Myslím si že pokiaľ máš cieľ postúpiť zo skupiny, tak každý jeden zápas je dôležitý. Nehovoriac o Turnaji útechy, tam rozhoduje už úplne každý zápas keďže pri nasadení do pavúka je pri rovnosti výhier a prehier druhé rozhodujuce kritérium skóre.
Takze ak berieš ako dôležité zápasy len 3 zo 7 v prípade ME, tak potom sa nebavme o nejakom postupe zo skupiny. Favoriti nie sme, keby sme boli tak potom tento argument by som aj bral.
Na tím by som sa nevyhováral. Na kvalite tímu sa odráža kvalita a záujem samotného trénera reprezentácie. Viď zajino pri NT. Komunita je v porovnani pred pár rokmi v poriadnych ... a napriek tomu dokážeme vďaka jeho práci stále byť konkurencieschopní
A k tej komunikácii sa pripájam s zuzze. Mesiac sme minulu sezónu čakali na nejaký príspevok.
Prebidoval som ta keď som kupoval Kolibara. Ten hráč ma na to pri riadnom tréningu byť v u21 budúcu sezónu. A nedostal som žiadny BBmail od teba. Ani ohľadne Kolibara (keď už som ti ho vyfúkol, ako vieš že som ho kupoval kvôli tréningu?) a ani ohľadne Veška.