Szenzáció Szenzáció!
A játékosok kiteregetik a szennyest!
Az állítólagos bundaügy kapcsán munkatársunk telefonon megkereste a Nemzeti csapatban a szerbek elleni hosszabbításban 110:111-re elvesztett mérkőzésen kezdő ötösként pályára lépő kosarasokat! Lapunk értesülése szerint, a szövetségi kapitány Cimi alias Ferrari Lover a meccs előtt félrehívta 5 játékosát egy külön megbeszélésre. Munkatársunk arra kereste a választ, mi hangozhatott el a külön meetingen!
A csapat kezdő irányítója Zoltán Gonda csak ennyit mondott:
"Nem akarok beszélni a történtekről."
Érdekesség, hogy sokan nem értették az elején, ez a fiatal srác hogy kerülhetett szinte egyből a vezető IR helyre a csapatban. Sok rosszmájú ember egyből mondta, csak azért van ott ahol, mert Cimi kapitány a tulajdonosa a klubnak, ahol Gonda is pattogtat. Így érthető, hogy Gonda nem akar nyilatkozni, valószínűleg félti a jól fizető állását, és továbbra is szívesen játszana nevelőegyüttesénél.
A meccs legjobb magyar játékosa Zoltán Radnai :
"Engem hidegen hagy az egész, azt mond a kapitány amit akar. Én felmegyek a pályára beverem a 20 pontomat élvezem a játékot azt kész! A kapitány meg mondjon le!"
(Most már tudjuk, miért Iverson a példaképe) a szerk.
A meccsen 34 perc játék után kipontozódott Győző Gécsek így kommentálta a történteket:
"A a kapitány meccs előtt magyarán és érthetően a tudtunkra adta, aki a jövőben még szeretne nemzeti mezt húzni, az nem fejezheti be ezt a meccset. Sajnos az én koromban (31) már nem nagyon kap 2. esélyt az ember, így kipontoztam magam a meccs vége felé!"
A nem túl jó napot kifogó 28 perc után kipontozódó András Fónagy telefonon ennyit válaszolt kérdésünkre:
" Amit a kapitány kért teljesítettük, a klubomnak és nekem is fontos, hogy a jövőben is felölthessem a trikolór mezt! 6 falt 28 perc alatt megesik néha a legjobbakkal is."
A palánk alatt szintén gyenge teljesítménnyel előrukkoló Huba Leszkoven nyilatkozata:
"Én vagyok a csapat egyik legfiatalabb benti embere. A kapitány kért valamit teljesítettem. Jó kis hajtós meccs volt, a célunkat elértük."
A nyilatkozatokból leszűrhetjük, Cimi kapitány nyomás alá helyezte a játékosokat, és felesleges faltokat kérve kipontoztatta a kezdő ötös 3 tagját! Ezek után feltehetjük a kérdést. Merre tart a magyar sport, ha a pénz, Ferrari és sok minden más ilyen dolgokra készteti a legjobb szakvezetőket is!
Lapunk holnap megjelenő számában nyilatkozik az érintett szakvezető Cimi! Próbálja megvédeni megtépázott becsületét, egyenlőre úgy tűnik a szövetség és a szurkolók a botrány ellenére is 100%-ban mögötte állnak. Fiatal és jó csapatunk van, a jövő generációja eddig a meccsig meglepően pozitívan szerepelt az európabajnoki selejtezőn!