Mert most tényleg valótlant állítottál! 2,5 hónapja nem  kért engem senki, h kussba legyek, MAGAMTÓL TETTEM. 
Szégyen és gyalázat, ha nem  vagy képes elhinni már bocs.. A  panaszt meg személyiségi jogok miatt tettem, senki nem kíván magáról  elneveztetni  utcát, teret fórumot. Így én sem!
Előző postodra meg itt a válaszom
A Mikhailos idézethez. Előbb azt mondta, hogy nem kell egyezkedni. Ha nem egyezkedünk, akkor normál lett volna - ezt domi mondta!!!!!! Akkor meg mi a redvás  fenéért kellett átveretni magunk lazával mikor tudtuk előre, h át fognak  verni???????????????????????????
Mi alapján  vagyok karakán és ő? Ki meri mondani, h "mocskos  németek" vagy tudom is én mit mondott, h kizárták nacionalista  hsz-ért.. Ki meri mondani, azt, amit más nem. Én is. Ez a szimpatikus. És mer  extrémet lépni, ha a helyzet  azt  kívánja. 
Portugál lemotsolt. Azért, mert bár napirenden volt, h motsolunk  mi is az utolsó előtti és az utolsó körben is. Eleve sansztalan lett volna az Izrael meccsünk. Ha motsolok zsinórban kétszer, akk a 2. mots eleve feladás.  (EZ az, amit csípőből gyűlölök) Nem adtam fel eleve a zsidók elleni meccset,  abban bíztam  ha 50-50 sanszú portugál mots vagy nem mots  jól sül  el és nem  esnek  nekünk és tudunk  győzni. Ok, nem kellett volna most grúz ellen motsolni, de akkor  ne 2-3 vagy pedig  nyomjunk mnf-et... de ezt leírtuk. még a laza is jó lett volna 1-1-gyel ott és akkor. 
A göröggel azért egyezkedtem ,mert  spanyolt szerettem volna kigolyózni, h összefogunk a hellénnel. Igaz a magyar-görögöt egyikünk bukja, de mindketten a spanyolra hajtottunk, h essenek ki. Azt ott és akkor nagyot szólt volna. Élet azért lerendezte, h a a görög átverése ide v oda  kiestek a  f..ba. Hehe :)
Segítek számolni!! domi kikapott 2* lengyel ellen 1-1* meg bolgár,  grúz és  francia ellen, sőt edzőmeccsen még a  grúztól ismét. Ez is megvan 6 bukta, úgyhogy minimum  egy kalap velem... EZ A VALÓS TÉNY 
Neked  nem számít, ha egy  jóval gyengébb csapat ( 16. szezoni) az természetes, h nehezebben  ér el sikert,mint emez a gárda?
Ne légy már ennyire butus.... A mostani csapatba volt  13 bv-vel center? Nálam sajnos igen , meg akkor annyira nem volt ember, h   be kellett hívni. Épp ezen háborodtam fel (13 bv) , h  soha életbe ilyen ne fordulhasson elő, de domi  előállt régebben  13 bv benti ember opcióval. Jogosan letorkoltam ezért őt. ez volt a közös vitánk kezdete...
Mit nem lehet felfogni, h  jót akarok? Jót akarok, amikor azt mondom ne legyen soha többé gyenge  játékos  keretben!!!
Pl 13 bv-vel center vagy  10-11 passzal IR , mint ami idén megeshetett...
Miért nem kéred a skilleket, félsz, h igazat találok mondani sokadik alkalommal? 
Ez a brigád képes lett volna a franciákat jobb taktikával vagy  normálisabb hozzáállással. A többi meccset meg behúztuk.
Bár a grúz nem hiányzott, így is volt esély az 1. hely  megtartására a végén. 
a chatről sajnos  lecsúsztam tegnap este  negyed 9-től este  1/2 12-ig otthon se voltam, ennek ellenére előálltam a tippemmel!!
Hát ezt tényleg nem hiszem el, ha mondok vmit a kinti fórumon  az  baj, ha nem chatelek  akkor meg amaz?
Vagy ide isi beírjam  mit gondolok, hogy  Mindenki  elolvashassa???
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 9:51:30 AM