Değerli izleyenler, yanımızda kral lakaplı Jokzilla takımının menajeri var,
- Kendisine öncelikle hoş geldin deriz ve bu sene ki ligin genel durumu ve şampiyonluk hakkında düşüncelerini merak ediyoruz?
- Hoşbulduk , Batı grubu doğuya göre çok zayıf , arada büyük bir kalite farkı var. Takım ismi vermem doğru olmaz ama Doğudan şampiyon çıkacağa benziyor.
- Sizin için yetenek avcısı deniyordu ama bu sene kadronuzda şu an için genç oyuncu yok.
- Bu takımımda ve daha önce ki takımımda milli takım seviyesinde birçok kaliteli oyuncu yetiştirdim, çok büyük rakamlara transfer oldular, bu sene istediğim potansiyelde oyuncu bulamadım. Bu sezon sonuna kadar genç oyuncu almayacağım, önümüzde ki sezon bulabilirsem 1-2 oyuncu almayı düşünüyorum.
- Taraftarla aranızda çok sıkı bir bağ var , sizin isminize birçok marşlar bestelendi , sloganlar üretildi bunun için ne diyorsunuz.
- Öncelikle büyük Jokzilla taraftarına çok teşekkür ederim , Taraftarlarımız biliyor ki her an onları mutlu etmek için uğraştığımızı çok çalıştığımızı. Bana yapılmış birçok tezahürat var,
siroz ol karaciğer verelim, verem ol akciğer verelim , ibne sev g.. verelim
kafanı bozuyosa gidip bütün menajerleri s.....
malzemeyi çıkarda gölgesinde serinleyelim
getir boynuma dola obraa obraa
- Evet bu biraz sert oldu ( Karşılıklı kahkalar ) Sizin için takım üzerinde çok oynadığınız söyleniyor. Bu konuda düşünceleriniz ve takımınızın bu seneki performansı hakkında kısaca yorumlamanızı rica etsek?
-Öncelikle takımımda ki bütün oyuncuların farklı özellikleri olduğuna inanlardanım. Oyuncu seçiminde genel olarak özelliklere bakmak ile beraber karakterli oyuncuları seçmeye özen gösteriyorum. Karakter oyuncu özelliklerinde yazmaz hissedersin. Seçimimizi o şekilde yapıyoruz. Takım bu sene ligi ilk 4 sırada bitirmek için mücadele edecektir. Normal şartlarda ilk 4. kesin. Burada da bu sene Piknik tüpü gibi kafası olandan çok çektik ( Aşırı bir gönderme vardır :) ) Jokzilla takımı herkesle mücadele edebilir.
-Çok tecrübeli bir menajersiniz , ligde ki diğer menajerler için ne dersiniz?
- Başarı ne üstlerde olmaktır nede oyuncu yetiştirebilmektedir. Başarı istikrarla ekonomik yapı ile olur, anlık sevinmemek gerekir. Bu ligde borçla yalnızca anlık başarı yakalanır yada oyuncu yetiştirme diye takımını perişan edebilirsiniz. Birkaç sezona patlayacak takım epeyce var.
-Ekonomik olarak çok güçlü olduğunuz söyleniyor?
Öncelikle hangi yapıda olduğumuza bakmamız ve hedeflerimizin neler olduğuna bakmamızda fayda var diye düşünüyorum.
Dünya ekonomilerinde ki çalkantılar bizleri de etkilemektedir.Yapı analizi ekonominin global işleyişini daha iyi anlamamızı mümkün kılar. Bizlerde bu konuda çok düşünüyoruz. Evet kasada paranız var mıdır derseniz evet vardır. Şu anda 9-10milyonluk bir bütçeli bir kadro kurabiliriz, hiç sorun değil, ama bizim başka projelerimiz var, 2-3 sezon sabredin.
- Jokzilla taraftarına son sözünüz nedir?
- Büyük Jokzilla taraftarı her zaman yanımızda olsun , bu takım çok büyük başarılar yakalayacak, herkes emin olsun. Vizyonumuz çok geniş ,Jokzilla olarak vizyonumuz ; birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan birtakım değerleri takım içersin de tutmak , Türkiye'de ve bütün dünyada lider bir takım olmak.