1. em tudod mekkora pénzen ülök.

2. mint azt pár órája írtam Aczlél elvitt 3 millámat kb. !
Az átigazolási egyenleg azért mérvadó. Nem mind1 neki az a 8 milla szerintem. Ugyan olyan osztályba vagyunk, ugyan azért a célér hajtunk, nekem nagyobb a csarnokom, és 2 játékosom ér szerintem annyit, mint amennyit neki a teljes játékosállománya érhet. Nem hogy nem vagyok csődbe, vígan evickélek. Ez többnyire annak a +8 millának a következménye! Nem mellesleg nézd meg a keleti barátainkat akik a 6-7-es edzőket meg a csilliós playákat veszik, mennyit számít a pozitív egyenleg. Vannak halak akik elvannak meg el evickélnek, vannak akik meg tele vannak zsével és ha akarnak megvesznek egy 2 millás ifit meg egy 800k-s edzőt. Nem ugyan az a kaszt. A keletiek ezt az egyenleget a tradeléssel érik el többnyire nem az edzéssel, de edzéssel is pluszba lehet lenni, csak ez némi eredményesség hullámzással jár.
A te és Péter minusza annak a következménye, hogy jelenleg sokkal értékesebb csapaton csücsültök. Nem hasonlíthatod az 1. ligás szereplés a 3. ligáshoz. Ha én is bevásárolnák, és vennék egy 1. ligás csapatot most magamnak, akkor nekem is -os egyenlegem lenne szerintem, nem +5 millás! Azt nem is számolva, hogy az 1. ligában könnyebben kaparsz össze +150k heti egyenleget (kupával együtt) mint a 3. ligában, így aki tartósan ott szerepel annak jobban megengedett a mínuszos átigazolási egyenleg, mint aki oda igyekszik. Amúgy ha megnézed erre is van egy óriási ellenpélda, nem mondom most itt meg a nevét!