Lepší, ať je koupí farma, než aby skončili v zahraničí. S tím já už nic nenadělám, když se někdo rozhodne prodat hráče, který má potenciál na NT. Vždycky, když se tak děje, tak se snažím, aby to bylo předem domluvené a snažím se najít kupce. Problém je, když tam někdo toho hráče šoupne bez ohlášení, pak mám jen 3 dny (nebo spíše méně, záleží, jak rychle to zjistím) na sehnání kupce, který má dost peněz (nebo je schopen je rychle sehnat) a hráč se mu hodí do tréninku (nebo je ochoten díky němu změnit trénink).
Soupiska má prostě 18 míst (aktuálně 16 využitých) a o moc více se za sezonu nedá využít. Před sezonou jsem jasně napsal seznam těch, kteří mají šanci na NT letos (mimo zůstávají už jen Hemza, Trebický, Šimek a Bogác) a seznam těch, které jsou nadějemi pro další sezony. Nevím, co více bych ještě mohl udělat proto, abych lidem naznačil, jak na tom jejich hráči jsou (samozřejmě kromě individuální komunikace s nima, abychom se dohodli, jak je trénovat, aby byli pro NT zajímaví, což se děje) a mohli se rozhodovat, jak dále se svými hráčemi s nadějemi na NT naloží.