"Με πόση απάθεια δέχεστε τους τόκους..." επειδή σε ένα άλλο μνμ ανέφερες ότι σπουδάζεις οικονομικά να σου κάνω μια ερώτηση ποιος καθηγητής σε μάθημα χρηματοοικονομικών σου είπε ότι αυτός που δανείζει με τόκο είναι τοκογλύφος γιατι άν στο έχει πει να παραιτηθεί, επίσης πές μου, αν ο άλλος δεν έχει όπως λένε οι άγγλοι και αμερικάνοι το τόκο, interest γιατί να σε δανείσει δεν έχει λόγο, τοκογλύφος είναι αυτός που δανείζει με 25 30 και 40% και προεισπράτει τους τόκους, ε στο παιχνίδι που σου βάζει 5% νομίζω είναι υπερβολικό έως άτοπο να μιλάς για τοκογλύφους και μάλιστα για ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Άλλο δανείζω με φυσιολογικό τόκο και άλλο πατάω τον άλλο στο λαιμό. Όσο για τη τακτική όλοι θα ήθελαν να αλλάζουμε τακτικές, η σωστή ερώτηση είναι αν αυτό είναι εφικτό και επίσης μέσα στο παιχνίδι, βέβαια άλλα παιδιά μπορούν να το εξηγήσουν καλύτερα από μένα, όποια τακτική κι αν διαλέξεις ο προπονητής δίνει οδηγίες ή οι παίχτες παίρνουν πρωτοβουλίες και προσαρμόζουν λίγο το παιχνίδι, θα έχεις δεί πιστεύω ότι στο λόου ποστ σουτάρουνε και τρίποντα. Αν ο προπονήσιμος έχει άθλια εξ. άμυνα απλά μ' αυτό αρχίζεις και μετά περνάς σε κάτι άλλο λογικό δεν είναι ο άθλιος να κάνει φάουλ, θα σου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να πάει στο 4 5 για να μειώσει τα φάουλ αλλά μετά ως εκ θαύματος θα κάνει λιγότερα φάουλ και θα μπορείς να προπονείς κι άλλα στατς. Ξαναλέω λοιπόν το Buzzerbeater έχει ένα τρόπο λειτουργίας, ε δε νομίζω να σε υποχρεώνουν να το παίζεις αν δεν σ αρέσει ούτε σε υποχρεώνουν να πληρώσεις ( είμαι σίγουρος ότι η πρώτη σου φράση μόλις διάβασες το " να πληρώσεις" ήταν "αυτό μας έλλειπε")