Mogoče si pa ti boljši, pa se ti zdi sedaj liga lažja
Ekipo imaš kar pravšnjo in v resnici nisi lahek nasprotnik.
Sam bi videl nekako takole: predvsem ni Horatha in strteničana, zato na forumu ni debat, ni "rivalstev", no, tudi kakšna nebuloza zmanjka
.To vzame nekaj čara. Osebno se v svoji skupini nekoliko lažje borim za vrh, kot prejšnjo sezono, ko sem res vsakega naštudiral in imel tudi nekaj sreče. Še celo Horatha sem kolikor toliko namučil v finalu. No, če pridem do finala, potem letos ne bom imel prednosti domačega terena, kar je kar velik hendikep.
Tisto, kar me žalosti, pa je borba za obstanek, oziroma na prvi pogled njena odsotnost. To govori v prid mnenju, da je liga slabša. Ok, tudi lani smo imeli enega neaktivnega v rdeči skupini, letos pa imamo še enega v modri. Ampak kaj naj si mislim, ko bo morda celo obstal v ligi?!
V bistvu pa sem hotel kometirati Peperka. Po mojem je imel malo smole. Ne vem, kam ga sicer postavljaš na obrambo, ampak če jo je igral ena na ena proti mojemu Peluffu, potem je moral kar nabirati osebne, Peluffo ni slab. Jaz bi lani proti Horthu zelo rad imel bolj agresivne igralce, ki delajo več osebnih - proti ekipam, ki slabo mečejo proste, se ti to obnese. Pri Peperku vidim večjo težavo v tem, da se sedaj trening ustavlja, kaj dosti popov ne bo več doživel. Z mojim načinom razmišljanja je primeren za rezervno krilo - ampak sedaj že dolgo ni več skrivnost, da jaz stavim na izenačeno ekipo namesto na pet vrhunskih posameznikov.