Ja od przyszłego sezonu zamierzam zająć się treningiem C z którego jednego będę chciał zrobić SFem. Cały czas myślałem że wytrenuję mu OD-14 (15) , ID-14 (15) , IS-15.... Wyliczałem nawet pensję że w 100 tys powinienem się z nim zmieścić...
A teraz tu czytam coś co na początku wydało mi się zwykłą herezją;) PG czy SG bez OD to tak jak Małysz bez wąsów i ważący 100 kg ;) ....tak sobie pomyślałem
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ale po przeczytaniu wszystkich postów dochodzę do wniosku że to co wymyślił B.B.King ma jednak jakiś sens. Jeśli BBcy nie wycofają się z tej zmiany (a kilka razy tak już robili) to chyba prędzej czy później znajdą się managerowie którzy zostaną Kolumbami i w ten sposób jako pierwsi zobaczą czy i jak to się kula...
Myślę że ja byłbym chyba nawet mógł spróbować gdybym nie był w 2 lidze... Jednak to jest za duże osłabienie drużyny przynajmniej w 2 pierwszych sezonach... Dlatego uważam że jeśli ktoś chciałby zostać prekursorem takiego treningu to raczej byłby to manager z niższej ligi (4-5) gdzie często takie osłabienie w pierwszych sezonach niezbyt znacząco wpływa na sytuację w tabeli...
A jeśli już ktoś wytrenuje takich dziwaków a BBcy zmienią zdanie? Będzie problem...
Jeśli jednak zostanie tak jak napisali w ostatnim ogłoszeniu i faktycznie da się tak szkolić zawodników i odnosić z tego korzyści, to myślę że nick B.B.King nie będzie przypadkowy ;)
Last edited by Mr.President_ELIT at 11/15/2009 7:27:55 AM