Mert most tényleg valótlant állítottál! 2,5 hónapja nem kért engem senki, h kussba legyek, MAGAMTÓL TETTEM.
Szégyen és gyalázat, ha nem vagy képes elhinni már bocs.. A panaszt meg személyiségi jogok miatt tettem, senki nem kíván magáról elneveztetni utcát, teret fórumot. Így én sem!
Előző postodra meg itt a válaszom
A Mikhailos idézethez. Előbb azt mondta, hogy nem kell egyezkedni. Ha nem egyezkedünk, akkor normál lett volna - ezt domi mondta!!!!!! Akkor meg mi a redvás fenéért kellett átveretni magunk lazával mikor tudtuk előre, h át fognak verni???????????????????????????
Mi alapján vagyok karakán és ő? Ki meri mondani, h "mocskos németek" vagy tudom is én mit mondott, h kizárták nacionalista hsz-ért.. Ki meri mondani, azt, amit más nem. Én is. Ez a szimpatikus. És mer extrémet lépni, ha a helyzet azt kívánja.
Portugál lemotsolt. Azért, mert bár napirenden volt, h motsolunk mi is az utolsó előtti és az utolsó körben is. Eleve sansztalan lett volna az Izrael meccsünk. Ha motsolok zsinórban kétszer, akk a 2. mots eleve feladás. (EZ az, amit csípőből gyűlölök) Nem adtam fel eleve a zsidók elleni meccset, abban bíztam ha 50-50 sanszú portugál mots vagy nem mots jól sül el és nem esnek nekünk és tudunk győzni. Ok, nem kellett volna most grúz ellen motsolni, de akkor ne 2-3 vagy pedig nyomjunk mnf-et... de ezt leírtuk. még a laza is jó lett volna 1-1-gyel ott és akkor.
A göröggel azért egyezkedtem ,mert spanyolt szerettem volna kigolyózni, h összefogunk a hellénnel. Igaz a magyar-görögöt egyikünk bukja, de mindketten a spanyolra hajtottunk, h essenek ki. Azt ott és akkor nagyot szólt volna. Élet azért lerendezte, h a a görög átverése ide v oda kiestek a f..ba. Hehe :)
Segítek számolni!! domi kikapott 2* lengyel ellen 1-1* meg bolgár, grúz és francia ellen, sőt edzőmeccsen még a grúztól ismét. Ez is megvan 6 bukta, úgyhogy minimum egy kalap velem... EZ A VALÓS TÉNY
Neked nem számít, ha egy jóval gyengébb csapat ( 16. szezoni) az természetes, h nehezebben ér el sikert,mint emez a gárda?
Ne légy már ennyire butus.... A mostani csapatba volt 13 bv-vel center? Nálam sajnos igen , meg akkor annyira nem volt ember, h be kellett hívni. Épp ezen háborodtam fel (13 bv) , h soha életbe ilyen ne fordulhasson elő, de domi előállt régebben 13 bv benti ember opcióval. Jogosan letorkoltam ezért őt. ez volt a közös vitánk kezdete...
Mit nem lehet felfogni, h jót akarok? Jót akarok, amikor azt mondom ne legyen soha többé gyenge játékos keretben!!!
Pl 13 bv-vel center vagy 10-11 passzal IR , mint ami idén megeshetett...
Miért nem kéred a skilleket, félsz, h igazat találok mondani sokadik alkalommal?
Ez a brigád képes lett volna a franciákat jobb taktikával vagy normálisabb hozzáállással. A többi meccset meg behúztuk.
Bár a grúz nem hiányzott, így is volt esély az 1. hely megtartására a végén.
a chatről sajnos lecsúsztam tegnap este negyed 9-től este 1/2 12-ig otthon se voltam, ennek ellenére előálltam a tippemmel!!
Hát ezt tényleg nem hiszem el, ha mondok vmit a kinti fórumon az baj, ha nem chatelek akkor meg amaz?
Vagy ide isi beírjam mit gondolok, hogy Mindenki elolvashassa???
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 9:51:30 AM