(part3)
Tόσα χρονια στο BB μου εχουν ζητησει να μου δωσουν παιχνιδια με ανταλλαγμα bid ή να τους δωσω εγω παιχνιδι και απλα έχω αρνηθει, τόσα χρονια τερματιζω εγω ανετα πρωτος στον ομιλο για να με παιξει crunch time ο κάθε αμπαλος 4ος και ας ξερει ότι με το crunch time του το μονο που πετυχαινει είναι να πεταξει εμενα εξω να χασει στο επομενο ματς με 40 ποντους και να δωσει την ανοδο σε καποιον άλλο και εγω ουτε εχω κατηγορησει καποιον ουτε εχω απειλησει ότι θα τον δωσω σε κανεναν.
Εγω κυριε παιζω για την πάρτη μου και με θεωρω τιμιο, ολοι οι αλλοι ας κανουν ότι θελουν. Δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα να με πουν ανηθικο και μετα από αυτό δε με νοιαζει πλεον ουτε η δικη σου αποψη που τοσο επιπολαια θα με πεις ανηθικο ουτε κανενος αλλου με αντιστοιχες αποψεις.
δυστυχώς ξανα αναφέρεσαι στην ανηθικότητα που πολύ σωστά σε εκνεύρισε, όμως δυστυχώς αυτή η διάθεση παίζω για την πάρτη μου θα ήταν πιο ξεκάθαρη αν δεν ζήτιάνευες να σε αντιμετωπίζουν "χαλαρά"
Ότι και να μου πεις ότι και να γραψεις στο φορουμ και με κανεις «βουκινο» ειλικρινα δε με ενδιαφερει. Εγω με μενα τα εχω καλα ξερω πολύ καλα ότι δεν εχω κανει κατι παρανομο αλλα κάτι που μια μικρη (ευτυχως μικρη) μεριδα ανθρωπων το βλεπει ως αντιδεολογικο. Από εκει και περα ότι και να κανεις εσυ δεσμευομαι ότι στο τελος της σεζον για πρωτη φορα θα βγω ο ιδιος στο φορουμ για δημοσιο λιθοβολισμο για να προσφερω ευχαριστηση σε σενα και σε οσους αλλους έχουν αντιστοιχες αντιληψεις και νιωθουν ότι τους καταστρεφω το παιχνιδι με το να παιζω απλα. Ειλικρινα εμενα η αποψη σου μου ακουγεται του στυλ «Φιλε το ξερεις ότι είναι άδικο να έχεις Αμερικανο PG ενώ εγώ προπονώ Έλληνα». Δικαίωμα σου να μην παιζεις «αμοιβαια χαλαρα» αλλα κρατα τις αποψεις (γιατι μονο αποψεις είναι) για τον εαυτο σου.
αν ισχύει το bold παύω να ασχολούμαι...επειδή δεσμεύτηκες...ΔΕΝ θα αποκαλύψω το όνομα σου..κάντο μόνος σου...
Στα ματια μου μετα από το χθεσινο σου ΚΑΤΗΓΟΡΩ, μου φαίνεσαι ρηχος. Σαν μανατζερ εισαι καλος και το απεδειξες και μεσα στο γηπεδο, σαν ανθρωπος δες το σαν συμβουλη ή και αγνοησε με εχεις δρομο μπροστα σου για να μπορεσεις να με κρινεις.
εδώ κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα και εγώ...προβαίνεις σε χαραkτηρισμούς..άστο καλύτερα γιατί εκτός απο ρηχός είμαι και τραμπούκος...και πίστεψε με αν τα λέγαμε απο κοντά θα το μετάνιωνες τον χαρακτηρισμό αυτό( άσχετα αν θα στο επιβεβαίωνα με τις πράξεις μου...;))) χμμμ γμτ παγίδα είναι....
Και κατι τελευταιο. Εχω φετος (και πιο παλια σε αλλους ομιλους) παιξει αρκετα «αμοιβαια χαλαρα» με αρκετα παιδια από τον ομιλο αρα μην πεσεις από τα συννεφα αμα δε σκοτιστουν ιδιαιτερα από την αποκαλυψη σου ή κάνουν τους εκπληκτους. Και μαλιστα αρκετοι από αυτους ήταν ιδιαιτερα ανακουφισμενοι που τους το ζητησα. Και μετα από αυτό που ανεφερες νομιζω καταλαβα το λογο. Προφανως εσυ και οι ομοιδεατες σου εχετε σπειρει τρομοκρατια και οι καημένοι φοβουνται να το ζητησουν για να αποφυγουν τα αντιποινα!
Το καλο για το παιχνιδι είναι ότι το ποσοστο σας είναι 0,5%. Το κακο είναι ότι ειστε γνωστοι στα φορουμ και η αποψη σας μετραει επειδη σαν ονοματα εχετε βαρυτητα και ας είναι απαραδεκτη.
1)
εδώ αρχίζουν τα ωραία........ευτυχώς που ανακούφισες πολλούς εδω μέσα...
2) είμαι και ρηχός και τρομοκράτης, sorry παιδιά αν σας τρομοκρατώ
Καλα μυαλα σου ευχομαι και απλα απολαυσε το παιχνιδι. Αμα εχει καποια απορια ο Kajabar πες του να μου στειλει…
ας σου απαντήσει προσωπικά ο υποστηρικτής σου...;)
Σορι που εκφραζω την αντιθεση μου στις πεποιθησεις σου αλλα δεν ειμαι εδω ουτε να σου χαιδεψω τα αυτια ουτε να πω τι καλος μανατζερ που εισαι. Με προσεβαλες αναιτια και απλα σου λεω να κοιταξεις την ομαδα σου και να αφησεις τους χαρακτηρισμους γιατι στη μεταξυ μας κουβεντα ο μονος που εκτεθηκε εισαι εσυ!
για αυτό ειπα ότι πήρα ένα μάθημα ζωής....σε ευχαριστώ
τελείωσα