Szeretnék nyugit, de pont TE kavarod a szart, h mindig válaszolsz.
Aham, tehát az egész úgy kezdődött, hogy visszaütöttem, világos. Mondjuk azt nem tudom, mi tart vissza téged attól, hogy abbahagyd. Fájna, ha nem a tiéd az utolsó szó? Mellesleg én is abbahagynám már, csak hát te mindig válaszolsz...
Amúgy lezártam a francia témát, minden hozzászólónak világos volt, hogy hülyeséget beszélsz és egyetlen veled egyetértő komment sem volt. Innentől max téged győzködhetnélek, de az meg felesleges.
Mikhail hsz-éről is utoljára:
Te hol látsz benne olyat, hogy kell a normál? Annyi van benne, hogy ne egyezkedjen, ami nem egyenlő azzal, csak a te fejedben, mert szokás szerint te megint továbbgondolod a dolgokat és jobban tudod, mi jár az illető fejében, mint ő maga.
Amúgy meg:
(254065.54)Idézek:
Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem.
Tehát még egyszer:
Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem. Még egyszer, a lényeg:
Igen is a laza kellett.
Szólj ha ebben a mondatban, illetve az utána direkt neked kiemelt 5 szóban nem találod azt, hogy jó a laza.
A franciának melyik az a lépése, ami emberileg szimpatikussá teszi? Mi alapján állítod róla, hogy karakán? Ugyanis annyit tudunk róla, hogy hazug és hogy utálják. Állításod szerint az nem szimpatikus, hogy hazudott. Akkor mi? Az hogy utálják? Elhiheted, nem ok nélkül utálják. Általában nem úgy szokott lenni, hogy 30-50 ember téved és egynek van igaza. Még itthon sem, hiába szeretnéd ezt hinni saját magaddal kapcsolatban.
A nehezebb ág, mots, stb témához nem szólok hozzá. Eddig sem értetted, most sem fogod. Majd ha tisztába jössz a játék alapjaival, akkor beszélgethetünk ilyen dolgokról, addig ilyen témákkal kapcsolatban befejeztem a kommunikációt veled.
Megint összekevered a dolgokat. Portugál lemotsolt? És te miért nem motsoltál? Nem az a cél mindig, hogy a lehető legtöbb meccset nyerjük, a lehető legtöbbet hozzuk ki? Göröggel miért egyezkedtél? Miért nem motsoltad le? Miért hagytad magad átverni? Látod ez a gond, ostorozod Domit, közben ugyanazokat a hibákat elkövetted, mint ő, ráadásul még többet is.
Én nem magyarázok semmit , én azt mondom, h más opcióval, helyesebb taktikával mi lett volna
Légyszi küldd már át nekem a nálad meglévő meccsmotort. Én is szeretném tudni, mikor mi lett volna, mert a meccsmotor hiányában csak találgatni lehet, de neked nyilván van egy, ha ennyire biztosra mondod, mi lett volna. Ja és kérem még a francia és magyar U21 összes játékosának minden nyilvános és rejtett skilljét is, mert ugye a tökéletes szimulációhoz az is kell.
a vereséget nem lehet, a győzelmet nem kell megmagyarázni
Akkor te miért magyarázod a vereségeidet? Kikaptál két szezon alatt hatszor? Igen. Domi két év alatt 3 vereséget szedett össze? Igen. Akkor a vita eldöntve, úgy látom. Ne akard összehasonlítani a kereteket, mert nem lehet a vereségeket magyarázni, 6 vereség vs 3 vereség. Ez tény.
A szerbnél helyesbítenék: először azt írtad, hogy első helyre hajtottak, és ezzel érveltél a magad vélt igaza mellett, majd utána (miután rájöttél, hogy baromságot mondtál megint), akkor próbáltad tompítani, hogy jó, az talán kicsit erős volt és ezt vitted szép lassan odáig, hogy most azt mondod, nem így akarták. Újabb példa egyébként arra, hogy hogy változtatod a véleményed akár órák alatt is.
Az idei EB-brigáddal csak az első hely volt opció? Honnan tudod? Ismered talán az összes játékos skilljeit? Ismered az összes ellenfél minden játékosának skilljeit? Vagy megint csak beböfögtél valamit, amiről fogalmad sincs?
Felőlem meg nyugodtan hiheted, hogy mindenki veled ért egyet, de azért szerintem sokat mond, hogy aki eddig megszólalt (még olyanok is, akik nem szoktak), mind a jelenlegi helyzetet érzik jó döntésnek és senki nem veled értett egyet
Last edited by LA-Charlie50 at 2/22/2014 4:25:31 AM