BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > vicOvi

vicOvi (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ozzy

This Post:
00
83826.15 in reply to 83826.14
Date: 4/1/2009 5:20:38 AM
Overall Posts Rated:
2424
Aj molim te objasni ko te je to upropastio protiv Kolumbije?

Igrac iz moje kosarkaske skole ni jedan nije odigrao ni minut protiv Valderaminih drugara. Koliko vidim V. Radonic je sutirao 3-14, Pinter 3-12, onda taj ruski velemajstor P. Višnjicki 2-10... hahaha :)
Moji igraci nikada ne sutiraju tako lose :)

Mora da si ti malo prvoaprilski zaboravio da se probudis, ili sinocni magnovelj jos uvek nije zavrsen za tebe "treneru koji vec u 3. cetvrtini mora da trazi tajmaut".

P.S.
protiv mene obicno traze u 4. cetvrtini. A ne secam se da sam nekog bas toliko gazio da je u 3. morao da trazi tajm ;)

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
83826.16 in reply to 83826.15
Date: 4/1/2009 5:29:07 AM
Overall Posts Rated:
178178
Da si u strucnom stabu ne bi postavljao pitanja iz kojih se vidi da je ova igra za tebe ipak velika zagonetka ma koliko se mi trudili da saslusamo tvoja ubedjivanja da to nije tako.

Pa ti da razumes taj takticki TO - bio bi selektor ti a ne ja, zar ne?

Pa zar ne vidis sada da su ljudi to odavno prepoznali i rekli - Ciko, kosarkaski Anticu, pomozi da se nastavi sa uspesima...i sto je jos vaznije, svim silama se bori protiv mangupa u nasim redovima. I to ti je sustina...nemam ja nista protiv tebe - nego takav mi je posao...

I hteo bih da se zahvalim svim kolegama, vodecim strucnjacima BB Srbija, clanovima strucnog staba sto sa mnom dele taj odgovoran posao.

Ako sada nisam bio jasan, ja ne znam stvarno...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
83826.17 in reply to 83826.16
Date: 4/1/2009 5:52:45 AM
Overall Posts Rated:
2424
Neka neka... vidim ja da si ti brizan i da ih sve volis. Ali ipak ne hvala!

Cenim tvoje prikrivene simpatije prema meni, ali imam ja sada bitnijih stvari da radim u zivotu nego da se posvecujem i reprezentaciji.

This Post:
00
83826.18 in reply to 83826.17
Date: 6/21/2009 5:18:23 PM
Overall Posts Rated:
2424
Steta sto je ova tema zamrla...

To je samo jos jedan dokaz kakvi ste svi smaraci u ovoj ligi! To vec godinama pricam, jedino ovaj Bil ima temperament, ali da se naljuti, ostali svi su teski penzosi...
Prosto mi deluje nemoguce da od drugih 15 ljudi nema ni jedan zajebant! :(

From: Schmelle

This Post:
00
83826.19 in reply to 83826.18
Date: 6/21/2009 6:30:06 PM
Overall Posts Rated:
6868

To je samo jos jedan dokaz kakvi ste svi smaraci u ovoj ligi! To vec godinama pricam, jedino ovaj Bil ima temperament, ali da se naljuti, ostali svi su teski penzosi...

ti si jedan, ali vise nego dovoljan =)

This Post:
00
83826.20 in reply to 83826.18
Date: 6/22/2009 2:17:37 AM
Overall Posts Rated:
178178

Prosto mi deluje nemoguce da od drugih 15 ljudi nema ni jedan zajebant!

Ozi, ne radi se o ljutnji...najiskrenije, ti si takav koktel kompleksa koji psiho-patologija do sada nije videla. Najgore od svega je sto ti to ne primecujes i tebi su svi ostali krivi.
Od kada si se pojavio na forumu kacis se bukvalno sa svima i ne postoji covek koji bi za tebe rekao lepu rec osim matorog kojeg tvoj "sam protiv svih" nicim izazvan jihad - zabavlja do suza.
Pri tome, najveci uspeh ti je sto uspes da isprovociras ljude i da ih uvuces u bezvezne rasprave (a ne trofeji koje si napabircio u ligama bez briga).

Za tebe mogu samo da citiram jednu legendu - "zao mi je sto si nas a ne nekog od nasih (najmrskijih) neprijatelja"...

This Post:
00
83826.21 in reply to 83826.19
Date: 6/22/2009 2:29:42 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo ga jedan:

"Postani vlasnik najvaznijeg sporednog cirkusa na svetu! Posalji najnizu jedinstvenu ponudu na broj XXXX i postani vlasnik fudbalskog kluba Crvena Zvezda! Posalji poruku i vladaj bez ogranicenja!"

Znam da je stari ali je odlican, zar ne cigani?

A i nije vic...

This Post:
00
83826.22 in reply to 83826.20
Date: 6/22/2009 5:36:42 PM
Overall Posts Rated:
2424

Ozi, ne radi se o ljutnji...najiskrenije, ti si takav koktel kompleksa koji psiho-patologija do sada nije videla. Najgore od svega je sto ti to ne primecujes i tebi su svi ostali krivi.
Od kada si se pojavio na forumu kacis se bukvalno sa svima i ne postoji covek koji bi za tebe rekao lepu rec osim matorog kojeg tvoj "sam protiv svih" nicim izazvan jihad - zabavlja do suza.
Pri tome, najveci uspeh ti je sto uspes da isprovociras ljude i da ih uvuces u bezvezne rasprave (a ne trofeji koje si napabircio u ligama bez briga).

Za tebe mogu samo da citiram jednu legendu - "zao mi je sto si nas a ne nekog od nasih (najmrskijih) neprijatelja"...

Ti kao GM treba da budes skroz neutralan i ne da ocenjujes ili vrednujes ljude javno na forumu nego samo svoju funkciju da ispunjavas. Ja nikoga ne zelim da provociram, ali zato necu dozvoliti da drugi to meni rade (ovaj citirani TVOJ post apsolutno ne stoji ovde kao nekog GM-a), ako ti je toliko stalo to si trebao da mi posaljes privatno... No ne zanima me poenta toga, ovome gore necu nista odgovoriti samo da bih dokazao TEBI ko zeli da provocira ovde, zato molim te reaguj prema svojim duznostima i propisima!

From: Schmelle

This Post:
00
83826.23 in reply to 83826.22
Date: 6/22/2009 8:38:08 PM
Overall Posts Rated:
6868

Ti kao GM treba da budes skroz neutralan i ne da ocenjujes ili vrednujes ljude javno na forumu nego samo svoju funkciju da ispunjavas. Ja nikoga ne zelim da provociram, ali zato necu dozvoliti da drugi to meni rade (ovaj citirani TVOJ post apsolutno ne stoji ovde kao nekog GM-a), ako ti je toliko stalo to si trebao da mi posaljes privatno... No ne zanima me poenta toga, ovome gore necu nista odgovoriti samo da bih dokazao TEBI ko zeli da provocira ovde, zato molim te reaguj prema svojim duznostima i propisima!

pa ovo ti dodje kao privatan bb mail, jer smo ovo videli samo vas dvoje i ja... ipak smo mi srbi i nas nista ne interesuje nase... da si napisao na globalu, vise srba bi ovo procitalo... zato ozzy, ne se sekiraj, necu ja nikome da kazem... ostaje izmedju vas dvoje =)

This Post:
00
83826.24 in reply to 83826.22
Date: 6/23/2009 2:39:09 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ja ti se nisam obracao kao GM nego licno...tj. to je moje licno misljenje i to jos ulepsano.

E sada, sto imam problem sa par funkcija koje obavljam pa ti to koristis kao argument tipa GM me napada ili Selektor me napada ili uskoro - Prvak BB Srbije me napada...tu ja stvarno ne mogu nista sem da te ponovo uputim na prvu recenicu ovog posta.

Sto se tice propisa, ti si ovde zasticen kao i svaki drugi ali je problem u tvojoj percepciji propisa. Naime, ti smatras da je nekome simpaticno da cita tvoje "ne znam kako da ih nazovem" tirade i da svi treba da se na iste cerimo a onda kada te neko oshuri kukas, cmizdris i trazis zastitu.

Predlog je da probas da se ponasas sto normalnije, da ne prozivas i provociras ljude posle svake svoje utakmice (bilo da dobijes ili da izgubis zbog randoma) i posle svakog iventa...na taj nacin sigurno neces prizivati animozitet kod ostalih ljudi.

A ako te neko posle toga dira - resice ga cika Bill...

This Post:
00
83826.25 in reply to 83826.24
Date: 6/23/2009 6:35:31 AM
Overall Posts Rated:
2424
Nemam vise snage da vam odgovaram... :(

Zivot je seksi, bavite se sportom... ja se povlacim i sa ovog foruma! :P

Advertisement