BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.153 in reply to 254065.152
Date: 2/22/2014 3:21:31 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Charlie és Dzsevasz,

Sosem lehet tudni, de ha valamikor úgy alakul hogy összefutunk a vendégeim vagytok 1-2 sörre ezért a határtalan türelmetekért és kitartásotokért!

This Post:
00
254065.154 in reply to 254065.153
Date: 2/22/2014 3:22:28 AM
Overall Posts Rated:
310310
szavadon foglak

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.155 in reply to 254065.153
Date: 2/22/2014 4:41:05 AM
Overall Posts Rated:
411411
Remélem lesz mód a jövőben valami BB talira. És ott majd megejtjük, jókat nevetve azon, így online mekkora hülyék tudunk lenni!

Amúgy nem azért csinálom ezt, hogy bárki hősként tekintsen rám, meg mert nekem ez jó így, hanem:

1. nem akarom, hogy Domi munkássága egy ilyen ember miatt negatívan legyen megítélve. én igenis támogatom ez miatt jóban rosszban (bár nem vagyunk országos cimborák). ráadásul jól mennek a dolgaink most úgy érzem. látom a koncepciót! elegem lett a széthúzásból, és Domi meg Cimi megérdemel 200% bizalmat megértést most. Stabil pontok egy instabil rendszerben közösségben.

2. ha csak 1 percre is elgondolkodik Gila azon, hogy talán nem neki van igaza (lehet ez lehetetlen feltételezés) és elgondolkodik a viselkedésén már megérte.

3.ha valami csoda folytán lesz újabb 3 hét fórumozás Gila nélkül már megérte.

Sajnos idáig jutottunk, ami elkeserít engem sokad magammal!

This Post:
22
254065.156 in reply to 254065.147
Date: 2/22/2014 4:45:33 AM
Overall Posts Rated:
411411
Megmondom, h az előző 35 napot feb 12-ig ÖNKÉNTES száműzetésben töltöttem el.

Szerintem legalább még egy ennyit húzz rá, hátha vannak még olyanok akiknek nem tűnt fel, hogy mekkora király vagy amikor nem vagy itt és hagyod az embereket élvezni ezt a játékot és a részét képező fórumot.

Egyébként az a durva, hogy ő hogy számolhatta a napokat. Nekünk meg csak úgy elrepült ez a 35 békés nap nem?

Elbírom képzelni az elvonási tüneteket kb :

5. nap 10. nap 15. nap 20. nap 25. nap 30. 35. írnom kell valamit, mert megőrülöööööööööök!

A játék legjobb fejlesztése az elmúlt 20 szezonban ez a smile beszúrási lehetőség!

Last edited by JoeBlack at 2/22/2014 4:46:30 AM

This Post:
11
254065.157 in reply to 254065.156
Date: 2/22/2014 4:50:17 AM
Overall Posts Rated:
310310
Nem ez a poén. Hanem az, hogy ez a hősies, önkéntes 35 nap úgy volt önkéntes, hogy Chosen mondta neki, hogy vagy önként távolmarad, vagy eltiltás lesz. Egyébként erre már korábban is volt példa.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.158 in reply to 254065.155
Date: 2/22/2014 6:26:15 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Domi meg Cimi megérdemel 200% bizalmat megértést most. Stabil pontok egy instabil rendszerben közösségben.

Nagyon egyetértek!
Számomra ez a legnagyobb eredmény az egészben, hogy összedolgoznak, és sikerült elérni, hogy egy irányba húzza mindenki azt a szekeret (Gilát leszámítva). És ez sokkal nagyobb szó, mint elsőre tűnik, mert azért valljuk be döcögősen indult a dolog, de mindenki félretette amit félre kellett a cél érdekében.

Szóval hajrá Domi és Cimi, egyikőtök se engedje meg azt a luxust magának, hogy az elmúlt pár nap Gila-kampánya picit is elbizonytalanítson és megkérdőjelezzétek a döntéseiteket!

This Post:
00
254065.159 in reply to 254065.157
Date: 2/22/2014 8:28:31 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ne hazudj. Én a legutóbbi figyelmeztetés óta, kb 2,5 hónapja nem kaptam levelet Chosentől, tehát nem mondott,mondhatott nekem egy szót sem ezzel kapcsolatban. Dzsevasznak megfogadtam h 1 hónapig kussba leszek, ezt megmondtam Péternek is sőt Chosennek is. Örült neki, ennyi volt a szitu. Nem ők kértek és kerestek engem. Ennyit arról mennyire ismered a helyzetet.

MÁS!

Leírtam a kinti fórumon a javaslatom előre! pro és kontra érveket hoztam a miértekre,mivel nem egy chates mennyiség kb 1,5 flekk), ezért csak így tudtam közölni. Azt viszont most senki nem mondhatja, h utólagos okoskodás.

Tehát aki tudni szeretné a tutit, nézzen ki

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 8:29:04 AM

This Post:
00
254065.160 in reply to 254065.149
Date: 2/22/2014 8:40:36 AM
Overall Posts Rated:
350350
Nos, ha már elkezdtünk személyeskedésbe menni.. (nem szeretném a továbbiakban) Megmondom az okát! Adott időben halt meg édesanyám egyik hónapról a másikra - ennyit még az irl életemről. Baromira ideges, feszült vagyok azóta, de ez semmi ahhoz képest, h amíg volt itt elfoglaltságom az u21 stábban scoutként, addig le tudtam vezetni. Most nem hagyjátok, sőt szándékosan idegesítetek, provokáltok és beszóltok. Sztem te is ideges lennél fordított helyzetben.
Az meg viccek vicce, ha vki nem képes FELFOGNI a vereségek után jár a kritika tetszik nem tetszik.
El is mondom.
Aki nem tudj ezt méltányolni kívánom essen át hasonló megrázkódtatáson, amin én.
Ezzel együtt is mivel nem ismertek, az irl életem jelenleg boldog sikeres és eredményes, kimásztam a csávából, de lelkileg megváltoztatott a tragédia. Ezt pszichiáter se tudta kezelni (ne röhögjetek ki)ez az igazság!

This Post:
00
254065.161 in reply to 254065.159
Date: 2/22/2014 9:27:22 AM
Overall Posts Rated:
310310
Másodszor hazugozol le nyilvánosan, bár már az első esetnél is kiderült, hogy te hazudtál. Innentől viszont megkérlek, hogy ne írj nekem pm-et semmilyen ügyben. Ami a közösséget érintő ügy, azt úgyis fórumon beszéljük meg, a többi meg mostantól nem érdekel.

Én időről-időre azt látom, hogy Chosen rádszól, hogy vagy önként távolmaradsz, vagy ki leszel tiltva. Nem egyszer fordult már ez elő. Majd jött ez: (248444.810)
Ebben ugye Chosen leírja, hogy ha nem tudod visszafogni magad és nem fogadod el a dühöngő szobát sem (és emiatt még be is panaszoltad "odafent"), akkor végső esetben kitilt, te meg érdekes módon pont ezután vonulsz "önkéntes" némaságba, természetesen ettől teljesen függetlenül. Hát persze, hihető.

Más: elmondanám neked, hogy chaten tízszer-százszor gyorsabb az információcsere, főleg mert nem kell várni a válaszra órákat.

Kíváncsi vagyok, hányan reagálnak majd odakint a "tutira", akik itt ugye ki vannak rekesztve.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.162 in reply to 254065.161
Date: 2/22/2014 9:41:25 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mert most tényleg valótlant állítottál! 2,5 hónapja nem kért engem senki, h kussba legyek, MAGAMTÓL TETTEM.
Szégyen és gyalázat, ha nem vagy képes elhinni már bocs.. A panaszt meg személyiségi jogok miatt tettem, senki nem kíván magáról elneveztetni utcát, teret fórumot. Így én sem!

Előző postodra meg itt a válaszom

A Mikhailos idézethez. Előbb azt mondta, hogy nem kell egyezkedni. Ha nem egyezkedünk, akkor normál lett volna - ezt domi mondta!!!!!! Akkor meg mi a redvás fenéért kellett átveretni magunk lazával mikor tudtuk előre, h át fognak verni???????????????????????????

Mi alapján vagyok karakán és ő? Ki meri mondani, h "mocskos németek" vagy tudom is én mit mondott, h kizárták nacionalista hsz-ért.. Ki meri mondani, azt, amit más nem. Én is. Ez a szimpatikus. És mer extrémet lépni, ha a helyzet azt kívánja.

Portugál lemotsolt. Azért, mert bár napirenden volt, h motsolunk mi is az utolsó előtti és az utolsó körben is. Eleve sansztalan lett volna az Izrael meccsünk. Ha motsolok zsinórban kétszer, akk a 2. mots eleve feladás. (EZ az, amit csípőből gyűlölök) Nem adtam fel eleve a zsidók elleni meccset, abban bíztam ha 50-50 sanszú portugál mots vagy nem mots jól sül el és nem esnek nekünk és tudunk győzni. Ok, nem kellett volna most grúz ellen motsolni, de akkor ne 2-3 vagy pedig nyomjunk mnf-et... de ezt leírtuk. még a laza is jó lett volna 1-1-gyel ott és akkor.
A göröggel azért egyezkedtem ,mert spanyolt szerettem volna kigolyózni, h összefogunk a hellénnel. Igaz a magyar-görögöt egyikünk bukja, de mindketten a spanyolra hajtottunk, h essenek ki. Azt ott és akkor nagyot szólt volna. Élet azért lerendezte, h a a görög átverése ide v oda kiestek a f..ba. Hehe :)

Segítek számolni!! domi kikapott 2* lengyel ellen 1-1* meg bolgár, grúz és francia ellen, sőt edzőmeccsen még a grúztól ismét. Ez is megvan 6 bukta, úgyhogy minimum egy kalap velem... EZ A VALÓS TÉNY

Neked nem számít, ha egy jóval gyengébb csapat ( 16. szezoni) az természetes, h nehezebben ér el sikert,mint emez a gárda?
Ne légy már ennyire butus.... A mostani csapatba volt 13 bv-vel center? Nálam sajnos igen , meg akkor annyira nem volt ember, h be kellett hívni. Épp ezen háborodtam fel (13 bv) , h soha életbe ilyen ne fordulhasson elő, de domi előállt régebben 13 bv benti ember opcióval. Jogosan letorkoltam ezért őt. ez volt a közös vitánk kezdete...
Mit nem lehet felfogni, h jót akarok? Jót akarok, amikor azt mondom ne legyen soha többé gyenge játékos keretben!!!
Pl 13 bv-vel center vagy 10-11 passzal IR , mint ami idén megeshetett...
Miért nem kéred a skilleket, félsz, h igazat találok mondani sokadik alkalommal?

Ez a brigád képes lett volna a franciákat jobb taktikával vagy normálisabb hozzáállással. A többi meccset meg behúztuk.
Bár a grúz nem hiányzott, így is volt esély az 1. hely megtartására a végén.

a chatről sajnos lecsúsztam tegnap este negyed 9-től este 1/2 12-ig otthon se voltam, ennek ellenére előálltam a tippemmel!!
Hát ezt tényleg nem hiszem el, ha mondok vmit a kinti fórumon az baj, ha nem chatelek akkor meg amaz?
Vagy ide isi beírjam mit gondolok, hogy Mindenki elolvashassa???

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 9:51:30 AM

This Post:
00
254065.163 in reply to 254065.150
Date: 2/22/2014 10:10:45 AM
Overall Posts Rated:
350350
Hol van eleve feladás?? ld már 10000000000000* mondtam, h normált kell menni és nem lazát.
Domi miért hagyta magát befolyásolni, ha azt mondta a megkeresésig, h normál lesz és punktum?
Miért bízott a franciában? Erre mondta Mikhail , h "ne egyezkedjünk" vagyis minimum normál a meccs. Motsolni tényleg nem kellett volna, de ha megtesszük nem ver át, az fix!

ááááhh, van 3 kupac. laza, normál mots.. A meccs fixre NEM LEHETETT laza sehogysem, akkor melyik két opciód marad???
Még ovis is megmondja, te miért nem látod, h normál+mots?

Gondolatolvasást is tanítottak az alatt a 6 év alatt? Nem vagy gyenge. Miért nem mondtad meg a fórumon, hogy írt neked a francia srác, és közölte veled, hogy át fog verni minket? Csak kibújt a szög a zsákból. Direkt szabotáltad a meccset ezek szerint ha ilyen információ volt a kezedben! Igazából akkor neked köszönhetjük a vereséget.

Logika, ilyen egyszerű! mi van , ha kikerüli az mnf-ünket mi van, ha meglep taktikában?
Téged nem ért még hasonló eset egyszer sem? kár.... Az meg nagyon csúnya , ha ilyet mer itt bárki is feltételezni.
Tessék! lett meccset most előre felvázoltam. Ha máshol nem , hát kinti fórumon mégse mondd, h itt okoskodok meg hogy utólag vagyok nagyokos!

A többiről annyit: HA EZUTÁN EL LESZEK FOGADVA, akkor tudunk együttműködni és mindig fenntartom, h kibékülök domival
Innentől kezdve rajta áll minden, de ha nem akar békülni NEM ENGEM KELL OKOLNOTOK, h perpatvar van a rossz/hibás döntései után!
Mint mindig, csakis az igazat mondom.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 10:24:53 AM

Advertisement