BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265728.150 in reply to 265728.146
Date: 1/7/2015 7:31:17 AM
Overall Posts Rated:
531531
Πολυ ωραιο το ποστ σου και ωραιο και το παραδειγμα αλλα δεν ειναι θεωρω ολοκληρομενο
Θα σου απαντουσα οπως ειπες αν προηγουμενος μου ειχες επιτεθει και στην προκειμενη το ιδιο ισχυει δεν σας αρεσε η απαντηση τους θελατε μια απαντηση που να σας επιβεβαιωνει δεν σας την εδωσαν τους ορμηξατε και αρχισαν να σας τρολαρουν τσιγκλανε απλο ειναι το πραγμα

This Post:
00
265728.151 in reply to 265728.150
Date: 1/7/2015 7:36:33 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Εσύ αποδέχεσαι αυτά που λέμε εμείς ή δέχεσαι εκείνα που λένε εκείνοι; Αυτό έχει σημασία. Ίσες αποστάσεις δεν μπορούν να τηρηθούν, όταν παραβιαζεται κάθε έννοια λογικής

This Post:
44
265728.152 in reply to 265728.148
Date: 1/7/2015 8:18:24 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Πραξη 1η στα play out κ 1-0.

Το πρωτο βημα εγινε, με πολυ αγχος παρα το τελικο σκορ καθως ημουν πισω στο μεγαλυτερο διαστημα του παιχνιδιου κ καταφερα να παρω διαφορα στη 4η περιοδο. Ο LEGEND επαιξε χαλαρα κ ετσι θα εχει ενα πλεονεκτημα στον ενθουσιασμο στη συνεχεια.

Στα τακτικα, η επιθεση δουλεψε καλα με εξαιρετικα ποσοστα (55%) αλλα με παρα πολλα λαθη ενω κ η αμυνα τα πηγε εξισου καλα αφου κρατησε χαμηλα το σκορ. Εκει που ηπαρχει θεμα ειναι στα ριμπαουντ, 18 επιθετικα πηρε ο LEGEND κ 35 αμυντικα εγω. 1/3 ριμπαουντ το εχανα στη ρακετα μου ενω στο αντιπαλο καλαθι το αντιστοιχο ποσοστο ηταν στο 19%. Εδωσα πολλες επιθεσεις στον αντιπαλο μου, κατι που δεν πρεπει να επαναληφθει καθως η συνεχεια θα ειναι πιο δυσκολη. Ολα αυτα βεβαια το ξαναλεω με διαφορα διαθεσης.

Κρατησα παντως τα λεπτα σε χαμηλα επιπεδα κ ελπιζω να εχω καλυτερες καταστασεις την αλλη βδομαδα.

Κ μια φιλικη συμβουλη σε σενα Αλεξανδρε. Μπορει οσα εγιναν τις τελευταιες μερες να σε εχουν επηρεασει, αλλα παραμερισε τα εστω για λιγες μερες μεχρι να τελειωσει αυτη η σειρα. Μπορει να πιστευεις οτι δεν επρεπε να παιζεις μαζι μου, αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη, εγω ειμαι ο αντιπαλος σου κ αυτο δεν αλλαζει. Το καλυτερο για την ομαδα σου ειναι να αφησεις τα υπολοιπα στην ακρη αν οχι τελειως τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει η σεζον.

@ Στελιο δεν εχω το χρονο αλλα κ τη διαθεση να "διαβασω" τα υπολοιπα παιχνιδια για να τα σχολιασω. Οποτε θεωρω σωστοτερο να αναφερθω μονο σε αυτο που εχω αποψη. Νομιζω ομως οτι ο σαριθιν τα ειπε ολα για το δικο τους παιχνιδι.

Πολλα συγχαρητηρια σε οσους συνεχιζουν!! Με το τελος των play out θα ακολουθησει κ ενας απολογισμος της χρονιας για την ομαδα μου. Δεν θα διαφερει κ πολυ με αυτα που ειπε ο μαμουδιαρης

This Post:
11
265728.153 in reply to 265728.135
Date: 1/7/2015 9:02:38 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Πήρε διαστάσεις αυτή η ιστορία και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μήνυμα να απαντήσω και σε εσένα και σε άλλα ποστς άλλων χρηστών που διαφωνώ. Σχετικά με εσένα όμως, ακριβώς επειδή είσαι φίλος μου, θα είμαι αυστηρός πολύ.

Και εγώ επειδή ξέρω ότι είσαι πολύ καλό παιδί,είσαι πάντα σοβαρός και έχεις την αίσθηση της δικαιοσύνης μέσα σου,θα λάβω σοβαρά υπόψιν μου αυτά που γράφεις και θα σου απαντήσω ξέροντας ότι δεν σε διακρίνει καμία υστεροβουλία!!

α) έχεις μπει σε ένα λάθος μονοπάτι εδώ και λίγες εβδομάδες και σκέφτεσαι πως κατεβαίνουν απέναντι στους ανταγωνιστές σου και πως απέναντί σου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι και κάποιοι ευννοούνται και κάποιοι όχι. Ο μαμού και ο θεός με τα ψέματα από ένα σημείο και μετά βγήκαν πρώτοι και με εμένα πχ μου βγήκε η πίστη για να κάνω απλώς μια νίκη παραπάνω από ότι στην παρθενική μου σεζόν στην Α1 που είχα φτάσει και τελικό κυπέλλου τότε, αλλά με πολύ χειρότερο ρόστερ από το φετινό μου.

Διαφωνώ σε αυτό Στέλιο!!!Τα δεδομένα σε ένα πρωτάθλημα είναι αλληλένδετα!Και μιλάω για κάτι το οποίο είναι κραυγαλέο και οφθαλμοφανές!!Και όχι για ένα απλό δωράκι!Αλλά για ένα δωράκι 123 πόντων,3ων παραπάνω για να αλλοιωθεί η βαθμολογία ηθελημένα!!

Για να καταλάβεις την διαφορά (για του ακριβώς μιλάω) δεν αναφέρομαι σε αυτό:

(75782178) 101 πόντοι λόγω κυπέλλου

ούτε σε αυτό (75782124) Αυτά λόγω της δομής του παιχνιδιού συμβαίνουν!

Αλλά αναφέρομαι σε αυτό: (75782202)

β) Πραγματικά ενδιαφέρον!!Αλλά είναι άνιση η συγκριση των 2 ομάδων!Λόγω διαφορετικής δυναμικότητας!

πχ θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα η σύγκριση της δικής μου ομάδας με την ομάδα του Δον ή της δικής σου με κάποιον της μπλε κορυφής!

Πάντως θα ήθελα να το ολοκληρώσεις για όλες τις ομάδες!

γ) Τα πάντα ρει!!!

Σε 12 μέρες θα είμαστε στη σεζόν 30 και η σεζόν 29 θα ανήκει στο παρελθόν ακόμα ξαι για τον πρωταθλητή! Πρακτικά να ξέρεις τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Έστω ότι μένεις. Δϋσκολή η σεζόν 30 πολύ γιατί θα σου λείπει το μπόνους ανόδου. Δες τι πέρασα πέρσι. Παραλίγο 8ος. Με τρελό σερί σε μαντέματα σώθηκα. Αν πέσεις από την Α1 του χρόνου, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α2. Αν πέσεις φέτος και ανεβείς στα καπάκια, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α1. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι, όχι το μοναδικό. Αλλά ευχάριστο σε περίπτωση που υποβιβαστείς. Θετική σκέψη, και κάθε εμπόδιο για καλό.

Στέλιο,δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω ή αν θα φύγω!Με ενοχλεί η αδικία!!Στην τελική ευχαριστιέμαι το πρωτάθλημα και στην ΙΙ και στην ΙΙΙ !!!Για μένα αυτό που μετράει πιο πολύ είναι το καλό κλίμα,ο χαβαλές στο φόρουμ,τα καλοπροαίρετα πειράγματα!!Όμως για να υπάρχουν όλα αυτά,απαραίτητη προυπόθεση είναι το Ευ αγωνίζεσθαι!!

δ) Απόλυτη βεβαιότητα ότι υπήρξε προσυννενόηση για το ματς Δον-Μάτσας δεν μπορεί να υπάρξει.

Νομίζω ότι είναι προφανές το τι έγινε!!

Εκτός και αν εννοείς ότι ποτέ δεν θα υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και ποτέ δεν μπορεί να αποδειχθεί στο buzzer αν ένα ματς είναι στημένο,αν δεν το παραδεχτούν οι ίδιοι εκάστοτε ''ένοχοι''!Πράγμα το οποίο ισχύει δυστυχώς!

ε) Στη ζωή υπάρχουν καλοί και κακοί λογισμοί.

Την ψυχή μας οι κακοί λογισμοί δεν την βοηθούν. Τουναντίον μάλιστα. Αυτός είναι ο λόγος που σου έγραψα το δ. Είναι κρίμα ανήμερα των Θεοφανείων να κάθεσαι να χαλιέσαι για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος άλλος που δεν σου είναι ούτε φίλος ούτε και συγγενής στο φινάλε φινάλε.

Είσαι πολύ καλό παιδί ρε Στέλιο!!Δεν είναι όλοι έτσι όμως!Εγώ ας πούμε ένα παράδειγμα είμαι λίγο πιο πονηρός και καχύποπτος!!! :)

στ) το τι έγινε στο εν λόγω ματς είναι παντελώς αδιάφορο για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα σου στο μέλλον.

Συμφωνούμε......Step by Step..... (y)

This Post:
11
265728.154 in reply to 265728.150
Date: 1/7/2015 9:22:58 AM
Overall Posts Rated:
8787
δεν σας αρεσε η απαντηση τους θελατε μια απαντηση που να σας επιβεβαιωνει δεν σας την εδωσαν τους ορμηξατε και αρχισαν να σας τρολαρουν τσιγκλανε απλο ειναι το πραγμα

1. Βλέπεις σε κάποιο ποστ μου να ζητάω το λόγο που "στήθηκε" ένα παιχνίδι; Για την ακρίβεια αυτά που γράψατε ως δικαιολογίες δεν τα διάβασα καν!!! Τα έγραψα κατευθείαν στο... αρχείο μου...

2. Όρμηξα σε κανέναν (ονομαστικά) επειδή δε μου άρεσε κάποια απάντησή του; Προσέβαλα κάποιους μάνατζερς ονομαστικά επειδή όσα έγραψαν στο φόρουμ θεωρώ πως πλήττουν το κύρος του σάιτ και όχι για τον λόγο που αναφέρεις εσύ!!! Παρόλα αυτά οι προσβολές μου ήταν κόσμιες και δε χρησιμοποιήθηκαν υβριστικές λέξεις/εκφράσεις!!! Θέλεις μήπως να ποστάρω το δικό σου κείμενο όταν νόμιζες ότι ο μάνατζερ της Αφροδίτης Ζωγράφου σε προσέβαλε; Το έχω κρατήσει και άμα θέλεις το ποστάρω άλλη μια φορά να καταλάβεις τι σημαίνει μπινελίκι!!!

This Post:
00
265728.155 in reply to 265728.154
Date: 1/7/2015 10:09:23 AM
Overall Posts Rated:
531531
οσο αφορα το πρωτο μιλαω γενικα και οχι συγκεκριμενα λεω τουσ την πεσατε και οχι τουσ βρισατε δεν σου απανταω προσωπικα δεν λεω πουθενα οτι εσυ εβρισεσ η προσεβαλλεσ

οσο αφορα το δευτερο φυσικα και ποσταρε το αλλωστε εχω απαντησει επαυτου επεστρεψα τουσ χαρακτηρισμουσ τους οποιους νομιζα οτι μου απευθυνε λεγοντασ με αλητη και οτι θα επρεπε να ντρεπομαι

και εδω ειναι και το κειμενο που απαντησα δεν το βαζω σε πλαισιο ειμαι απο κινητο

Τα χω χαμενα γαμα τα η αληθεια ειναι οτι οσο αφορα τον δημητρη κατα το παρελθον ειχαμε μια διενεξη και απαντησα προκατηλημμενα. Οταν μου εστειλε ενας φιλος μυνημα και μου λεει καλα γραμματα δεν ξερεις εισαι μακακας υπερ σου μιλαει χαχαχα απιστευτο τρολαρισμα λαθος δικο μου το διορθωσα πιστευω αλλα η αληθεια ειναι οτι τον αδικησα κακο πραγμα να εισαι προκατηλημμενος

παγια τακτικη μου πολλες σεζον τωρα ειναι να μην γραφω στο δημοσιο για τουσ λογουσ που ανεφερα σε προηγουμενα ποστ μου δεν εχω επιτεθει και δεν εχω βρισει κανεναν αν προηγουμενοσ δεν το εκανε αυτοσ σε εμενα αν βρεισ κατι τετοιο θα το διαβασω με μεγαλη χαρα

πηρα θεση σε αυτο γραφοντασ την αποψη μου για να καταλαγιασει φαινεται δεν θελετε θα εχετε ωτακτικουσ λογουσ αυτοι που το κανατε δεν σου απανταω προσωπικα και εφοσον αυτοι που το κανουν εχουν τακτικουσ λογουσ τοτε δικαιωμα και των λεγομενων αντιπαλων τουσ σε αυτην την διενεξη να ειναι οτι τουσ τσιγκλανε δεν παιρνω θεση σε ξενεσ διενεξεισ γιατι δεν μπηκε κανενασ στην ουσια παρα πιανονται ολοι απο λεξεισ η δικη μου τοπ[οθετηση στην ουσια ειναι στο επομενο κειμενο

This Post:
00
265728.156 in reply to 265728.151
Date: 1/7/2015 10:14:56 AM
Overall Posts Rated:
531531
εχω αποψη δημητρη επι του θεματοσ αλλα δεν καταλαβαινω ακριβωσ την ερωτηση

αν η ερωτηση ειναι αν εδινα παιχνιδι σε φιλο μου ειμαι ξεκαθαροσ

ΝΑΙ θα το εκανα και εισ βαροσ τησ δικησ μου ομαδασ

αν η ερωτηση ειναι αν θα προκαλουσα με απαντησεισ μου τουσ χρηστεσ που θα αδικουνταν ΟΧΙ δεν θα τουσ προκαλουσα αλλα εαν μου επιτιθοταν επειδη ειμαι πολυ ευερεθιστοσ μπορει να απαντουσα πολυ χειροτερα απο το τσιγκλισμα ποιυ τουσ κανουν τα δυο παιδια

φευγω για προπονηση των παιδιων μου για τυχον απαντησεισ οι διευκρινισεισ μετα τισ δεκα το βραδυ παιδια ευχομαι να χαλαρωσουν ολοι γιατι σιγουρα διμιουργουν κατι που μονο αδικια θα φερει

This Post:
00
265728.157 in reply to 265728.156
Date: 1/7/2015 12:05:19 PM
Overall Posts Rated:
250250
αγωνιστικά τώρα.. στο ματς με τον ατσαλάκωτο γιατί όχι πλαι οφφ δυνατά? (υποθέτω ότι ήθελες να μαζέψεις ενθουσιασμό για να πας στο τελ. παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή διάθεση αλλά από την άλλη δεν πας παιχνίδι με παιχνίδι κ βλέπεις?).
Την ανάλυσή σου πάντως δεν την κατάλαβα πλήρως, κ με τις 2 λάθος μαντεψιές περίμενα κ εγώ νίκη σου.. Τελικά στα πλαι οφ η έδρα παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο

ΥΓ:ξέρει κανένας τελικά να μας πει αν τα παράτησε ο arivatano κ γιατί?
(στέλιο σου έστειλα pm γιατί νόμιζα ότι γνωρίζεστε με τον getho)

Last edited by Astericius at 1/7/2015 12:05:40 PM

This Post:
00
265728.158 in reply to 265728.157
Date: 1/7/2015 1:07:50 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Σύντομη απάντηση
Σωστά υποθέτεις! Στην πράξη υποτίμησα τον Μαμουδιάρη και συγκεκριμένα την δυνατότητα του να παίξει patient.
Όπως έγραψα και στο προηγούμενο post τακτικά με νίκησε.
Εγώ ήμουν τρομερό φαβορί και αποφάσισα να κάνω οικονομία στον ενθουσιασμό μου.

Όχι τόσο σύντομη απάντηση
Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά την ομάδα του Μαμού και αυτός την δική μου. Πριν το παιχνίδι (και αφού έμεινε με έξι παίχτες) είχαμε τα παρακάτω δεδομένα.

Ο Μαμού και εγώ είμαστε ομάδες πάγκου. Ο Μαμού πλέον δεν είχε καθόλου πάγκο και μάλιστα ούτε έναν αναπληρωματικό ψηλό. Τόσο εγώ όσο και αυτός ξέραμε ότι ένα παιχνίδι παιγμένο χωρίς επιπλοκές θα μου έδινε την νίκη και μάλιστα άνετα.

Πως σκέφτηκα εγώ.:
Δεν μπορεί να μου επιτρέψει γρήγορο ρυθμό, θα διαλυθεί από το βάθος μου.
Δεν μπορεί να μου επιτρέψει εσωτερικό παιχνίδι.
Επιπλέον δεν έχει την επιλογή της 2-3 (έχω τρομερά skill στο να σπάσω αυτή την άμυνα)
Τέλος γνώριζα ότι ο Μαμού δεν θα παέι σε μία πολυεπίπεδη poker λογική γιατί ξέρει ότι συχνά επιλέγω επιθετική τακτική με ρίψη ζαριού!

Για την ομάδα που μειονεκτεί τόσο πολύ (και γνωρίζει ότι εγώ το γνωρίζω) το διπλομάντεμα που έκανε ήταν αρκετά πιθανό.

Εγώ επέλεξα Motion ώστε να τον πάω σε διπλό χαμένο μάντεμα, ......δεν πήγα σε ουδέτερο γιατί έχει πλούσιες δεύτερες άμυνες παντού

Στην άμυνα απλά δεν μάντεψα για δύο λόγους. Δεν ήθελα να ρισκάρω (είχα το πλεονέκτημα) και δεν είχα και τι να μαντέψω (δεν έβλεπα βέλτιστη επιθετική τακτική δική του)

Αυτό που υποτίμησα είναι η δύναμη του patient εναντίον blank line up. Δεν πρόσεξα ότι ο Μαμού με 4 περιφερειακούς στο blank line up θα κατέβαζε πολύ ικανές ομάδες στο εξωτερικό σουτ που θα έβρισκαν match up απέναντι στο κακό αμυντικό rotation των blank line up.

Αλλά ακόμη και έτσι φαβορί ήμουν!

Εγώ θα έβαζα στο παιχνίδι (χωρίς τύχη) περίπου 91 πόντους ενώ ο Μαμού 80 (δες τα pp100 στο box score)
Δηλαδή ακόμη και με την βλακεία που έκανα στην άμυνα θα είχα καλές πιθανότητες να κερδίσω

Εγώ πήγα σε blank line up μόνο και μόνο από συνήθεια (αυτό μετράω αυτή την εποχή). Ενώ λοιπόν γνωρίζω τις δυνατότητες που έχουν τα small ball απέναντι στα blank line up δεν μου έκοψε να το βγάλω σε αυτό το παιχνίδι.
Εδώ έχει σημασία και το Β3!!! Ο Μαμού είναι πολύ πιο έμπειρος να σπάει άμυνες σαν την δική μου επειδή ''φοριούνται'' πολύ στο Β3. Εγώ έχω την θεωρητικη΄γνώση αλλά όχι και την πρακτική εμπειρία

Συμπέρασμα
Εγώ πήγα το παιχνίδι εκεί που ήθελα και πίστευα σε μία νίκη 15-20 πόντων. Η δική μου απροσεξία και η ικανότητα του Μαμού το πήγαν στο +10 για εμένα.
Μετά η τύχη και η διαφορά διάθεσης έδωσαν την εύκολη επικράτηση στον Μαμού

Last edited by GM-sarithin at 1/7/2015 1:11:12 PM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
22
265728.159 in reply to 265728.154
Date: 1/7/2015 1:16:03 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Θέλεις μήπως να ποστάρω το δικό σου κείμενο όταν νόμιζες ότι ο μάνατζερ της Αφροδίτης Ζωγράφου σε προσέβαλε; Το έχω κρατήσει και άμα θέλεις το ποστάρω άλλη μια φορά να καταλάβεις τι σημαίνει μπινελίκι!!!

ρε συ αν εχεις το ποστ του σπαρτιατη σε παρακαλω στειλτο μου σε π.μ να το εχω να το θυμαμαι!!

This Post:
00
265728.160 in reply to 265728.158
Date: 1/7/2015 2:09:55 PM
Overall Posts Rated:
250250
Ευχαριστώ για την αναλυτική, άμεση κ διδακτική απάντηση..
Όταν βρεις χρόνο πες μου τι είναι κ το black line up δεν το έχω καταλάβει καθόλου (η μηχανή συμπληρώνει από μόνη της τις θέσεις που αφήνεις κενές στις εντολές? ή έχει σχέση με την στρατηγικη της λίστας βαθους?)

Advertisement