Για σενα Στελιο στεναχωρεθηκα πολυ με τον φετινο υποβιβασμο.
Εγώ δεν στεναχωρέθηκα φέτος. Άξιζα σαν ρόστερ να πέσω και δεν κατάφερα να κάνω όσες κινήσεις χρειάζονταν για να μείνω.
Να σου πω την αλήθεια, δεν την χάρηκα τη χρονιά όντας αδύναμος. Χάρηκα όμως που απέκλεισα 2 ομάδες Α1 από το κύπελλο προτού αποκλειστώ από τον Αλέξανδρο και που έβγαλα κάνα δυο ωραία διπλά.
Θελω καποια στιγμη να σε ξαναδω πρωταθλητη και να ειμαι Α1! Να ξαναπαιξεις Β3 και να φτασεις ψηλοτερα απο την προηγουμενη φορα. I believe you! Να το ξερεις!
Καταρχάς σε ευχαριστώ!
Σε σύγκριση με όταν είχα πάρει πρωτάθλημα, είμαι πολύ καλύτερος μάνατζερ. Έτη φωτός καλύτερος και το δηλώνω υπεύθυνα. Κι όμως δε έχω καταφέρει να ξαναφτάσω όσο ψηλά θα ήθελα, not even close!!! χμμμ
Αν συνεχίσω να έχω όρεξη και χρόνο να προοδεύω, έστω και λίγο, ίσως καταφέρω ξανά να πάρω κούπα.
Θέλω να ξαναπάρω πρωτάθλημα, θέλω να πάρω κύπελλο, θέλω να ξαναπαίξω στο Β3 και να πάω ψηλά.
Ο επιμένων νικά. Αν συνεχίσω να επιμένω, θα συνεχίσω σίγουρα να βελτιώνομαι, κι αν βελτιωθώ, θα είναι πιθανότερο να ξαναπάρω τίτλο.
Πάντως η ουσία δεν είναι να έχουμε επιτυχίες. Η ουσία είναι να είμαστε ευτυχισμένοι και να περνάμε καλά. Να παντρέψουμε επιτυχία με ευτυχία!
Ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε σε 2 σεζον ξανα εδω στην Α1
Κι εγώ θα χαρώ ρε!