1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ Minoan Bulls. PG και SG που ευκολα παιζουν στην ΙΙ κατηγορια. Ισως σταθηκα αρκετα τυχερος που ο ενας εκ των δυο ηταν τραυματιας στον μεταξυ μας ημιτελικο..Επισης ακομα θυμαμαι τα 2 νταμαρια πολωνους ψηλους που πουλησε στην αρχη της σεζον και τους αντικατεστησε με εξισου καλους αλλα χαμηλομισθους παιχτες.
2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ Rationalistas. Καλο ροστερ με χαμηλους μισθους, εχασε την 2η θεση στις λεπτομερειες (λογω διαφορας διαθεσης στο Καβαλα-Μινοαν την τελευταια αγωνιστικη)
3.Τίτλος MVPSoulis Kanellos (10138386). Νταξει εκανε τα παντα το παλικαρι..23,2 ποντους και 16 ριμπαουντ μεσο ορο στο πρωταθλημα, πολυ ευκολα τον ηθελα και στη δικια μου ομαδα, γιατι πολυ απλα δεν εχω καλυτερο ψηλο!Τον αντιμετωπισα με σεβασμο στα μεταξυ μας ματς καθως δεν ξεχνω:
Δυσαρεστες αναμνησεις ηρθαν στο μυαλο των διοικουντων της ομαδας μου, κατα τη διαρκεια του Σαββατιατικου ματς με τα παοκια..
Αιτια αυτου, σταθηκε ο παιχτης των παοκιων Soulis Kanellos(10138386), ο οποιος ηταν ο μπροσταρης της ομαδας Holy B.C τη σεζον 11 στην IV.61 (http://www.buzzerbeater.com/league/6725/overview.aspx?sea...), η οποια ειχε ταπεινωσει μεσα, εξω, αλλα και στα πλεη οφ την ομαδα της Καβαλας...!
(18700888)
(18701008)
(20206732)
4.Τίτλος ΠολύτιμουGigi Triuzzi (13335209). Πολυ δυνατος κοντος..Και αυτον τον θελω ανετα στην ομαδα μου! Την τελευταια αγωνιστικη της κανονικης περιοδου εβγαλε ματια
(42842753) παιζοντας ως SF, αλλα ηταν ατυχος καθως τραυματιστηκε..
5.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξηΕυχάριστη έκπληξη:
Troglodytes. Με χαρακτηριστικη ανεση βγηκε 1ος στους μπλε, μαζεψε ενθουσιασμο, και επαιξε ενα πολυ δυνατο ματσακι σημερα εκτος εδρας και στα ισια!
Δυσάρεστη έκπληξη:
paokia. Δεν ειχε ροστερ για 5η θεση..Τον περιμενα πιο ψηλα στην τελικη καταταξη..
6.Τίτλος καλύτερου παίχτηVladimir Starčević (16869526). Ηταν το μεγαλο στοιχημα αυτης της σεζον και γι αυτο προπονηθηκε για 6 βδομαδες ως Center, καθως επρεπε να μπουν οι τελευταιες πινελιες των σκιλς ενος SF για να ειναι ετοιμος την επομενη σεζον για εισοδο στην βασικη 5αδα της ομαδας ως SF. Αυτη τη σεζον επαιξε μολις 2 ματς ως SF και στο ενα εκ των δυο αυτων ματς εδειξε πως παιζεται η θεση του SF :p
(42842753)