BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott V.

Magyar válogatott V.

Set priority
Show messages by
From: newsea

To: Cimi
This Post:
00
270099.152 in reply to 270099.151
Date: 9/17/2015 5:05:53 PM
Overall Posts Rated:
110110
Hát most már nem csak neked van hányingered. Nekem is.

This Post:
00
270099.153 in reply to 270099.150
Date: 9/17/2015 5:13:41 PM
Overall Posts Rated:
110110
Nem mellesleg nem szép dolog kémkedésre használni a válogatott vezetői pozíciót. Akkor azért megfordul az ember fejében, hogy az alkalmas ember vezeti e a válogatottunkat.

Nem tudom már kivel fordult elő, és hányszor, de én is hallottam róla, nekem is írta valaki. A kupa meccs előtt történt, lecsekkolta az ellenfél játékosait akiket le lehetett. Ilyenkor persze nincs hányingere az illetőnek. Hogy is van ez cimi? Meséld csak el mindenkinek? Hogy nézegeted végig az ellenfél játékosait ha NT esélyes ha nem ha neked az úgy jó? Hol van ilyenkor a nagy gerincetek és minden más amiről nekem papoltál? Nem hányod el magad ilyenkor? Szeretnétek még több szennyes teregetést? Tudnék írni itt még 1-2 dologról. Gondoljátok erre van szüksége itt az embereknek? Szerintem meg inkább arra, hogy meccseket nyerjünk, és érdemes legyen odafigyelni a két nemzeti csapatra.

This Post:
00
270099.154 in reply to 270099.149
Date: 9/17/2015 5:18:18 PM
Overall Posts Rated:
110110
Megkérdem újra, ő miért nem került be a keretbe a meccs előtt?

(21289065)

MIlyen okotok volt arra, hogy kimaradjon, és egy sokkal rosszabb játékos játszon helyette a csapatban egy olyan meccsen ami élet halál volt számunkra a folytatást nézve.

From: Cimi

This Post:
00
270099.155 in reply to 270099.153
Date: 9/17/2015 5:28:49 PM
Overall Posts Rated:
146146
Ez egy játék és nem vérre megy ezt elmondtam már.
Én nem fogok vitatkozni ezután föleg veled nem.

Pontosan nem értem. Az kémkedés,hogy az összes 15 ezer fizu feletti játékost megnéztem év elején? Soha nem néztem kinek a csapatában van én ezzel nem foglalkoztam. Nekem eszembe sem jutott ilyen soha.
Komolyan felmerűlt ez valakinek,hogy azért hivtam be a 40 ezret kereső mvp-t,hogy kémkedjek a saját csapatomnak? Ez Lollllll.

This Post:
00
270099.156 in reply to 270099.150
Date: 9/17/2015 5:38:59 PM
Overall Posts Rated:
146146
Ezt a kémkedést kifejtenéd? Pontosan mire gondolsz?
Azt meg értsétek meg,hogy mindig az adott meccs elötti forma számít. Gondoljátok azt,hogy nem akarok minden meccset megnyerni? 12-13 as dobotávval nem támadhatunk kint.
Antal Endre elengedhetetlen egy kinti támadáshoz pl.
Lehet jobb lett volna bent támadni de lehet nem. Ha bent megyek és kikapunk az lett volna a baj. Lehet hibáztam lehet nem.

Mondta valaki,hogy nem kerestem meg. Ha ez ennyire bántja ő is irhatott volna. Persze akik annyira lemaradtak,hogy sanszuk nincs nem kerestem meg ez így van.

From: SkayHUN

This Post:
11
270099.157 in reply to 270099.155
Date: 9/17/2015 5:39:49 PM
Overall Posts Rated:
113113
Nem hiszem, hogy ezen van mit magyarázni. Az epszilon elleni kupameccsed előtt az előző szezonban, behívtad a 6os formában lévő akkor 28 éves játékosát. 28 évesen nem kapott edzést gondolom, ha igen akkor se sokat számított. A fizetése alapján közel sem válogatott szint. De ha véletlen befért volna, akkor sem hiszem, hogy nem várhatott volna még 1 hetet, mert abban a formában használhatatlan volt bármennyire is kellett az ember. És az all-star utáni hét nem annyira az év eleje már. Ez egyértelműen saját előnyszerzés céljából volt, bárki-bármit mond.

This Post:
00
270099.158 in reply to 270099.154
Date: 9/17/2015 5:44:12 PM
Overall Posts Rated:
146146
Mert megbeszéltük és sajnos ő valahogy nem működött jól soha. Vendabal játékosa volt ő nagyon sokat tud róla és arra jutottunk nem kell erőltetni. Rúfusz és Drugics hasznosabb.

This Post:
11
270099.159 in reply to 270099.158
Date: 9/17/2015 6:15:07 PM
Quahog Toy Boys
II.1
Overall Posts Rated:
8989
Sracok, vitazni lehet, de szemelyeskedni nem. Egy masik jatekost csalassal vadolni meg vegkepp nem. Ezt tartsatok eszben a tovabbiakban. Koszi.

This Post:
00
270099.160 in reply to 270099.159
Date: 9/18/2015 12:02:19 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Nem vitatkozom. Szellemekkel pláne.

HUNGARY!

This Post:
00
270099.161 in reply to 270099.155
Date: 9/18/2015 1:26:13 AM
Overall Posts Rated:
110110
Te senkivel se vitatkozol soha. Mind1, hogy rólam vagy nem rólam van szó. Sose csináltad. Beledugod a földbe a fejed és mész a magad útján. Az ember háta mögött meg nyüszögsz, meg irogatod a dolgokat. Szemtől szembe képtelen vagy az egyenes beszédre. Így volt ez a múltban is mindenki mással. Nem várok mást tőled most sem.

Szezon közben egy teljesen esélytelen játékos behívása pont akkor amikor az illető ellen kupameccset játszol nem egyenlő azzal, hogy végig nézed a játékosokat szezon előtt. Megvan a pontos story közben. Egy 28 éves centert ha minden jól megy Pylyp Ovcharenko-t hívtad be az NT-be közvetlenül a meccsetek elötti napokban. A fórumon még beszéltek is róla, ott olvastam. Gratulálok hozzá. Undorító húzás volt!

És akkor:

A csapattal nem kedvedre kell szórakozni hanem managelni kell. Ez sok mindennel együtt jár, amit tőled nem láthattunk halhattunk az elmúlt szezonokban. Főled időt és odaadást kíván ez a munka és megfelelő kommunikációt a közösség és tulajok felé.

1. a játékosok kezelése, managerekkel való kommunikáció

Volt pár NT játékosom. Soha itt még nem olvastam és levélbe sem küldtél annyit sem, köszönöd a tulajoknak, a nevelőknek, az eltartóknak a munkát. A hála szezon végén annyi volt, hogy egyik napról a másikra kidobáltad a csapatból a játékosokat leszarva azt, hogy minuszos lesz-e vagy sem a klub egyenlege ez miatt. Soha nem írtál egy levelet sem arról, a jövőben számíthatok-e arra, hogy a játékosom bekerül a csapatba vagy sem. Ez folyamatosan lutri volt. Ennyivel legalább megtisztelhetted volna a tulajokat. Vendabalnak nem kevés játékosa volt a keretben, egyik hétről a másikra kitetted ha jól tudom mindet onnan, sejthetem mekkora anyagi kárt okozva neki ezzel. Ő ezt megírta nekem. Azt is írta az egyik oka ez volt annak, hogy eladott játékost. Nem mi voltunk az egyetlenek akik így jártak a szezonok közepén. Ezzel háláltad meg a közös munkát. Érdekesség képpen megjegyzem mindenkinek, Gonda és a te játékosaid sose voltak kitéve a keretből. Nem is értem.

kommunikáció 2:

Megvetettél velem méreg drágán egy játékost, mert ha kiöregszik az elötte lévő generáció, csapattag lesz. Azóta se játszott 1 percet sem az NT-ben. Én meg szezonokig eltartottam a semmiért, zabálta a 180k-t hétről hétre. Így lehet félig taccsra tenni egy jól működő csapatot. Soha többet nem hallottam róla tőled semmit. Persze ez téged nem érdekelt. Sultz vagy Plotár esetében annyit nem írtál nekem, hogy köszönöd, többet nem számítasz rájuk. Képtelen vagy az egyenes kommunikációra. Hímelsz hámolsz bármivel kapcsolatban. Hányinger

3.

Az NT-vel semmi kézzel fogható dolog nem történt szezonok óta. A nyaggatásom miatt lett hírdetés, a nyaggatásom miatt lett bármi odaszórva az NT oldalára. Nevetséges a marketingje a csapatnak. Ezt az ember elnézné ha a szekér nem úgy menne ahogy, de te csak panaszkodsz mindenre, tőled nem látunk semmi pluszt. A munkád gyümölcse az ahol most tart az egész. Voltak scoutjaid régebben. Annyit se böfögtél oda soha nekem, köszönöm a segítséget vagy valami. Neked minden magától értetődő igaz? Mindenki azért van, hogy ti kedvetekre szórakozzatok a szabadidőtökben a csapattal, hiszen ez egy játék. Játszadozzatok a saját csapataitokkal meg mással is..., ne az NT-vel amivel 440 felhasználót képviselsz.

4.

Hetekig nem veszed a fáradtságot hogy ideposztoljatok bármit a csapatról. Mi történik, mi van a csapat háza táján stb. stb! Lehet azt is érdekelné, aki amúgy nem nézi meg, vagy nem követi. De szívesen olvasna arról, hogy éppen hogy állunk.

Meg lehet nézni, mennyi posztot tettetek be arról, hogy válogatott esélyes van az átadón, mennyi játékosnak kerestetek tulajt az elmúlt szezonokban. Volt, hogy hetekig hánykolódott valaki a piacon, és annyit sem írtatok, fapapucs. Nem veszitek a fáradtságot arra sem, hogy 2-3 naponta átnézzétek a piacot?

5.

Továbbra is érdekelne, mennyi 19 éves tehetséggel vettétek fel a kapcsolatot az elmúlt 2 szezonban. Elkezdjek írni a tulajoknak megkérdezzem?

This Post:
33
270099.162 in reply to 270099.161
Date: 9/18/2015 1:27:53 AM
Overall Posts Rated:
110110
5.

Továbbra is érdekelne, mennyi 19 éves tehetséggel vettétek fel a kapcsolatot az elmúlt 2 szezonban. Elkezdjek írni a tulajoknak megkérdezzem? Kértem, hogy írjatok ezügyben mi a helyzet, ez a ti asztalotok. Volt bármi kommunikáció töletek ezügyben? Nem érdekelt a téma azóta se bennetek.

6.

3 szezon óta nem írtál nekem egy levelet sem. Ennyire fontos neked az utánpótlás. Azt se tudod mi van az u21-el. Ez a legalja, hogy NT manager létedre nincs heti 5-10 perced megnézni megkérdezni mi van a srácokkal, mi van az utánpótlással a scoutokkal stb. stb. Ha mi valamit elszúrnánk, az alapjaiban tenné tönkre a lehetőségeidet a nagycsapatnál. Még se érdekel téged, hogy mi van a kicsiknél. Az érdektelenség elmond mindent arról, hogy viszonyulsz a dolgokhoz.

Ez az, amit az ember lát a dolgaitokból nyilvánosan.

Meg azt, hogy:

31. szezon EB csoportkör 4. lett a csapat
30. szezon 39. helyezés az vigaszon, be se jutottunk a rájátszásba
29. szezon EB csoportkör 4. helyezés
28. szezon vigaszágon legjobb 16 (ez talán elfogadható eredmény volt)
27. szezon EB csoportkör 4. hely.

Minden mást teljesen titokban láthatatlanul csináltok vagy nem csináltok, a kutya se tudja, kommunikáció nulla.

Még a 3. helyre se tudtad behozni a csapatot az EB-n és úgy csináltok itt vendaballal, mintha minden rendben lenne. Ezek után elmondásod szerint kapunk egy jó sorsolást amivel javíthatunk a helyzetünkön - szerintem végre megkaptuk minden idők leggyengébb sorsolását ami az NT-nél volt- és ezt mindjárt a bemelegítésnél két vereséggel abszolváljuk. És ti úgy tesztek, mintha itt minden tökéletes és tuti frankó lenne, ez a világ legtermészetesebb dolga. Még nektek áll feljebb, ahelyett, hogy elnézést kérnétek a gyalázatos hétfői teljesítményünk után.

Én kérek elnézést tőletek, hogy ezek után fel mertem emelni a hangomat, és nemtetszésemnek hangot mertem adni.

És hogy az NT gyalázatos szerepléseihez az én személyemnek mi köze van, azt nem tudom. De aki akarja tutira megtalálja a közös szálat az NT nulla szereplése és a személyem között. Biztos miattam kaptatunk ki hétfőn is. Meg a múlt héten is. Mindennek én vagyok az oka ami az NT-nél történik. Csak tudnám ti mit csináltok ha ez így van.

Last edited by newsea at 9/18/2015 1:32:36 AM

Advertisement