BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U21

Reprezentacija U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
44283.15 in reply to 44283.6
Date: 8/13/2008 1:44:37 PM
Overall Posts Rated:
00
ko postane selektor....ja mu odmah dajem krilnog centra - Iliju Zlatkovica. :)))))

From: Ozzy
This Post:
00
44283.16 in reply to 44283.15
Date: 8/13/2008 1:59:58 PM
Overall Posts Rated:
2424
caramazov:
...da bi reprezentacija napravila dobar rezultat i imala dobre igrace potrebna su dva tipa menadzera koji ce pomagati repki.
1. Na primer menadzeri tipa "Lambieer40" koji ce ucestvovati u prikupljanju informacija o protivniku i odredjivanju taktike za utakmicu.
2. I menadzeri tipa "Ozzy", koji su dobri govornici, pregovaraci i ubedjivaci, da bi igrac bio u klubu u kome bi dobijao adekvatan i najbrzi moguci trening.

Hehe slatko me nasmeja...no vidi se da si uocio moju BONUS menadzersku vestinu ;)))))

Ali imam samo jedno pitanje...zasto mislis da ja nisam dobar i u skautiranju protivnika i odredjivanju taktike? :)
S druge strane mislim da je Bili dosta dobar (da ne kazem nesto drugo pa da se ne uobrazi), ali procena taktike ga nije bas nesto dobro sluzila u kljucnim mecevima!
Ne osporavam njegovo znanje, ali tu mislim da vise sreca ima udela nego neko znanje. NIKO NE MOZE DA SA SIGURNOSCU TVRDI STA CE PROTIVNIK ODIGRATI (ako je aktivan igrac:)

This Post:
00
44283.17 in reply to 44283.16
Date: 8/13/2008 2:35:49 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ali imam samo jedno pitanje...zasto mislis da ja nisam dobar i u skautiranju protivnika i odredjivanju taktike? :)

ne kazem da nisi dobar, nego sam hteo da kazem da si u ovom drugom mnogo bolji, da ne kazem najbolji pa da se ne uobrazis:):)

S druge strane mislim da je Bili dosta dobar (da ne kazem nesto drugo pa da se ne uobrazi), ali procena taktike ga nije bas nesto dobro sluzila u kljucnim mecevima!

Ok, recimo u kljucnim mecevima vrsio lose procene (nije samo on i ja sam i mnogi drugi su mu tu pomagali) i napravio je sta je napravio. Ali on je sad mnogo iskusniji.

Ne osporavam njegovo znanje, ali tu mislim da vise sreca ima udela nego neko znanje. NIKO NE MOZE DA SA SIGURNOSCU TVRDI STA CE PROTIVNIK ODIGRATI (ako je aktivan igrac:)

Ja se nisam ni vezivao za znanje, tako da se slazem da sreca ima nekog udela, ali iskustvo pre svega

Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 8/13/2008 2:36:25 PM

From: Sire

To: Ozzy
This Post:
00
44283.18 in reply to 44283.16
Date: 8/13/2008 2:40:18 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Cilj mi je jasan u ovoj igri i necu odustati od svoje ideje. Po mojoj proceni, pametno je igrati II ligu jos jednu sezonu, pa ako neko uspe ove godine da me spreci u ulasku u I ligu, svaka mu cast.

Pozdrav

To: Sire
This Post:
00
44283.19 in reply to 44283.18
Date: 8/13/2008 5:08:58 PM
Overall Posts Rated:
2424
Heh...da znas da si nas sve zajebao! :)

Evo ja sam npr. osakacena generacija koja je usla u prvu ligu... Nisam dobio bonus (koji ces ti dobiti), nisam nista dobio! Samo sam imao vise para od TV prava, ali to bi u drugoj ligi nadoknadio stalno punom arenom... :(

A sto se tvog ulaska tice...mislim da si ti jedini tim koji moze TRENUTNO da parira Vracaru. Kazem trenutno, jer ce se polako izjednacavati kvalitet timova...

This Post:
00
44283.20 in reply to 44283.14
Date: 8/13/2008 6:15:21 PM
Overall Posts Rated:
00
Ja zaista ne želim da imam s tobom bilo šta. Obratio sam se Asirku, a ne tebi... Ne vidim potrebu da to komentarišeš. Ja čoveka zaista poštujem i mislim da bi i on trebalo da konkuriše. Ipak je on najbolji predstavnik Srbije. Samo je, kažem još jednom, šteta što Marijan nije Srbin. Ako odluči da se prijavi ima moj glas sigurno. Poz

This Post:
00
44283.21 in reply to 44283.20
Date: 8/13/2008 6:40:34 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Hvala na podrsci za moju potencijalnu kandidaturu, ali sada trenutno nemam strpljenja za tako nesto. Mogu vam samo pomagati oko savetovanja menadzera oko treninga klinaca ili oko odabira taktike, kao sto sam vec rekao. A ako ti imas svoj kadar koji zelis da angazujes, nemam nista protiv i necu se petljati oko toga. Sve postujem.

@Ozzy
I dobro je sto se svi izjednacavamo u kvalitetu...Mnogo jakih ekipa, mnogo zanimljivija igra...Zato trenirajmo, olimpijada je tek za 4 godine:)))

A to za kes...Nisam ni ja dobio svoje pare iako imam 2 pehara kupa:P
A nemam ni suporter, pa da se to vidi:(((

Pozzzz

This Post:
00
44283.22 in reply to 44283.20
Date: 8/13/2008 8:13:32 PM
Overall Posts Rated:
2424
Ok, vidim da nisi upucen ali ova tema se zove "U21 National Team Debate Thread " i ti kao jedan LA bi trebao da znas sta to znaci ;)

Heh...salu na stranu, ovde se raspravlja o buducem selektoru i izborima, a ti si pokusao nekom nepromisljenom izjavom da pokupis neki poen...ja kao protiv kandidat sam uvek spreman da branim svoje interese! :D
Da da da...znam, nisi ti nista pokusao i ja sam se opet istripovao...

This Post:
00
44283.23 in reply to 44283.22
Date: 8/14/2008 2:18:06 AM
Overall Posts Rated:
178178
Samo jedno vazno saopstenje: procitah Ozzy-jevu kandidaturu i videh da najavljuje neke "referendume" i "demokratske promene" ako dobije U21 Srbije.

Vrlo precizno - dok sam ja selektor Srbije od toga nema nista.

Seniori imaju apsolutni prioritet u svemu, uspesi i neuspesi A selekcije nam odredjuju status u BB svetu a mlada repka je samo rasadnik talenata na koji se prvi tim oslanja.

Svim kandidatima zelim puno srece a imajuci u vidu da je u pitanju vazna odluka iskoristicu pravo da javno podrzim kandidata u kojem budem video najboljeg saradnika.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
44283.24 in reply to 44283.23
Date: 8/14/2008 4:20:46 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ja sam samo naveo to kao jednu mogucu soluciju u mom buducem odnosu sa timovima...

A takodje napisah i ovo ako se ne varam:
"...to bi trebalo da se dogovorim sa selektorom A-tima), ali A-reprezentacija i njen uspeh su primarni kao i uvek..."
Da li to znaci da mozes da saradjujes i samnom? ....Profesionalizam ispred privatnosti? ...Mene ces podrzati jer znas da sam najbolji, ili neces jer me "mrzis"? :)

P.S.
mrzis u sportskim domenima =)))))))

Last edited by Ozzy at 8/14/2008 4:21:59 AM

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
44283.25 in reply to 44283.24
Date: 8/14/2008 5:44:44 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ukoliko pobedis naravno da cu saradjivati i sa tobom. Pa ja da imam nesto protiv tebe ti ne bi ni reprezentativca imao pa tacno da je bolji i od Djuke...

Dalje - ne mrzim ja tebe ni u jednom domenu vec mi jednostavno tvoj "attitude" blago receno nije simpatican...lose smo poceli - i to je to...

I na kraju, vec sada ima kandidata koji su u vecini osobina od interesa za vodjenje U21 BB repke Srbije (daleko) bolji od tebe tako da...

Da ti dam primer: Caramazov je daleko iskusniji i takticki potkovaniji od tebe a o kooperativnosti da i ne govorim...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement