανατζερ. Ετσι απλα. Στην δε ΙΙ υπαρχουν και καποιες χειροτερες ομαδες απο αρκετες ομαδες της ΙΙΙ. Βιοι αντιθετοι δηλαδη. Ενας απλος ελεγχος μερικων ομαδων της II θα σας πεισει. Ομαδες με πολλαπλασιο μπατζετ και εσοδα και εχουν μαυρια χαλια...την ιδια ωρα ομαδες με σαφως λιγοτερα εσοδα και βγαζουν ματια στην ΙΙΙ. Συγκυριες, διαφοροι ασταθμητοι παραγοντες και καποιου ειδους κλικα (που ολο και περισσοτερο εμφανιζεται στα φορουμς τελευταια), καθοριζουν τις ομαδες απο τη ΙΙ και πανω. Τελευταιο παραδειγμα του Ασυνγκρατητου που παρατησε το παιχνιδι καταγγελωντας την κλικα, αφου ομως ειχε αποτελεσει μερος της για μεγαλο διαστημα...τωρα πια ειναι bot.
Ο Κυριακος που ηταν ο πρωταθλητης της σεζον 16, επεπλευσε τη σεζον 17 τερματιζοντας 5ος. Ο Greek Magic ξεκινησε με 2 ηττες.
Συνεχιζουμε προς το...αγνωστο και οπου μας βγαλει.