Ο ρεαλιστικος στοχος ηταν μια νικη στη σειρα, αλλα και εγω θα εξαντλησω καθε πιθανοτητα για να κανω την μεγαλη εκπληξη. Βεβαια οι πιθανοτητες ειναι εξαιρετικα περιορισμενες. Σε ολους τους τελικους που εχω αγωνιστει στην Α1 ημουν αουτσαιντερ και με μειονεκτημα εδρας, ειναι κι αυτο ενα περιεργο στατιστικο. Παντως με εξεπληξε και εμενα η ομαδα μου, το +20 στο τελος της τριτης και ενω επαιζες με βασικους πρεπει να εχει να σου συμβει αρκετες σεζον. Καλο αγωνα να εχουμε χωρις τραυματισμους και απονβολες (αν και μαλλον μονο ετσι θα εχω πιθανοτητες).
Μπορεί να ήταν ο ρεαλιστικός στόχος,αλλά δεν ήταν και ο μοναδικός στόχος!Αλλιώς θα πήγαινες με δυνατή σήμερα! :)
Φέτος πριν από το σημερινό δεν είχα χάσει ματς που έχω κατεβάσει κανονική ομάδα στην Ελλάδα!Μόνο στο Β3 και μάλιστα έχοντας φάει πρόβλεψη!Γενικά τέτοιο πανηγύρι παίζοντας μάλιστα στα ίσια,έχουν περάσει πολλές σεζόν για να θυμάμαι!
Εγώ πάντως ξέρω ότι ματς 30 πόντων δεν γυρίζει μόνο με έδρα!Και δεν είναι ότι είχαμε διαφορά διάθεσης ή είχες +3 προβλέψεις!Ή είχα τραυματισμό ή ξεσκίστηκαν στα φάουλ οι δικοί μου!Ούτε η αναφορά δεν μπορεί να δώσει μια εικόνα από την στιγμή που έγινε εύκολο blow!
Αφού να φανταστείς ο Κοτίδης αποχορώντας από το γήπεδο ούρλιαξε οργισμένος:''Τόσα χρόνια στα γήπεδα,τέτοια φούτσα δεν θυμάμαι να έχουν φάει οι Legends!!!Μας κατέστρεψε ο άχρηστος ο Alexandros7!!Πάει το πρωτάθλημα!!!Πάει....''' :+(