Se moram pa še malo pohvaliti, ker še sam ne morem verjeti kako mi je dobro uspelo.
Ta teden sem dobil solidnega nasprotnika v pokalu, takega proti kateremu ne moreš igrati z B ekipo in ga vseeno premagati, ob tem pa sem imel na sporedu v ligi še dokaj solidni ekipi Croatans in TOPOLE.
Zelo veliko časa sem razporejal igralce med tekme tako, da bi vse tekme dobil ob tem pa bi igralci imeli še dovolj minut treninga in glavni igralci dovolj(/ne preveč) minut za dobro pripravljenost. In to mi je uspelo(se posrečilo) praktičo perfektno! :) TOPOLE sem premagal za točko(koš v zadnji sekundi), tekmeca v pokalu za dve točki, ter dokaj sigurno Croatans..ob tem velja omeniti, da sta zadnja dva proti meni igrala še na vso moč.
Zaključek; vsi treniranci so dobili zadostno količino treninga(48+) in vsi nosilci so v dokaj optimalnih minutah (60-80, ena izjema ima 90), in tudi vse tri tekme sem dobil :) sedaj samo še upam na dober trening jutri pa bo teden popoln.
PS: ta teden je nasprotnik v pokalu malo lažji pa tudi razpored v ligi ni tako zahteven, tako da si lahko malo oddahnem :)
Last edited by Trica at 1/5/2017 3:55:21 PM