Sezon powoli zbliża się do końca. Oficjale zakończenie typera będzie miało miejsce, gdy kadra U-21 zagra ostatni mecz w ME. Przypominam że nagrodami w typerze są:
- prowadzenie meczu reprezentacji w sparingu
- występ gracza w reprezentacji U-21
- 3-miesięczny supporter dla człeka, który najlepiej typował mecze reprezentacji Polski seniorów oraz U-21ufundowany przez al_saida
Jeden gracz może otrzymać jedną nagrodę. Jeśli chodzi o nagrodę, którą ufundował al_said to sprawa jest jasna, tylko nie wiem co zrobić jeśli np. dwóch lub więcej prezesów będzie miało tą samą ilość punktów w klasyfikacji meczów reprezentacji?
W każdym razie on (al_said) zadecyduje do kogo trafi nagroda ;)
Gdyby się tak zdażyło że obie klasyfikacje wygra ta sama osoba, wówczas będzie mogła sobie wybrać, którą chce nagrodę (jedną).
Jeżeli obie klasyfikacje wygrają różne osoby, wówczas supek trafi do prezesa, który wygrał klasyfikację reprezentacji, a osoba która wygrała klasyfikację generalną wybierze sobie jedną z dwóch nagród:
- prowadzenie meczu reprezentacji w sparingu
- występ gracza w reprezentacji U-21
Zostanie więc jedna nagroda i proponuje dwie (a nawet trzy) możliwości. Nagroda trafi do osoby, która zajmie kolejne miejsce w klasyfikacji generalnej lub zrobimy losowanie wśród osób, które typowały. Pod uwagę biorę następujące rozwiązania:
- wszystkie osoby, które przynajmniej raz typowały
- osoby, które typowały w minimum 50 % kolejek.
Proszę was żeby ci, którzy typowali wyrazili swoje opinie co do przydziału ostatniej nagrody i napisali, za którym są wariantem (zadecyduje większość).
Warianty:
1. kolejna osoba w klasyfikacji generalnej
2. losowanie wśród osób, które przynajmniej raz typowały
3. losowanie wśród osób, które typowały w minimum 50 % kolejek
Termin propozycji to niedziela 2.11 godz. 12.00.
Nie wiem jeszcze jak miałoby wyglądać ewentualne losowanie, jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie.
Osobiście jestem za wariantem 3.