kad dabartinis treneris Obradovicius nacionaliniu rinktiniu treneriu forume klausia ar dabar atleides zaidejus praras entuziazma ar ne.
Cia priezastis butu uz tave nebalsuot, nes skleidi savo vaikiska propaganda. Cia tas pats, kas Kaune sklinda gandai, kad tu gejus :))
P.S beto noretusi, kad Ptyca triumfuotu ir pasiimtu kaip pagalbininka Teisininka, ateityje ir tas pasisemes patirties galetu tapt U21 treneriu, o dabar pasakysiu kodel nepalaikau Migo siuose rinkimuose, bet priestai pasakysiu, kad as nebeesu susijes su u21 reikalais, tad manes niekur mesti ir nereiks, kaip kad cia kazkas pageidavo. :D Kodel neverta balsuot uz mig? 1.Dviveidis, zmogus kuris man esant treneriui lyg ir bande primest kad padeda, kazka daro ir pns, bet sezonui pasigeidus ir keliem vaikam pageidavus : ismesk Obradoviciu arba nebalsuosiu uz tave, tas kaip mat norejo itikt ir sutiko, man tai sukele juoka. 2. Dalykas, jus ji giriate, kad jis labai protingas, labai geras kaip treneris.. Nu nera taip.. nera.. visus patarimus kiek is jo gaudavau t.y zaidimu rungtynem [naturalu jog buvom stabas tai pasitardavom ka det ir pns] bet is jo visada gaudavau viena atsakyma : zaidimas be GDP, arba max spejima ant priesininku puolimo, na ir jis turi dvi taktikas Artimas ir Letas zaidimas, nors dazniausiai artimi, taip kad arba jis nelabai ismano ta taktiku mena, arba samoningai siulydavo man zaisti taktikomis kuriomis galeciau pralost, bet zinoma kuomet neklausiau jo, dejau Iprasta Puolima , iveikiau galinguosius Kinus, nors Migo tada pasiulymas buvo zaisti artimais metimais, o Kinai kaip tik GDP ant ju ir uzdejo, tokiu atveju butume pralose. Tad siulau gerai pagalvot, pries balsuojant, kuris kandidatas yra tinkamiausias, beto 2 kadencijos, dabar trecios siekia, per pirmas dvi nieko nenuveike, uz mane maziau nors treneriu pabuvau tik kadencija, taciau as save gerbiantis zmogus nesivaikau to posto ir man nera ka daryt jei sau iskeltu tikslu neivygdau. Tad siuo metu Ptyca yra tinkamiausias, rimciausias ir tikrai gerai kartas auginantis zmogelis, Teisininkas yra musu ateitis, Rimas cirko artistas, na o Migas pervertintas, kaip kad kaikas sake.
Last edited by Ž.Obradović at 1/24/2015 7:34:01 AM