BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.9 > 45. sezon

45. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298391.153 in reply to 298391.150
Date: 3/8/2019 6:00:45 AM
Overall Posts Rated:
144144
Errdemir67 -- NEJİ 1
KIDISPOR -- Southeast Warhawks 2
Arel -- Yalıncak Basket 1
Bakü Telekom -- Düzce Lakers 1
MİSLİSPOR -- Genç Basketbolcular 1
Fame Of Justice -- AvanGuard 2
Camilispor -- Jokzilla 2
Gök Tengri -- StallionS of Hell 1

Evet sayın seyirciler, haftanın maçlarında gözler yine Kıdıspor'un maçında olacak. Takımı iyiden iyiye emekliler derneğine çeviren Kıdıspor'un çekirge menajeri bakalım bu hafta da zıplayabilecek mi? Sayı makinesi Harlem, betonarme Kıdı'ya karşı! Bu maç izlenir!
Diğer maçlarda Yalıncak Basket geçen hafta bana karşı aldığı şanssız yenilgiyi telafi etmek için Arel karşısına çıkıyor. Yalıncak'ın galibiyeti hiç sürpriz olmaz bence.
Heitor'a iç defans antrenmanı vermese Fame Of Justice Avanguard'a bir sürpriz yapabilir derdim ama Heitor 48 dakikayı tamamlarsa öpüp de başına koysun enteriy. :)
Son 2 maçta ağır yenilgiler alan Jokzilla'da gözler Latif ve gece alemlerinden kankası Jolly'de olacak. İstim üstündeki iki oyuncunun bu akşam triple-double'dan aşağı performans gösterirse menajerin ikisine de "İşte kapı, işte sapı!" diyeceği gelen duyumlar arasında. :)

This Post:
00
298391.154 in reply to 298391.153
Date: 3/8/2019 1:36:00 PM
Overall Posts Rated:
144144
Değerli izleyenler, yanımızda Kıdıspor menajeri var. Hemen kendisine soruyoruz;
-Siz kafayı mı yediniz? Habire 39-40 yaşında oyuncu alıp duruyorsunuz. Oyundan mı sıkıldınız? Heyecan mı arıyorsunuz?
-Kafayı yemedim ama hepinize kafayı yedirecem! Oyuncuların yaşı itibari ile takım şu an saatli bomba gibi, ya elimde patlayacaklar, ya da rakipleri patlatacağım. Şimdiye kadar rakipleri patlatmayı başardım. Yarın akşam Harlem maçını da kazanırsam, dedelere verdiğim play-off sözünü tutma konusunda epey mesafe almış olacağım.
-Peki bu yeni gelenler, sizin oyun planlarınızda bir değişikliğe sebep olacak mı?
-Taktik maktik yok! Bam! Bam! Bam! Ahahaha! Hep bu bayat espriyi yapmak istemişimdir. Röportajdan önce anlaştığımız gibi bana bu çanak soruyu sorduğun için herkesin huzurunda sana teşekkür ederim sevgili basın mensubu arkadaş. :D
-İlk başlarda rakipleriniz yaptığınız bu yaşlı transferleri pek dikkate almamıştı ama 4 maçlık galibiyet serisinden sonra herkes sizin maçları takip eder oldu.
-Evet herkesin ilgisini çekmiş olmak güzel ama öte yandan galibiyet serisi uzadıkça, bu seriyi bozmak isteyecek takım sayısı da artacaktır. Henüz sansasyon yaratacak bir maç kazanmadık, Arel ve Genç Basketbolcular'ı, formsuz oyuncuları sayesinde ve kendi sahamızda yenebildik. Yalıncak'ı da yine saha avantajımız sayesinde zar zor yenebildik. Takımın tartıya çıkma maçı, yarınki Harlem maçı olacak. O maçı kazanmayı başarırsak işte o zaman doğru yolda olduğumuzu söyleyebileceğiz.
-Teşekkürler hocam. Evet sevgili seyirciler, Çekirgespor aman pardon Kıdıspor yarın akşam da zıplayabilecek mi hep beraber göreceğiz. :)

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
298391.158 in reply to 298391.157
Date: 3/9/2019 2:36:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
Değerli izleyenler, yanımızda kral lakaplı Jokzilla takımının menajeri var,
- Kendisine öncelikle hoş geldin deriz ve bu sene ki ligin genel durumu ve şampiyonluk hakkında düşüncelerini merak ediyoruz?
- Hoşbulduk , Batı grubu doğuya göre çok zayıf , arada büyük bir kalite farkı var. Takım ismi vermem doğru olmaz ama Doğudan şampiyon çıkacağa benziyor.

- Sizin için yetenek avcısı deniyordu ama bu sene kadronuzda şu an için genç oyuncu yok.
- Bu takımımda ve daha önce ki takımımda milli takım seviyesinde birçok kaliteli oyuncu yetiştirdim, çok büyük rakamlara transfer oldular, bu sene istediğim potansiyelde oyuncu bulamadım. Bu sezon sonuna kadar genç oyuncu almayacağım, önümüzde ki sezon bulabilirsem 1-2 oyuncu almayı düşünüyorum.

- Taraftarla aranızda çok sıkı bir bağ var , sizin isminize birçok marşlar bestelendi , sloganlar üretildi bunun için ne diyorsunuz.
- Öncelikle büyük Jokzilla taraftarına çok teşekkür ederim , Taraftarlarımız biliyor ki her an onları mutlu etmek için uğraştığımızı çok çalıştığımızı. Bana yapılmış birçok tezahürat var,
siroz ol karaciğer verelim, verem ol akciğer verelim , ibne sev g.. verelim
kafanı bozuyosa gidip bütün menajerleri s.....
malzemeyi çıkarda gölgesinde serinleyelim
getir boynuma dola obraa obraa

- Evet bu biraz sert oldu ( Karşılıklı kahkalar ) Sizin için takım üzerinde çok oynadığınız söyleniyor. Bu konuda düşünceleriniz ve takımınızın bu seneki performansı hakkında kısaca yorumlamanızı rica etsek?
-Öncelikle takımımda ki bütün oyuncuların farklı özellikleri olduğuna inanlardanım. Oyuncu seçiminde genel olarak özelliklere bakmak ile beraber karakterli oyuncuları seçmeye özen gösteriyorum. Karakter oyuncu özelliklerinde yazmaz hissedersin. Seçimimizi o şekilde yapıyoruz. Takım bu sene ligi ilk 4 sırada bitirmek için mücadele edecektir. Normal şartlarda ilk 4. kesin. Burada da bu sene Piknik tüpü gibi kafası olandan çok çektik ( Aşırı bir gönderme vardır :) ) Jokzilla takımı herkesle mücadele edebilir.

-Çok tecrübeli bir menajersiniz , ligde ki diğer menajerler için ne dersiniz?
- Başarı ne üstlerde olmaktır nede oyuncu yetiştirebilmektedir. Başarı istikrarla ekonomik yapı ile olur, anlık sevinmemek gerekir. Bu ligde borçla yalnızca anlık başarı yakalanır yada oyuncu yetiştirme diye takımını perişan edebilirsiniz. Birkaç sezona patlayacak takım epeyce var.

-Ekonomik olarak çok güçlü olduğunuz söyleniyor?
Öncelikle hangi yapıda olduğumuza bakmamız ve hedeflerimizin neler olduğuna bakmamızda fayda var diye düşünüyorum.
Dünya ekonomilerinde ki çalkantılar bizleri de etkilemektedir.Yapı analizi ekonominin global işleyişini daha iyi anlamamızı mümkün kılar. Bizlerde bu konuda çok düşünüyoruz. Evet kasada paranız var mıdır derseniz evet vardır. Şu anda 9-10milyonluk bir bütçeli bir kadro kurabiliriz, hiç sorun değil, ama bizim başka projelerimiz var, 2-3 sezon sabredin.
- Jokzilla taraftarına son sözünüz nedir?
- Büyük Jokzilla taraftarı her zaman yanımızda olsun , bu takım çok büyük başarılar yakalayacak, herkes emin olsun. Vizyonumuz çok geniş ,Jokzilla olarak vizyonumuz ; birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan birtakım değerleri takım içersin de tutmak , Türkiye'de ve bütün dünyada lider bir takım olmak.

This Post:
00
298391.159 in reply to 298391.158
Date: 3/9/2019 3:27:12 AM
Overall Posts Rated:
144144
Kıdıspor taraftarları, siz de habire desibel rekoru kırıp durun. Başka bir işe yaramazsınız zaten! Elalemin taraftarlarında ne bestekarlar var! :)

This Post:
00
298391.160 in reply to 298391.159
Date: 3/9/2019 3:48:41 AM
Overall Posts Rated:
1010
hocam 6200 kişi ile desibel :)

siz bizim salona gelince bütün şehir maçta sanırsınız :)

Bizim taraftarımız büyük GÖZTEPE taraftarı gibidir.
Yılmadan, usanmadan
Vazgeçer mi bu kalpler bu armadan
Aşığız Renklere
Gençliğimin katilisin Göztepe

This Post:
00
298391.161 in reply to 298391.160
Date: 3/9/2019 12:48:14 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Az daha yanlış sularda yüzecektik. İç defans antrenmanı takımı o kadar berbat hale getirmedi gibi. Bundan sonra ilk 4'te durmak o kadar kolay olmayacak benim için. Son dakikada faul'e başlayacaklar diye korkmadım değil. Birkaç düzenleme yapmam gerekecek gibi görünüyorum.

This Post:
00
298391.162 in reply to 298391.161
Date: 3/9/2019 4:20:07 PM
Overall Posts Rated:
144144
Evvet sayın izleyicilerr, bir Kıdıspor menajeri maç sonu röportajıyla daha birlikteyizz! Hocam nasıl bir maç oldu?
-Yav arkadaş bu Harlem nasıl bir takım böyle! 3-2 yaptım, gene 100 sayının üstüne çıktılar. Bu oyunda izlemekten en keyif aldığım ama bir o kadar da gerilim filmi izler gibi hissettiğim bir maç oldu. Ben kaçtım, o kovaladı. Böyle olacağını da tahmin ediyordum aslında ama yine de insan izlerken maç içinde duygularına hakim olamıyor. Dedelerin 2-3 alan savunmasına çok pis ceza kesebileceğini de görmüş oldum. Valencia resmen kendi rekorlarını paramparça etti bu akşam. Böyle bir maçı bir daha oynayabilir mi bilemiyorum. İzleyenlerin yine büyük keyif aldığı bir maç oldu. Dedeler bu maçta da göğsümü kabartmayı başardı. Yeni gelen dedeleri de beğendim. Aslında saha içi isabet oranlarımız neredeyse aynı, serbest atışlar skoru belirledi. Çekirge yine sıçramayı başardı. Sanırım Jokzilla maçına kadar da sıçramaya devam edecek.
-Play-off hedefinizle ilgili neler söyleyeceksiniz?
-Açıkçası şimdiye kadar hep şanslı maçlar oynadım. Bu maçta da şanslıydım diyebilirim. Öte yandan Yalıncak'tan bu akşam bana çalışmasını bekliyordum, olmadı. Umudumuz Harlem'de artık. :)
-Son soru; yeni dedeler gelecek mi?
-Yok artık Lebron James! Bu kadroyla ligi tamamlayacağız. Nokta atışı transferler yaptığımızı düşünüyorum çünkü taban maaşı kılı kılına doldurduk. 200 lira maaş boşluğumuz var gerçi, ona da 60 yaşında 200 lira maaşlı Michael Jordan'ın hayaletinden bulabilirsem alacağım. :D

This Post:
00
298391.163 in reply to 298391.162
Date: 3/11/2019 2:00:25 AM
Overall Posts Rated:
1010
Jokzilla - Gök Tengri 2
AvanGuard - Camilispor 1
Southeast Warhawks - Arel 2
Düzce Lakers - MİSLİSPOR 2
Genç Basketbolcular - Fame Of Justice 1
NEJİ - KIDISPOR 2
Yalıncak Basket - Bakü Telekom 1
StallionS of Hell - Errdemir67 2

Bu hafta ki tahminlerim. Kısaca değerlendirirsek.
Jokzilla - Gök Tengri : Jokzilla yani takımım :) istediğim seviyede değil , 2-3 haftaya kadar form tutmasını öngörüyorum. Gök Tengri formu ile bu maçı rahat kazanır diye düşünüyorum.

AvanGuard - Camilispor : AvanGuard çok rahat kazanmasını bekliyorum. Camilispor geçen hafta birkaç oyuncu transfer etsede ligden düşecek takım. AvanGuard 20-25 sayıdan az kazanmaz.

Southeast Warhawks - Arel : Birbirine denk takımlar gibi kağıt üzerinde gözüküyor. Arel daha iyi seri yakaladı ve ev sahibi avantajı ile Arel dedim ama her sonuca açık bir maç. İddacılar dikkat etsinler bu maça :)

Düzce Lakers - MİSLİSPOR : Yorumlamaya bile gerek yok , sadece kaç fark olur onun için tahminde bulunulabilir.Banko2

Genç Basketbolcular - Fame Of Justice : Haftanın diğer zor maçı, Genç Basketbolcuların ne yapacağı belli olmuyor, iyi yönetildiğini düşünmüyorum ama Fame Of Justice takımının oyuncu kalitesinin düşüklüğünden dolayı 1 dedim.

NEJİ - KIDISPOR : Yorumlamaya bile gerek duyulmayan bir maç. Emeklilerin takımı KIDISPOR bu maçı çok rahat kazanır. KIDISPOR sezona savunma takımı kuruyorum , taş gibi savunma sloganları ile başlayıp son zamanlarda bu kadar sayı yemesi biraz manidar geldi bana. Kazanıyor mu kazanıyor, yarında kazanacak mı banko kazanacak ama savunma takımı kurup bu kadar sayı yemesi düşünmdürücü. Benim düşüncem savunma takımı da kursan atacak oyuncun olması lazım. Rakipler sayıyı atarlar hocam , sen daha fazlasını atacak oyuncun olması lazım. Belki de KIDISPORda daha fazlasını atacak oyuncular vardır :) Bu maç banko 2

Yalıncak Basket - Bakü Telekom : Yalıncak bu maçı kazanacağını düşünüyorum ama herkesin tahmin ettiği gibi olacağını düşünmüyorum. hatta son çeyreğe kadar başa baş giderse şaşırmam.

StallionS of Hell - Errdemir67 : iki 6. sırada ki takımlardan Errdemir67 oyuncu kalitesi ile kazanmasını bilir. Zhang Siong Heng'dan daha etkili bir oyun bekliyorum artık. Parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum. StallionS of Hell içinde söyleyeceğim menajeri birşeyler yapmalı yoksa seneye 4. ligde şampiyonluğa oynamak zorunda kalacak, Çanlar StallionS of Hell için çalıyor. Dikkat etmek lazım.

Advertisement