BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ανακοινώσεις ΒΒ-ήδων (σεζόν 25)

Ανακοινώσεις ΒΒ-ήδων (σεζόν 25)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248602.151 in reply to 248602.150
Date: 10/9/2013 5:23:37 PM
Overall Posts Rated:
13091309
συγκεντρώσου στις μαντεψιές. το πράγμα έχει πολύ ζουμί. φήμες μάλιστα λένε ότι υπάρχει και θεώρημα που αποδεικνύει ότι μακριπρόθεσμα η επιλογή της μαντεψιάς δε δίνει κανένα απολύτως ώφελος.

Kοίτα να δεις, επειδή κι εγώ είμαι λάτρης των αριθμών και της αντίληψης πραγμάτων και καταστάσεων μέσω αυτών, το ότι ενδέχεται να υπάρχει το εν λόγω θεώρημα με συναρπάζει. ΑΛΛΑ αν δεν το δω και γνωρίζω και όλες τις μεταβλητές του, δεν πιστεύω και τίποτα παραπάνω ;)
Η όλη ουσία είναι στην μαθηματική απόδειξη μιας θεωρίας άλλωστε. Οπως επίσης πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει, αν σε μια σωστή μαθηματικά ΚΑΙ εφαρμόσιμη θεωρία, υπάρχει κάποιο σημείο "κατάρρευσης".
Πρέπει να "ανεβάσει" την καθαρά θεωρητική πλευρά της έρυνας του στο "λίγα μαθηματικά".

Από κει και πέρα, συμφωνώ και μόνο στην σκέψη ότι αυτή πρέπει να ήταν by far η πιο ευφάνταστη και δημιουργική μέτρηση του μέχρι τώρα και δεν είναι να πεις ότι είχε θέσει και χαμηλά τον πήχυ με τις προηγούμενες...

Ο σεβασμός σε όλα τα επίπεδα της προσωπικότητας Νεκτάριος, εξυπακούεται.

This Post:
11
248602.153 in reply to 248602.152
Date: 10/10/2013 7:25:37 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
είναι πολύ κρίμα να πιστεύει ακόμα ο κόσμος ότι αυτή η επιλογή είναι καζίνο ή πέτρα, ψαλίδι, χαρτί

ένας πραγματικά άσχετος αλλά που θα νομίζει ότι είναι πολύ καλός θα αρχίσει να παίζει με τις επιλογές της μαντεψιάς ως ουσιαστικά ανώτερη ομάδα. θα αρχίσει να χάνει παταγωδώς και θα βρίζει το παιχνίδι. γιατί άντε να παραδεχτεί ότι δε σκαμπάζει ...

Διαφωνώ με τον τρόπο που θέτεις τα πράγματα...Καταλαβαίνω την ουσία των όσων λές αλλά δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον επειδή δεν σκαμπάζει...

Δεν ξέρω αν είναι κρίμα ή όχι αλλά σίγουρα υπάρχουν αυτοί που σκαμπάζουν και αυτοί που δεν σκαμπάζουν...Δεν χρειαζόταν η αλλαγή με την μαντεψιά για να το αντιληφθεί κανείς....

Ο ίδιος παίκτης που παίζει με αντοχές 1 και γκινιάζει γιατί έχασε το παιχνίδι από μια πολύ κατώτερη μισθολογικά ομάδα θα κάνει και τις ταρζανιές με την μαντεψιά και θα συνεχίζει να γκρινιάζει...Ναι οκ είναι θέμα αντίληψης,γνώσης ή συνδυασμός ή όπως αλλιώς θέλεις πές το αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι φρόνιμο να κατηγορείς κάποιον για βλακεία...Ως βλαξ πιθανότατα θα καταλάβει ότι τον βρίζεις και θα συνεχίσει το βιολί του... Επομένως αν θες να έχεις κάποιο αποτέλεσμα όσων αφορά την κοινότητα αφήνεις την όποια βλακεία στην άκρη και μιλάς στον καθένα ξεχωριστά στην γλώσσα που μπορεί να καταλάβει και το σίγουρο είναι ότι την γλώσσα των μαθ/κών δεν την καταλαβαίνουν όλοι...!

όποιος αντιλαμβάνεται σωστά το συσχετισμό δυνάμεων θα έχει πλεονέκτημα και θα μπορεί να επιλέξει με μεγάλη ασφάλεια τι θα πρέπει να κάνει.

Mαζί σου...!

This Post:
00
248602.155 in reply to 248602.154
Date: 10/10/2013 11:26:54 AM
Overall Posts Rated:
291291
αν έχει γραφτεί κάπου παραπάνω απολογούμαι και θα ψάξω να το βρώ...όμως για την σαιζόν 26 όπου θα αποκτούμε ένα πλεονέκτημα αν μαντεύουμε τι επίθεση θα κατεβάζει ο αντίπαλος...θα υπάρξει επίσημα απο ΒΒ μια ανακοίνωση ότι η τάδε άμυνα καλύπτεί καλύτερα τα τάδε επιθετικά συστήματα ή απλά θα βασιστούμε στις γνώσεις που έχουμε κερδίσει απο την εμπειρία μας στο παιχνίδι???

This Post:
00
248602.156 in reply to 248602.155
Date: 10/10/2013 11:38:38 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει τέτοια ανακοίνωση γιατί απλά δεν υπάρχουν άμυνες που καλύπτουν γενικά καλύτερα κάποιες επιθέσεις

π.χ Εναντίον μίας χαμηλής ροής LI μια 3-2 μπορεί να λειτουργήσει αλλά εναντίον καλής ροής LI όχι

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
248602.157 in reply to 248602.154
Date: 10/10/2013 4:44:14 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Θα σου πώ το παράδειγμα για να γίνει σαφές...!
Δεν μπορείς να με κατηγορήσεις ή να εκνευριστείς που δεν προπονώ παίκτη της εθνικής...Αν βγώ στο εθνικό φόρουμ και αρχίσω να γκρινιάζω όταν δεν πάει καλά η εθνική ,ο εκνευρισμός είναι δικαιολογημένος...!

Εκνευρίζομαι απλά με το να κατηγορεί κάποιος το παιχνίδι επειδή δεν το καταλαβαίνει, είναι λάθος. Σόρυ , δε γίνεται να του πω και μπράβο. Την άγνοιά μας δε θα τη ρίχνουμε αλλού. Κάποιος νεώτερος που δεν ξέρει και δεν έχει διαβάσει πολλά, δεν μπορεί να δημιουργεί άποψη επειδή ένας αρκούντως άσχετος κατηγορεί τη μηχανή του παιχνιδιού επειδή ο ίδιος δεν έχει προσπαθήσει αρκετά!

Ναι απλά στο προηγούμενο πόστ σου φαινόταν μόνο αυτό το κομμάτι της παραπάνω παραγράφου

Εκνευρίζομαι απλά με το να κατηγορεί κάποιος το παιχνίδι επειδή δεν το καταλαβαίνει, είναι λάθος. Σόρυ , δε γίνεται να του πω και μπράβο. Την άγνοιά μας δε θα τη ρίχνουμε αλλού
....

Κάποιος νεώτερος που δεν ξέρει και δεν έχει διαβάσει πολλά, δεν μπορεί να δημιουργεί άποψη επειδή ένας αρκούντως άσχετος κατηγορεί τη μηχανή του παιχνιδιού επειδή ο ίδιος δεν έχει προσπαθήσει αρκετά!

Εδώ μου δίνεις ένα επιχείρημα του εκνευρισμού που περιγράφεις και είναι πιο συγκεκριμένα τα πράγματα.... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος νέος που θέλει να ασχοληθεί με το παιχνίδι ,θα επηρρεαστεί όσο λές από κάποιον που κατηγορεί την μηχανή του παιχνιδιού και θα πει
'''οκ παιδιά, η μηχανή έχει πρόβλημα, είναι ρουλέτα η φάση'' και θα την κάνει...Όλο και κάποιος θα πεί τον αντίλογο...!

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ο Νεκτάριος νομίζω κάποιες φορές τα γράφει πιο απλά και απ'όσο γίνεται...!:-P
Όλοι έχουν κάνουν λάθη (πλυν ενός που έχω στην κατηγορία μου!) ή θα κάνουν λάθη...!
Ναι όσοι δεν ρωτούν δεν γίνονται καλύτεροι αλλά ούτε γι'αυτό μπορεί κάποιος να κατηγορηθεί...!

Ps: Περονόσπορος έπεσε στην Α1 σήμερα...? :-P

This Post:
22
248602.160 in reply to 248602.159
Date: 10/27/2013 10:14:24 AM
Tavraikos BC
II.3
Overall Posts Rated:
8888
3o Κάποιο παίχτες με αγωνιστική ποιότητα δεν θα μπορούν πλέον να αγωνίζονται σε λίγκες που δεν ''αρμόζει'' στην ποιότητά τους. Αυτό θα περιορίσει κάποιες αυτοκαταστροφικές επιλογές από τους newbies και φυσικά τις φάρμες των εθνικών ομάδων.

Επίσης προς την θετική κατεύθυνση είναι το ότι κάποιοι παίχτες δεν θα μπορούν να αγωνίζονται σε λίγκες πολύ υποδεέστερες της αξίας τους.
Θα αποφύγουμε έτσι να ξενερώνουν κάποια άπειρα παιδιά που παίρναν οικονομικές νάρκες στην ομάδα τους και θα περιοριστεί ευτυχώς και το farming των εθνικών ομάδων.
Εδώ υπάρχουν κάποια ''σκοτεινά'' σημεία κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα καθορίζεται το υποδεέστερο. Εάν π.χ είναι οικονομικό το κριτήριο μόνο (μισθοί) τι γίνεται με τα SF;

Θέλω και αυτό να το δω στην πράξη αλλά είναι ελπιδοφόρο ότι οι BB-ήδες κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

θεωρώ τελείως άδικη την συγκεκριμένη αλλαγή...δυστυχώς έτσι θα το παρατήσουν ακόμα περισσότεροι χρήστες το παιχνίδι..

και αυτό γιατί οι χρήστες των Α1 και πάει λέγοντας, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν τέτοιους παίκτες...των χαμηλότερων κατηγοριών όμως που αποταμιεύουν ένα σωρό χρήματα για να αγοράσουν ένα τέτοιο παίκτη για να τους βοηθήσει, άσχετα αν δεν, τους στερεί το δικάιωμα...

οι μεγαλύτεροι όμως χρήστες μπορούν να αγοράσουν ανα πάσα στιγμή ένα παίκτη με πολύ χαμηλότερο μισθό και να δώσουν ακόμα και 900 χιλ προκειμένου να τον αποκτήσουν...δλδ εγώ στην ΙΙΙ δεν θα μπορώ να αγοράσω ένα διεθνή παίκτη των 150.000 μισθό αλλά ο Μάτσας πχ όποτε θέλει μπορεί να αγοράσει ενα 28άρη με 38.000 μισθό και να με κοντράρει άνετα , κάνοντας και οικονομική υπέρβαση , εάν του κάνει ο παίκτης, κάτι που δεν μπορώ εγώ...

είναι σαν να λέμε ότι δεν θα βλέπαμε ποτέ τον Σισέ ή τον Ριβάλντο στην Ελλάδα, τον Ανελκά οι Κινέζοι κλπ κλπ κλπ...και πιο μπασκετικά τον Ντομινίκ ή τον Έντι Τζόνσον...

η πιο σωστή κίνηση για μένα είναι το σάλαρι κάπ...

Last edited by patriot75 at 10/27/2013 10:15:55 AM

Advertisement