BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 35

Sezona 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279355.150 in reply to 279355.149
Date: 7/12/2016 3:56:50 PM
Ainmosni
II.2
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Jejhata. Pred tem pa bo moje moštvo ogreval vrtec, ki je, če prav vidim, trenutno najboljša ekipa v SKL. Kot vidim, ima samo kup preplačanih zvezdnikov, ki so itak ostareli in povsem izven forme

This Post:
00
279355.151 in reply to 279355.150
Date: 7/14/2016 12:01:08 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Prednost 8 točk sredi 2. četrtine! Samo tko dalje! Škoda da nisi napovedal da bo igral pod koš, namreč to je praktično 100% fix napoved proti vrtcu..

This Post:
00
279355.152 in reply to 279355.151
Date: 7/14/2016 1:14:04 PM
Ainmosni
II.2
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Res je, ne me vprašat, zakaj tega nisem naredil, ker sem se kar potrudil z analizo. Na žalost nisem hotel preforsirati svojih nosilcev, drugače bi ga mogoče celo dobil. Mi pa ni jasno, zakaj je trener njegove igrače tako lepo skoz menjal, moje nosilce je pa pustil notri, da igrajo v nedogled. No, kakorkoli, to je v pokalu moj daleč največji uspeh in hkrati pričakovani poraz, tako da sem vseeno zelo zadovoljen Vrtcu pa gredo seveda moje čestitke za rutinirano zmago.

From: Jan995

This Post:
00
279355.153 in reply to 279355.152
Date: 7/19/2016 1:19:37 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Tekma sicer dobljena, vendar so se moji strahovi kar uresničili. Da te bom uspel premagati v finalu potrebujem prednost domačega terena in vse nosilce izjemno pripravljene. Sancho in Bichel sta trenutno precej slabo pripravljena in to se je takoj poznalo.

From: Insomnia

This Post:
00
279355.154 in reply to 279355.153
Date: 7/19/2016 2:31:46 PM
Ainmosni
II.2
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Čestitam ti za zmago. Res ne vem, kaj bi še lahko naredil, pokril sem vse možnosti, pa še ni bilo dovolj. Tvoja obramba je granitna, koši se dajejo kot goli. Sodnike si podkupil, to sem opazil ;), ampak ko boš polno pripravljen tudi to ne bo več potrebno.

Sicer sem zadnjič malo na hitro pogledal okoli in se mi dozdeva, da imamo kar smolo v smislu, da je tale II.4 precej močna liga. Zgleda, da bomo eni morali še kar čakati na kaj več.

This Post:
00
279355.155 in reply to 279355.153
Date: 7/19/2016 2:35:23 PM
Ainmosni
II.2
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Ah, skoraj sem pozabil!

Druga tretjina sezone je naokoli, spodobilo bi se, da nekdo napiše kakšen pogled na dogajanje. Zadnjič sem jaz planil ven, tokrat se mi zdi, da se glede na stanje na lestvici spodobi, da si to ti. Predvidevam, da se Savlje bolj ukvarja s SKL, če pa ima tam v tujini kaj presežnega časa, potem bomo vsi tukaj veseli njegovega komentarja, ane? Savlje?

This Post:
11
279355.156 in reply to 279355.155
Date: 7/19/2016 5:30:03 PM
Overall Posts Rated:
2525
Tako pa bom jaz nekaj malega spesnil!

Tako zgleda da vidimo kdo se bo letos potegoval za naslov II.4 lige. Obe trenutno prvouvrščeni ekipi sta potencialna kandidata za preboj v finale naše lige. V rdeči skupini ne vidimo nič presenetiljivega mogoče se bo še boj za zadnjo mesto v končnici razplantel do zadnjega kroga! Upam da mi bo na krilih odličnega Udriha to uspelo in se bom podal v mešanje štren za naslov :) Donat pa je že tudi v III. ligi.

Tudi v modri skupini mislim da se ni zgodilo nič presenetljivega, vodilni je tako favorit za naslov prvaka ostali pa zgleda da bojo poželi pač tisto kar še bo ostalo. Menim da je modra skupina dosti bolj izenačena in tudi kakovostnejša od rdeče in zato še bo boj za končnico toliko večji. Škoda da že ostali klubi toliko zaostajajo tako da še je v boju samo liboje. Če pa malo pogledamo kakovosti ekipe pa bi verjetno marsikdo že pred začetkom spisal takšen scenarij kot je sedaj v modri skupini mogoče bi pač vključil silvera ampak pač zaradi dogodkov v klubu nas je silver pustil na cedilu.

To sem spisal malo v opitem stanju tako da me ne zdaj obrekovat,... :D Morje ima svojo moč :D

From: Jan995

This Post:
11
279355.157 in reply to 279355.156
Date: 7/20/2016 4:42:03 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Dobro, pa še mojih 5 vrstic.

Liga je postala, če pogledamo na splošno, precej lažja. 3. leto sem v tej ligi in mislim da je obstati v ligi trenutno najlažje izmed teh treh lig. Na rdeči strani je za končnico dovolj 40% score, kar je precej slabo. Je pa nas 7 ekip, ki smo precej izenačeni. Strteninčan se ni prijavil v igro več kot en mesec in mu grozi, da bo postal bot. Ne glede na vse, bi to še bolj oslabilo to ligo. Jeti, Željo in Trojka, lanski novinci, so se dobro okrepili in imajo lepe ekipice in če je kaj denarja ostalo lahko v sezoni, dveh naskakujejo naslov. Mysterion lepo trenira dalje, definitivno bo zelo konkurenčen kmalu. Najbolj me pa fascinira Ainmosni. Ima nekaj takega, kot sem jaz imel lani, ampak še dosti bolj dovršeno. Dolga klop, vsestranski igralci, ki ne porabljajo veliko denarja. Zelo mi je všeč tak način. Jaz sem se letos z nakupom Sancha rahlo obrnil stran od tega.

Je pa tako, prejšnji dve sezoni sem imel vse ekipe popolnoma naštudirane, vedel kje so prednosti in kje slabosti, letos je tega veliko manj. Sploh se ne trudim s predvidevanjem taktike in trenutno mi to tudi uspeva, pač imam tolko močno prvo peterko. Upam, da me kmalu spet potegne v igrico. Zdaj grem malo po Evropi za 1 teden. Se slišimo ko pridem nazaj. Takrat se bodo že začele priprave za končnico :)

From: Trica

This Post:
11
279355.158 in reply to 279355.157
Date: 7/20/2016 5:30:31 PM
Overall Posts Rated:
3636
Liga je postala letos precej lažja kot lani, žal zaradi tega tudi meni osebno manj zanimiva.
To se odraža tudi na forumu, ki je letos precej manj aktiven. Mogoče je to zgolj posledica poletja, ali pa je to zaradi napredovanja Horatha.

Meni se žal pojavlja problem pri Egonu Peperku(treniranec) z osebnimi napakami, zato resno razmišljam, da bi ga počasi prodal. Vseeno mi ga je zaenkrat še pretežko prodati, glede na to da sem okoli njega planiral nadaljno rast moje ekipe.
Odločitev bo morala priti kmalu.

All in all, sem zaenkrat pretežno :) zadovoljen s potekom sezone.

Last edited by Trica at 7/20/2016 5:31:21 PM

This Post:
00
279355.159 in reply to 279355.158
Date: 7/22/2016 5:26:42 AM
Ainmosni
II.2
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Mogoče si pa ti boljši, pa se ti zdi sedaj liga lažja Ekipo imaš kar pravšnjo in v resnici nisi lahek nasprotnik.

Sam bi videl nekako takole: predvsem ni Horatha in strteničana, zato na forumu ni debat, ni "rivalstev", no, tudi kakšna nebuloza zmanjka.To vzame nekaj čara. Osebno se v svoji skupini nekoliko lažje borim za vrh, kot prejšnjo sezono, ko sem res vsakega naštudiral in imel tudi nekaj sreče. Še celo Horatha sem kolikor toliko namučil v finalu. No, če pridem do finala, potem letos ne bom imel prednosti domačega terena, kar je kar velik hendikep.

Tisto, kar me žalosti, pa je borba za obstanek, oziroma na prvi pogled njena odsotnost. To govori v prid mnenju, da je liga slabša. Ok, tudi lani smo imeli enega neaktivnega v rdeči skupini, letos pa imamo še enega v modri. Ampak kaj naj si mislim, ko bo morda celo obstal v ligi?!

V bistvu pa sem hotel kometirati Peperka. Po mojem je imel malo smole. Ne vem, kam ga sicer postavljaš na obrambo, ampak če jo je igral ena na ena proti mojemu Peluffu, potem je moral kar nabirati osebne, Peluffo ni slab. Jaz bi lani proti Horthu zelo rad imel bolj agresivne igralce, ki delajo več osebnih - proti ekipam, ki slabo mečejo proste, se ti to obnese. Pri Peperku vidim večjo težavo v tem, da se sedaj trening ustavlja, kaj dosti popov ne bo več doživel. Z mojim načinom razmišljanja je primeren za rezervno krilo - ampak sedaj že dolgo ni več skrivnost, da jaz stavim na izenačeno ekipo namesto na pet vrhunskih posameznikov.

From: Trica

This Post:
00
279355.160 in reply to 279355.159
Date: 7/22/2016 7:21:53 AM
Overall Posts Rated:
3636
Nekako razmišljam v tej smeri da bom obdržal trening pod košem, z Gencotom, Egonom in Alex Troštem. Zadnji je najmlajši in ga treniram kot centra s solidnimi zunanjimi skili. Za Egona si pa želim v tem času še vsaj 10 skokov v prihodnjih 2-3 sezonah in bi tako postal res dober krilni center. Ob tem nekaj podobnega načrtujem z Gencom, ki mu manjka recimo 4-5 skokov v notranjem metu da postane tak igralec kot želim.

Načeloma pa Egona postavljam v obrambi na SF.

Last edited by Trica at 7/22/2016 7:26:01 AM

Advertisement