Νομίζω ότι μετά από αυτόν τον μηνυματικο οίστρο ήρθε η ωρα να γραψω και εγω με την σειρα μου.
Καλή χρόνια σε ολους με υγεία και ΟΝΕΙΡΑ .
Τωρα για να γραψω 2 πραγματακια και για το παιχνιδι ,είναι αληθεια ότι το φορουμ της κατηγορίας δεν είναι και το ποιο δραστήριο ,μαλιστα πριν από 3 σεζον νομίζω ειχα κάνει μια προσπάθεια να αναλυσω αυτό το φαινόμενο και με προσωπικα μηνυματα στο καθενα ξεχωριστά ρωτουσα για ποιον λογο απέχουν .
Το αποτέλεσμα εδειξε ότι η έλλειψη χρονου ηταν η κυρια αιτια και σαν δευτερο στοιχειο επικαλούνταν την μη συμμέτοχη των αλλων χρηστών .
Οσο αφορα το αγωνιστικό καμματι όπως ειχα γράψει και πέρυσι ολοενα δυσκολεύει η κατασταση στην ΙΙ.1 .μαλιστα όπως ειχα προαναφέρει φέτος έχουμε την τιμη να υποδεχόμαστε από την 3 κατηγορια 3 μανατζερ με ενδοξο παρελθον και μεγαλη εμπειρια .kasper sosta και ALARIHOS !!!!\
Τα αλλα παιδια είναι λιγο πολύ γνωριμα …
Προσωπικα η ομαδα μου για ακομα μια χρονια θα παλεψει για να κρατηθει στην κατηγορια περυσι την γλύτωσα τελευταια στιγμή.
Ηθελα πολύ να επιλεγώ εθνικος προπονητης αλλα δεν τα καταφερα η ελλην ικη κοινοτητα διαλεξε (όχι αδικα) τον μετεωρίτη ένα παιδι που ασχολήθηκε διεξοδικά με την εθνικη και φυσικα είχε καλυτερες δημοσιες σχέσεις.: )
Η συνεχεια είναι πολύ δυσκολη χαιρομαι που βλεπω τον akage να επιστεφει στα φορουμ …(παλαιός εθνικός προπονητής με μεγαλη επιτυχία )