BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
11
293257.15 in reply to 293257.14
Date: 4/14/2018 9:23:19 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
aici sunt de acord. plus ca mai e si dialogul cu managerii unde fiecare manager se comporta diferit de la un antrenor la altul.

sprijin pentru orice post, dar sa aleaga unul si sa commit to it.

This Post:
00
293257.16 in reply to 293257.13
Date: 4/14/2018 2:51:05 PM
sighet united
RBBA
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Marmatia
eu iti urez succes oricum desi mi-e putin greu sa inteleg exact strategia ta acum. Cred ca o pozitie ca asta ar merita un plan pe macar 2-3 ani cum facea Boston, nu e rau ca iti doresti mai mult acum , ti-ai dovedit capacitatea la echipa de club ,nu cred ca aveai nevoie neaparat de o rampa de lansare, mi se pare cumva ca sacrifici acum nationala U21, nu e clar si nu ti-e clar nici tie exact ce ar trebui sa faci. Era mai ok daca anuntai mai din timp intentiile tale, poate ar fi fost si alti doritori, in rest asa cum ziceam, iti doresc succes!

From: Dacian
This Post:
00
293257.17 in reply to 293257.16
Date: 4/15/2018 5:58:30 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Ce sa zic, eu nu vad ca optiuni de vot nici candidatura Phoenix nici cea a israleianului, in schimb apare dom Profesor care nu si-a exprimat nicio intentie...

From: CMN90
This Post:
00
293257.19 in reply to 293257.16
Date: 4/15/2018 6:10:24 AM
Overall Posts Rated:
1919
Salutare oameni buni,

Stiti f bine ca am vrut si in trecut nationala mare,si am pierdut cu egalitate din cauza vechimii ca user.La u21 am primit mail sa candidez pt ca nu era cine altcineva,(manager strain si contracandidat din liga a 3-a ceva de genu).si am preluat-o .Nu am primit nimic de-a gata .

Ca vreau sa mai antrenz acest sezon ........e munca mea .Poate ca nu am postat f mult pe forum dar sa se stie urmatoru lucru :m-am concentrat pe relatiile cu managerii care au avut jucatori importanti pt U21, cine stie cunoaste.Sez acesta nu am o echipa solida dar am un interior de care sunt mandru,pt ca ,chiar daca nu i-am antrenat personal pe jucatori am contribuit indirect la cresterea lor.Plus ca mi-am facut echipa secunda ca sa mai acopar deficitul de manageri care antreneaza.

Referitor la echipa mare :candidez sez viitor pt ca nu mai vreau sa vad jucatori care pot face mai mult pt nationala si sunt lasati deoparte.Fara sa atac dar nu vrea sa vad jucatori de 34 ani care vor scadea dramatic in detrimentul unor tineri care chiar daca sunt putin mai slabi sunt lasati deoarte(ex Balan inlocuit cu neamtu,chiar daca e diferenta intre ei il iei pe neamtu care are 26 sau pe constantin 25 care au potential 10 -ii stimulezi pe manageri sa ii antreneze cat inca se mai poate) si iti faci viitor .

Candidez la nationala mare sez viitor pt ca vreau sa am interiorul existent macar 3 sezoane.Ar trebui in loc sa va gandiiti la cat de complicate sunt planurile mele sa luati cate 2 jucatori si sa ii antrenati pana le sar capacele.Nu o sa am nevoie de sfaturi ,am nevoie jucatori antrenati la oricare din nationale.In viata reala ma ocup cu lucruri mult mai complicate decat "demisii de la o nationala si preluari ostile":))

Am aprecieri de la manageri care au antrenat nationale si stiu ce eforturi sunt necesare ,nu am nevoie de altceva.Mi-am sacrificat echipa personala ca sa antrenez jucatori si nu am comentat niciodata deciziile managerilor care au afost la conducere.Planuile mele nu or sa afecteze nicidecum nationalele.La nationala mare stiu ce exista si dde ce mai avem nevoie.

Daca nu o sa iasa cum vreau eu si nu o sa am nationala mica sez acesta si cea mare de sez viitor nu o sa ma supar dar nici unul dinttre contracandidari nu au ce e nevoie momentan pt nationala.

@polux -nu ma supar ca am contracandidati ,competitia e buna ,daca o sa am nationala mica si dupa ce mi-am dat pe fata intentiile cum se zice o sa am si mai multa incredere in mine.

Numai bine!

Message deleted

This Post:
00
293257.21 in reply to 293257.19
Date: 4/15/2018 6:33:27 AM
Overall Posts Rated:
1919
@polux-nu ma retrag la mijlocul sezonului ,se intampla la final cand nu mai sunt meciuri .
-nu te supara frate dar intre noi nu exista termeni de comparatie ca si performante.Eu am renuntat la performanta ca sa antrenez pt nationala mica mare care o fo fost ea.
Cand m-am concentrat si am luat RBBA castigam la 20 -30 puncte cam cu oricine ,fara sa ma laud .Dar pt asta a fost nevoie de tactica bine pusa la punct.

deci

"Pentru a sustine acest lucru, facand o comparatie intre mine si CMN90 cam asa ar sta lucrurile:
+ World ranking: 295 vs 443
- Clasament all time RBBA: 23. Pheonix Galati 92-106 vs 18. BCM ZALAU 110-110
- Experienta la U21: Moldova U21 vs Romania U21
~ Performante in 10 ultimele sezoane: 3 cupe si o finala vs 1 campionat si o finala de cupa"

Nu au acoperire -clasament alltime rbba spune mai multe tu fiind mai vechi ca mine in BB si tot eu sunt in avantaj
Ai fost vreodata pe 1 in Romania?Eu da .

Nu trebuie sa lucrezi cu mine ,trebuie sa antrenezi jucatori tineri.MAi multa lume ar trebui sa faca asta.

Bafta!

This Post:
00
293257.22 in reply to 293257.21
Date: 4/15/2018 7:00:02 AM
Overall Posts Rated:
1717
Ma bucur ca in sfarsit exista concurenta pentru preluarea nationalelor! Pentru ca in ultima perioada, nu a fost deloc. Ca dovada imi amintesc acum 2 sezoane cand, intr-adevar, cum spune si CMN90 nu era nimeni dispus sa preia U21 si eu sunt unul dintre aceia care au vorbit cu el si i-au propus sa candideze. Asta pentru ca, din cate am observat eu el a antrenat foarte bine niste jucatori romani de interior si de aceea l-am simtit potrivit pentru acest post. Si a facut o treaba foarte buna dupa parerea mea la U21 in primul mandat.
Legat de preluarea u21 pt un sezon si apoi candidarea pt NT, inteleg intr-un fel ca nu ar afecta cu nimic si ca nu ar fi o preluare in mijlocul sezonului, ci in perioada intersezon. Dar, o spun sincer, nu vad posibila acea varianta cu adunarea de voturi negative, pentru ca noi, la nivel de mobilizare stam cam prost.
PS: nu fac campanie pentru nimeni, sunt o persoana neutra, care se bucura de acest joc.

This Post:
00
293257.23 in reply to 293257.22
Date: 4/15/2018 7:10:39 AM
Overall Posts Rated:
1919
Ca o paranteza ,eu in viata reala organizez oameni (inginer executie santiere industriale) ,deci ma descurc ,daca acesta ar fi cel mai greu lucru ar fi tare bine...............totul se face pe parcurs nu dintr-o data ,incredere vreau ,cu asta ma descurc ,nu ma descurc cu fermele pt nationala ,acolo stam prost ca si organizare si implicare.

De joc ne bucuram toti ca alfel nu am fi pe aici.Dar vorbim de mandria nationala,chiar daca e un joc doar ma bucur cand reusim sa invingem nationale care in viata reala ne privesc de sus.

From: Polux

This Post:
00
293257.24 in reply to 293257.21
Date: 4/15/2018 7:14:23 AM
Pheonix Galati
II.3
Overall Posts Rated:
1515
In primul rand nu m-am laudat ci am vrut sa sustin ca eu nu vad diferente atat de mari cel putin in ultimul timp intre ce ai facut tu si ce am facut eu. Faptul ca ai antrenat jucatori romani nu te califica neaparat ca un mare candidat la echipa nationala sau te face mai valoros decat alt manager. Sigur daca vrei sa demonstrezi ca ai ajutat comunitatea poate mai mult decat am facut-o eu ai putea sa specifici acest lucru fara sa arati cu degetul.

Faptul ca ai fost pe primul loc in Romania iarasi nu e un criteriu definitoriu pentru a fi manager U21, mai ales ca ai decis sa te "concentrezi" pentru o perioada definita si apoi pictezi idea ca ar fi fost sacrificiul suprem pentru a ajuta echipele nationale cu antrenamentul jucatorilor.

Faptul ca sunt mai vechi in joc si ca am palmares mai slab in prima liga iarasi nu spune nimic pentru pentru multe sezoane nu am dat foare mare importanta jocului, totusi atunci cand am facut-o am aparut in finala cupei din postura de divizionara secunda si am ramas acolo pana in ziua de azi.

Oricum, cum nu m-am inscis la timp pentru mine nu mai conteaza.

Succes!

Last edited by Polux at 4/15/2018 7:53:41 AM

This Post:
00
293257.25 in reply to 293257.24
Date: 4/15/2018 8:04:14 AM
Overall Posts Rated:
1919
N-ai inteles nimic.A fost un raspuns la candidatura ta in care specificai deliberat performantele tale ca un atu.Daca nu scriaii lucrurile respective nu primeai raspunsul respectiv .

"Sacrificiu suprem"-daca ai fi antrenat ai fi inteles ca nu poti sa faci si performanta si sa antrenezi .(eu am renuntat la performante pt antrenament deci am facut un sacrificiu).

Nu traiesc cu ideea ca merit sa fiu antrenor pt ca am antrenat.sunt si altii care au antrenat si nu au fost la u21.primul loc in Romania- iarasi ,daca nu specificai pozitiile actuale din clasamnent nu zicea nimeni nimic.Eu in candidaturile precedent daca imi aduc aminte binenu am specificat pozitii in clasament si alte cele.

Ca am antrenat si antrenez jucatori romani nu ma califica direct la postul de selectioner am facut asta fara sa fiu obligat ,dar faptul ca am fost sus si dupa m-am retras ca sa antrenez ma recomaanda f mult pt pozitia de manager pt ca am obtinut performante in timp f scurt ,se poate verifica) si as fi putut mult mai mult.Ca nu dai importanta jocului nu e o scuza si clar afirmatia care ai facut-o te dezavantajeaza mult (ca nu dai importanta jocului f mult,decat uneori).

Managerii care au fost inaintea mea s-au retras pt ca nu mai aveau timpul necesar sa se ocupe corect de nationala lucru de apreciat ,pt ca nu au tinut dinadins sa fie manageri daca nu se pot ocupa.

Imi pare rau dar dupa mesajul precedent trebuie sa ii dau dreptate lui Dacian cu privire la candidatutra ta.

Zi faina sa ai!

Advertisement