Evo da i ja odgovorim na pitanja cenjenog ex selektora :)
Kandidujem se za selektora u21, i voleo bih ako dobijem tu funkciju da imam uspeha sa u21, a seniorsku vodi drugi selektor, sa kojim bi se ja naravno dogovarao oko ovog drugog pitanja, odnosno, treniralo bi se po principu da budu dobri za u21, ali da mogu i da se nastave za seniorsku da se doradjuju, odnosno da imaju dobru podlogu, jer ce se naravno praviti sto kompletniji igraci(naravno trenirali bi se samo oni koji imaju preduslov za to, nece se dizati sekundarci ako su na mizernom nivou). A sto se tice ovih niskih potencijala tipa veciti all star i nize, nemam ideju sta bi sa njima radio osim da ih pustim, pa sta im bog da(osim ako nisu neki extra talenti, ali mislim da takvih bas i nema).
Naravno da bi se igracima dok su mladi trenirali i sekundarci, ne mozda nesto mnogo, ali bi se sigurno znacajan deo treninga posvetio tim skilovima, pogotovo MVP i HOF potencijalima, odnosno ako imaju preduslov za treniranje tih skilova, kao sto rekoh gore.
Ne planiram nista mnogo da menjam u vodjenju u21, jer smatram da je ovaj princip dobar, naravno uvek postoji mesta za poboljsanje, ali za sad nista znacajno ne vidim. :)