BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 - sezona 36.

U21 - sezona 36.

Set priority
Show messages by
From: Oziris
This Post:
00
281958.15 in reply to 281958.14
Date: 9/19/2016 9:19:12 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Za petnaestak minuta počinje utakmica sa reprezentacijom Velsa, autsajderom u našoj grupi. Nadamo se što većem povećanju koš razlike. Što se tiče forme ona je uglavnom dobra, nema nijedne devetke, ali su tu uglavnom sve osmice. Nekoliko igrača nije u sastavu upravo zbog loše forme, pa bih još jednom zamolio sve menadžere naših reprezentativaca da pripaze na minute i da ih drže na 55-75 minuta nedeljno otprilike.

From: MarkKo

This Post:
11
281958.16 in reply to 281958.15
Date: 9/20/2016 7:42:06 AM
Overall Posts Rated:
132132
Ako je otprilike onda okej.
Dobar meč idemo dalje Serbia! ^^

This Post:
00
281958.17 in reply to 281958.16
Date: 9/22/2016 7:50:37 AM
Overall Posts Rated:
356356
http://www.buzzerbeater.com/player/39591500/overview.aspx

Bojan Branković, 20g, pot 8 UBS 79

Odlično je istreniran do sada, ako se nastavi sa dobrim treningom eto ga u U21 dogodine, a svakako je dobar i za klub. Bilo bi lepo da ostane u Srbiji, jer se sa strancima nikad ne zna šta će im dunuti u vezi sa treningom. :P Cena je, mislim, realna.

Last edited by Oziris at 9/22/2016 7:53:50 AM

This Post:
66
281958.18 in reply to 281958.17
Date: 9/23/2016 3:32:21 PM
Overall Posts Rated:
590590
Evo mene opet, moram da vas davim malo...
Dva razloga za piskaranje.

I) Bez zelje da budem advokat selektoru, moram da priznam da me procenat podrske prilicno zacudio. Odmah da naglasim - nisam dao svoj glas, tj. nisam ocenio rad selektora. Jos uvek. Mislim da je vremenski period koji je protekao suvise kratak za bilo kakav sud i da je pitanje pristojnosti dati nekome negativnu ocenu. Cini mi se da je to ona situacije gde neko prvo puca, pa onda postavlja pitanja. Zasto je ovo vazno? Jednostavno je, covek je osvojio odredjen (najveci) broj glasova (i ja sam glasao za njega) i regularno pobedio u trci za selektorsko mesto. Treba mu pruziti podrsku, a ne napadati ga ili pisati omalovazavajuce komentare. Podrska moze biti i uzdrzavanje od davanja negativnog glasa. Jer posle 2-3 nedelje, niko ne moze da pokaze sta zna i koliko moze. Treba mu omoguciti dobar rezultat - jer dobar rezultat se stvara kroz zdravu zajednicu, to nije samo pitanje selektora. Kao sto je Lale imao lepe rezultate i za to je deo zasluga isao na konto podrske koju mu je pruzila zajednica, tako ce u slucaju eventualnih losih rezultata deo odgovornosti biti i na nama koji smo ga na neki nacin mozda obeshrabrili. Moj dosadasnji utisak (ukoliko je to nekome vazno) je pozitivan. Oziris je, kao sto sam naveo vec negde, pristojan momak (ovo je vazno, jer selektor je reprezent jedne Zajednice) i do sada se prilicno trudi oko igraca, treninga i tabela. Vidim da je sa jako puno menadzera stupio u kontakt, da je aktivan na chatu. Imao sam priliku da razmenim odredjen broj poruka i misljenja sa njim prethodnih nedelja. Ko zna, mozda ga tih 59% motivise da pokaze koliko zna. Ali, nisam pristalica ovakvog vida pritiska, posebno kada je neosnovan. Dakle, nemojte ovo shvatiti kao neku kritiku onih koji su negativno ocenili dosadasnji rad selektora, vec pre svega kao jedan poziv na uzdrzanosti - a kad i ako zasluzi minus, lako cete glasati.

II) Trening. Utisak je da i dalje raste interesovanje. Ne znam sta misle drugi skauti. Meni se javlja dosta ljudi, nezavisno od igraca na spiskovima za pracenje. Tako na mom spisku ima igraca i za mladu i za A tim, a ima i onih koji nisu dovoljno dobri ni za jednu selekciju, ali ljudima treba pomoc. Uostalom, nista nije dzabe - na taj nacin pojedinci sticu naviku za treningom domacih igraca i svakako nauce neke pojedinosti oko samog treninga. Treba shvatiti da je trening mladih igraca osnova za stvaranje jake i uspesne ekipe, a ne omca oko vrata kako to nekima izgeda. Evo, primer iz moje lige - jedine dve trenutno neporazene ekipe imaju po tri domaca trenirca u svojim sastavima. Puna podrska treningu domacih igraca i poziv svim zainteresovanima kojima treba pomoc/savet/misljenje da se jave - tu smo da pomognemo.
Kada je trening u pitanju, imam jos jednu crticu. Odavno smo svesni da su igraci potencijala 5 sasvim legitiman izbor za trening igraca za mladu reprezentaciju. I ove sezone imamo jednog reprezentativca tog potencijala - Dusan Adamov iz ekipe mog cenjenog ligaskog kolege Frenkija Dilda Kako stvari stoje, za sledecu sezonu su u igri dva igraca istog potencijala. I ono sto je posebna pikanterija, imamo igraca od 20 god, potencijala 4 (!!!) koji je trenutno na 77 skilova (jos nisam dobio info za danasnji trening) i legitiman je kandidat za U21 sledece sezone. Necu nikakav drugi detalj (bice prilike), samo kao zanimljivost.
Za kraj, mali pregled igraca koji su u mom sastavu:

Mali Risto, prve sezone proveo kod Beer Drinkersa koji je odradio odlican posao:
http://i.imgur.com/DXo2TCn.png

Mitar, pravi se specificnan igrac:
http://i.imgur.com/J298LQi.png

Samardzic, nadam se novi igrac Dorcola koji ce se okititi medaljom sa U21:
http://i.imgur.com/kdDcXXy.png

Andrejic, bivsi Mariov pulen, od skoro u Dorcol Utopiji:
http://i.imgur.com/cMCL2UN.png

Tu su jos Vucenov (proslosezonsko strartno krilo mlade) i Radusin (buduce startno krilo A tima:)), ali vam njih dvojicu necu podeliti :

This Post:
11
281958.19 in reply to 281958.18
Date: 9/23/2016 5:52:57 PM
KK Zekica
II.2
Overall Posts Rated:
397397
Second Team:
Rabbit Hole
Svaka cast, odlican tekst i skoro da sam suzu pustio ali si mi na kraju vratio osmeh na lice

Npr. ja sam resio da treniram samo pot.5 i dokazacu da i sa 5 igraca u timu koji su Pot. 5 mogu do Prve lige

This Post:
00
281958.20 in reply to 281958.19
Date: 9/23/2016 6:51:28 PM
Overall Posts Rated:
590590
Eh, Frenki, Frenki...vidiš kako te emotivno lomim
A za prvu - stani u red ;)

This Post:
00
281958.21 in reply to 281958.18
Date: 9/24/2016 12:35:28 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Slazem se, mladi selektor ima moju podrsku i ne vidim zasto ga ljudi ne bi podrzali kad za sad sve deluje u redu. Do najbitnijih utakmica ima jos par nedelja, ali prve 2 utakmice deluju obecavajuce. Ne mozemo ni mi da ocekujemo da Oziris vec sad ima znanje o igrici kao Lale, ali uvek moze da pita za savet nekog od bivsih selektora ili iskusnijih scouta, sigurno ce se naci bar neko ko je spreman da pomogne sto se tice taktika.

Jedina mala zamerka koju imam je sto google disc ne deluje sredjeno. Godine nisu azurirane, ima dosta igraca koji bi trebali da se izbace jer nemaju sanse da se nadju u timu, ili nek se bar sortiraju po zbiru skilova, pa da lakse vidimo sa cime raspolazemo.

Ranije su igraci koji se prave za A, a koji ce se naci u u21, bili na oba spiska, i na u21 budu oznaceni nekom drugom bojom. Hteo sam da vidim kakva je konkurencija ove sezone i kakve ce saigrace imati moj Elak sledece sezone, ali dosta mi je sve konfuzno kad udjem na disc, pogotovo sto se neki igraci nalaze samo na A discu, iako ce zaigrati i za u21.

Mada ja uvek imam male zamerke sto se tice google disca...evo Markovic i dalje drzi na discu neke trule veterane koji sigurno nikad vise nece zaigrati

This Post:
00
281958.22 in reply to 281958.21
Date: 9/25/2016 10:18:17 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Mada ja uvek imam male zamerke sto se tice google disca...evo Markovic i dalje drzi na discu neke trule veterane koji sigurno nikad vise nece zaigrati

Pa kad si picajzla. Kako nas je "krenulo" , ne bi me cudilo da Bajaga dobije poziv

This Post:
11
281958.23 in reply to 281958.22
Date: 9/26/2016 8:20:39 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Danas u 15:30h igramo protiv reprezentacije Luksemburga koju vodi naš kolega iz Srbije. Na papiru Luksemburg je u rangu sa Velsom, ali očekujem nešto veći otpor, no ne bi trebalo da bude problema da zabeležimo 3. pobedu. Forma je zadovoljavajuća za ovu utakmicu. Neki igrači još uvek nisu dobili poziv zbog forme iako su im minuti dobro raspoređeni. Nadam se da će se i njima već sledeće nedelje popraviti forma.

This Post:
22
281958.24 in reply to 281958.23
Date: 10/3/2016 7:43:36 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Danas igramo protiv naših severoistočnih suseda Rumuna, protiv ekipe koja je trošila ent u prvom kolu i od koje smo objektivno kvalitetniji, tako da bi sve osim pobede bio poraz.. :D Osvrnuo bih se i na prošlu sedmicu kada smo ubedljivo savladali Luksemburg. Za sada smo ekipa sa najmanje primljenih poena na turniru (ne računajući ekipe koje su igrale protiv nenameštenih postava). Doduše, igrali smo protiv slabih ekipa, ali svakako, podatak koji nije za zanemariti. Spomenuo bih i meč Danske protiv Francuza gde su Danci udarili CT i na 3 minuta do kraja je bilo izjednačeno, pa sam se ponadao da bi možda mogli da nam olakšaju posao, ali su Francuzi rutinski to priveli kraju...

Napomenuo bih i to da smo do sada igrali bez 2-3 odlična igrača zbog loše forme. Nadam se da će se to popraviti dok dođu jače utakmice, a one kreću sledećeg ponedeljka već. :D Ostalim igračima je forma solidna i hvala menadžerima koji se trude da je održe dobrom. :)

From: dremu

This Post:
55
281958.25 in reply to 281958.24
Date: 10/7/2016 7:06:11 AM
Overall Posts Rated:
4545
Ucinak nasih igraca na 5 utakmica odigranih ove sezone. Minuti su suma i po njima je sortirana lista, ostalo su prosecne vrednosti.

http://i64.tinypic.com/30m70g6.jpg

Last edited by dremu at 10/7/2016 7:51:49 AM

Advertisement