Σημαντική νίκη για την ομάδα μου!Την πιστεύω την ομάδα μου φέτος,πίστευα πριν το ματς ότι ήμουν φαβορί,αλλά τελικά νίκησα πιο εύκολα από ότι περίμενα,αφου στο τέλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και ο Πουτσόφσκι (φήμες λένε ότι ο Κοτίδης είναι έξαλλος και με την συγκεκριμένη μεταγραφή και ότι ούρλιαζε στο Κέντρο Αποτοξίνωσης:
''ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ????????ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΟΝ????ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΦΣΚΙ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΟΥΝΟΦΣΚΙ!!!!!!''
Πλήρη άποψη της αγωνιστικής δεν έχω,γιατί προτίμησα να παρακολουθήσω το υπερθέαμα στο ματς Πανθρακικού-Ολυμπιακού!! :-)
Όλα τα ματς ήταν αμφίροπα και κανένα δεν ήταν σίγουρο από πριν!Πάντως μεγαλύτερη έκπληξη μου προκάλεσε η νίκη του Στέλιου (μπράβο ρε Στελάρα!!!) και η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία μάλλον ήταν του Σιμωνίδη (βλέπω 3 διαθέσιμους αναπληρωματικούς,αλλά να παίζει στο 4 ένα παλτό).Λογικά έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει δυναμικότερα στο παιχνίδι της σωτηρίας!
Γενικά είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα ως τώρα και είναι ωραίο που όλες οι ομάδες προσπαθούν!