úgyszintén, és még e mellett a bajnokságot is behúzhatja. Bár most idén harakiri megy az MKL-ben :)
1. Én is gratulálok! (Taps)
2. "behúzhatja" ? Viccelsz? Ő A torony magas esélyes. Csak azért mert nem csinált makulátlan szezont (bár egy ilyen makulátlan kupagyőzelmes 1. helyen masírozok a playoffba szezont elfogadnék én is :) ) még így is látható,h ő a numero uno játékosállományban is és talán managmentben is. Ráadásul most már csak a PO-ra kell koncentrálnia. Nagy dolog amit összehozott!
Köszönöm a gratulációkat,
viszont a bajnokságra még ha esélyes is vagyok biztos nem torony magas és szerintem 3 szezon után először nem a legnagyobb :(
Ha reálisan nézük mindkét csoportban van 2-2 csapat amelyik kiemelkedett idén - és a rájátszásban jó eséllyel a hazai pálya fog ezeknél a ki-ki rangadóknál dönteni. - ez pedig ha csak nincs nagy meglepetés idén nem lesz nálam végig ha egyáltalán eljutok a nagydöntőig.
Nehéz szezon volt ez nekem idén - sérülésekkel és rossz formákkal, szerencsére a végjátékra összekapták magukat a srácok, így én már a kupa győzelemmel igy a BBB indulási joggal is nagyon elégedett vagyok + reméljük már a csoportot is megnyerjük - persze ez nem jelenti, hogy nem fogom vérrel itatni a fiúkat, hogy meglegyen a duplázás :)
Sok sikert midenkinek! - legyen az rájátszás vagy kiesési rangadó 1 vagy 5 osztály... - Have Fun!