Dok mi popularnost opada, znam da sam na pravom putu. Spavas li mirno, Zvone Kralju?! :p
Mislim da sam prvi selektor koji nije pisao najave za meceve. Iako je to mozda moja duznost, ne volim da vodim monolog. Interesovanje za NT ove sezone je sramotno, ali oprosticu Vam jer je bilo leto, odmori, itd.
Ljudi, mi opet u polufinalu. Moram priznati, teze nego sto sam ocekivao, iako deluje da je bilo rutinski. Kada sam preuzeo tim, bio sam u fazonu: "Daj to zlato, lagano!" , a onda vidis da i nije sve tako lako. Svajcarci su nas dobili, Spanci su nas dobili, protiv Italije je bilo bas uzbudljivo, a morali smo da dobijemo..Protivnici su nas maksimalno postovali i izbegavali da nas napadaju sa CT, osim u mecevima kada je to bilo ocekivano (poslednja kola u obe faze takmicenja). Za ovo su svakako najzasluzniji Tunjevina i Ivko, koji su postavili nasu selekciju na drugo mesto svetske rang liste.
Forma u principu ok. Imali smo problema sa nekim igracima, pre svih sa Micovicem, ali tu se bas nista nije moglo, prosto losa sreca. Rutovic je opet bio neupotrebljiv u finisu sezone, zbog (opet) preduge povrede. Srecom, nalazile su se zamene, krpilo se, ali ostaje zal sto nijednom u toku sezone nisam mogao da izvedem nas najjaci sastav. Uvek je barem jedan morao da omane sa formom. Ko zna, mozda bas u polufinalu..
Vazna napomena! Polufinale se igra u
petak od
16:30h! Protivnik isti kao i prosle sezone u polufinalu svetskog, fenomenalna reprezentacija
Poljske. Sigurno ce imati ogroman motiv, zelece da nam se osvete za onu blamazu od prosle sezone. Cekamo petak, cekamo formu, pa da smisljamo pakleni plan. Ko god misli da moze da pomogne na bilo koji nacin u pripremi utakmice, neka mi pise na mejl. Idemo svi, svi, svi!