Γνωρίζω πως είσαι πολύ καλός γνώστης της μηχανής παιχνιδιού και έχω διαβάσει τις στατιστικές σου αναλύσεις, αλλά με το συμπάθειο αυτό που μου λες δεν στέκει και θα σου εξηγήσω και το γιατί.
Στα παρακάτω 3 ματς πρωταθλήματος οι αντίπαλοι σέντερ είχαν μισθό από 60 εως και 80 χιλιάρικα, έβαλα τα 2α μου για να μαζέψω ενθουσιασμό (ίδια 5αδα με το φιλικό που πόσταρα). Σε διπλάσια λεπτά συμμετοχής των παικτών που βγήκανε με 6 φάουλ στο φιλικό που πόσταρα, τα συνολικά φάουλ στα 3 αυτά ματς είναι 21 18 και 15. Βάσει αυτών που μου λες, θα πρεπε όλη μου η 5αδα να βγει στο 15λεπτο και μόνο στο 1 ματς είχα 2 αποβολές με 6 φάουλ κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό.
Επιπλέον ο μέσος όρος των φάουλ σε κάθε παίκτη, εξηγείται καθως είναι χαμηλόμισθοι και έχουν παίξει 4 ματς με αντιπάλους που είχαν εως και 10πλασια ΔΜΙ.Αν κοιτάξουμε τα φιλικά που έχω κάνει στο παρελθόν με την ίδια 5αδα, άντε 1-2 παίκτες να είναι ύποπτοι για το κρυφό σκιλλ.
Δεν είμαι προγραμματιστής για να ξέρω πως λειτουργεί η μηχανή, αλλά είναι πασιφάνες ότι κάτι δεν πήγε όπως θα έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι
(72492058)(72492074)(72492090)