Samozřejmě neznám přesné znění vaší mailové komunikace, takže se nechci stavět ani na jednu stranu a dělat soudce, ale z toho, co tady zaznělo bych chtěl upozornit na několik věcí.
- opakovaně se tady objevují výtky na způsob komunikace skautů, proto bych doporučoval si z toho vzít ponaučení a snažit se jí zlepšit
- je potřeba si uvědomit že lidi okolo U21/NT jsou tu pro zbytek komunity, nikoli naopak, tzn. realizační tým U21/NT má mít zájem na tom, aby lidi měli chuť spolupracovat, není to o tom, až na výjimky, že ti lidi mají chuť sami o sobě a budou spolupracovat za každých okolností ... navíc i ty výjimky, co chuť mají, mohou způsobem vedení U21 a skautingu o tuto chuť přijít
- vůbec se mi nelíbí, když přijde nějaká kritika, když se U21 manažeři brání tímto způsobem, který si předvedl, byť se ti ten příspěvek nemusí zrovna líbit, ale to souvisí s předchozím bodem
- pokud žádost o jiné názvosloví byla uvedená jako slušná prosba, pak bych to viděl v pořádku, ale i tak se může stát, že manažer jí nevyhoví a lidi okolo U21 si s tím musí poradit a být schopni s manažerem komunikovat, já si pamatuji v dobách, kdy ti hráči byli rozeseti po světě, než se povedlo většinu hráčů dostat do českých klubů, že jsem si musel poradit s tím, že mi někdo píše zprávy nebo posílá skilly třeba italsky, francouzsky, španělsky apod.
Last edited by rwystyrk at 7/24/2014 3:09:04 AM