BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269358.15 in reply to 269358.14
Date: 5/2/2015 12:26:41 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Chápu, že nejsou kandidáti, ale že tu není žádná diskuze, tak to je dost špatný už. Vždyť já nic pořádně nenapsal a je toho spousta na co se dá zeptat.

Jinak dík za hlas, ale i když Radim se hlásím z nouze, tak si myslím, že pořád je o něco vhodnější kandidát :) Hlavně se mi na spolupráci nikdo neozval, jen Vrťa, který ale nemůže hned.

Pořád hledám na spolupráci lidi, klidně i někoho nového, který má zájem o NT :)

This Post:
00
269358.16 in reply to 269358.15
Date: 5/2/2015 1:50:27 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Problém je,že ani nikdo nemá zájem pomáhat okolo NT či U21 a když těch pár lidí co to dělá se na to vykašle tak NT půjde rychle ke dnu.

This Post:
22
269358.17 in reply to 269358.15
Date: 5/2/2015 2:20:11 PM
Overall Posts Rated:
913913
Právě to je to, co je poslední dobou obecně známé...co si neuděláte sami, to nemáte. Já budu hrozně rád trénovat pro NT, ale dělat nějaké tabulky, procházet talenty...to ne. Aspon dělám ty překlady:)

Diskuze, o čem? Vždycky se navíc diskuze spíš zvrtla v napadání a navíc dotazy, co si myslíš o soupeřích, jaké jsou cíle, jaký je pro tebe ideální hráč, co za taktiku budeš preferovat jsou naprosto o ničem v tak úzkém okruhu.

Na rovinu, Radim je lepší kandidát a asi jediný schopný, ale nechci ho tam držet na sílu a trápit. Prostě at repre chvíli žije nějak jinak, když ztratil to hlavní zapálení.

This Post:
00
269358.18 in reply to 269358.17
Date: 5/2/2015 2:37:01 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
To nepopírám, že Radim je lepší kandidát a já sám ještě uvidím jak naložím s hlasováním (zatím nemám pro nikoho). A sám jsem tu psal, že být někdo jiný, tak stáhnu kandidaturu, ale vím,ž e Radim dlouho dopředu avizoval, že kandidovat nebude. Proto jsem se do voleb přihlásil a čekal, že se objeví ještě někdo, ale bohužel.

Tak ohledně diskuze máš pravdu, ale pořád napadání k něčemu většinou vedlo, sice to bylo řečeno trošku hrubým způsobem, ale aspoň něco.

From: dead2

This Post:
00
269358.19 in reply to 269358.15
Date: 5/2/2015 2:58:25 PM
Overall Posts Rated:
6565
Ja budu rad trenovat pro NT i U21 ale zbytek by me nebavil

This Post:
00
269358.20 in reply to 269358.17
Date: 5/2/2015 4:04:48 PM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
No, mně přijde, že jsme oba kandidáti z nouze. Lukovi se pořádně nikdo na pomoc nepřihlásil a sám na to nebude mít dost času. Já na to taky nebudu mít dost času, ale ani moc nikoho na spolupráci nehledám. Mám pár spolupracovníků, kteří vím, že mi s dílčími věcmi vždycky pomůžou, ale nemám sílu ani na více shánět. Co by se mi hodilo, kdyby byl někdo ochoten vytvořit nějakou pidi aplikaci pro databázi NT, abychom nebyli závislí na slovenské DB, která už taky nemá od autora patřičnou podporu.

Právě se divím, že nikoho nelákalo ani přijít z kandidaturou typu, že chce jen udělat maximální výsledky z již připraveným týmem, aniž by byl ochoten sledovat rozvoj dalších generací. Lepší příležitost než ME v domácím prostředí + situace kdy se nikomu nechce věnovat dost času na skauting neexistuje.

This Post:
00
269358.21 in reply to 269358.20
Date: 5/2/2015 4:10:53 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
No aby příští volby byl vůbec nějaký kandidát a nedopadli jsme jako nějaké exotické země o pár manažerech, že jim to trénují cizinci co se přihlásí. Možná tady by byl rozdíl v tom, že bychom hráče aspoň trénovali na nějaké úrovni a kvalita by možná i byla.

This Post:
11
269358.22 in reply to 269358.21
Date: 5/3/2015 7:50:37 AM
Overall Posts Rated:
913913
Tohoto se nebojím, ono se vždycky někdo z vás najde, kdo to aspon povede trochu pasivně:)...i vrta je někde v pozadí a tuším, že i flumpinka by se v krizi zapojila;)

A snad lidi, co pomáhají rwystyrkovi, budou pomáhat i trochu tobě. A když ti něco uteče, tak prostě uteče...taky máme svou zodpovědnost a na sledování trhu nic není...uvidíme, jak to dopadne, ale nedíval bych se na to tak černě...prostě ačínáme mít v komunitě jiné priority a když tu nepřijde někdo extrémně zapálený, tak nepřijde...;)

From: vajns

This Post:
11
269358.23 in reply to 269358.22
Date: 5/3/2015 8:42:56 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Přesně tak, já bych to taky neviděl tak černě. Pořád jde jenom o hru a v životě jsou určitě důležitější věci :) Jako když se příště nenajde nikdo ochotný to dělat, tak se klidně do voleb přihlásím já :D Zkušenosti mám nulové, ale zapálení by mi nechybělo.

Jak psal rwystyrk, Lukainos mi přijde taky trochu jako kandidát z nouze, když si kladl podmínky, že buď mu s tím pomůže x lidí nebo z voleb odstoupí. Nic proti němu, asi ví, že sám by to těžko zvládal... Podle mě je důležité buď to chci dělat a přihlásím se anebo to nechci dělat a tečka. Samozřejmě záleží co od toho očekáváme, jestli zábavu navíc nebo jenom nepříjemnou povinnost, která mě obtěžuje. Pokud to někdo vnímá takhle, tak si myslím. že nemá smysl aby kandidoval.

Jasně pak druhá strana mince je, že se repre kouč může snažit k přetrhnutí a nikdo to pak neocení, naopak ho všichni ještě kritizují, že něco udělal špatně. Ale s tímhle do funkce repre kouče jde a ti kritici by pak zase měli umět přijmout odpovědnost ve stylu: "když si myslím, že bych to mohl dělat líp, tak bych měl jít sám dělat repre kouče a ne jenom kritizovat"!

Suma sumárum, já letos hlas taky nikomu nedám, protože oba dva vlastně tuhle funkci dělat nechtějí...

Last edited by vajns at 5/3/2015 8:44:42 AM

From: Lukainos

This Post:
00
269358.24 in reply to 269358.23
Date: 5/3/2015 9:07:21 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Já bych neřekl, že jsem až tak z nouze. O zájmu kandidovat v jeho návrhu, jsem dal vědět Radimovi hned jak s tím přišel. Bohužel to pak nějak padlo, tak kandiduji s 2 variantami, kde hledám jen zájemce na pomoc, ale vím, že prostě sám to nezvládnu, takže kdyby byl jiný a lepší zájemce, tak odstoupím. Což se bohužel nenašel a tak jsem neodstoupil a naposlední chvíli se přihlásil ještě Radim.

Tou poslední větou mi přijde, že je ti vlastně jedno kdo to povede a trošku tím pádem i jedno co bude s NT. Když už kandidujeme, tak nám není jedno co bude s NT a i když to nebudeme dělat tak jak si představujeme, tak pořád lepší ta trocha než někdo vůbec nebo nějaký cizinec.

This Post:
00
269358.25 in reply to 269358.22
Date: 5/3/2015 9:17:33 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
No myslím, že Radim moc spolupracovníků, kteří mu pomáhali neměl dle mého názoru.

Advertisement