a mnie tam cieszy, że ktoś się wziął za selekcjonera, choć wolałbym gdyby ktoś mnie atakował za to co robi kadra a nie za to, że selekcjonerem jest al_said no ale może kiedyś i takiej sytuacji się doczekam
Cały czas mam wrażenie, że Ty czytasz jakieś posty, których nie napisałem. Ja Ciebie nie atakuję za to jak się nazywasz. Nie zgadzam się tylko co do jednej rzeczy, że napiasałeś, że szybka taktyka jest zawsze najlepsza. To błąd. I to jest jedyny temat jaki tu podniosłem. Tylko to jedno. Chcę o nim rozmawiać merytorycznie, gdzie tu atak personalny? Możesz mi go wskazać?
To Ty cały czas uciekasz od merytorycznej rozmowy i to Ty zamieniłeś dyskusję w przepychankę. Najpierw napisałeś, że się zagalopowałem. Potem, że uprawiam szkodnictwo na forum. A teraz, że Cię atakuję presonalnie. No i że są święta i nie będziesz dyskutował, że temat jest wyczerpany. Nie będę podnosił faktu, że w międzyczasie napisałeś kilkadziesiąt innych postów, nieważne. Już nie ma świąt, więc możesz odpisać.
Ja przedstawiłem tutaj szereg dowodów i przemyśleń na poparcie mojej tezy. Ty nie przedstawiłeś żadnego. Jedynie ograniczyłeś się do próby bagatelizowania moich argumentów. Gdy napisałem, że drużyna która ma słabsze zbiórki powinna zwalniać grę, to odpisałeś, że czasem drużyna ze słabszymi zbiórkami może mieć więcej zbiórek, więc nie ma sensu dyskutować. A gdy w związku z tym, żeby nie odbiegać z tematu zaproponowałem przykład, w którym przyjmiemy, że obydwie drużyny mają takie same zbiórki, to odpisałeś, że takie coś w przyrodzie nie występuje, więc nie ma sensu dyskutować.
Ja grzecznie odpisałem na wszystkie Twoje pytania i wątpliwości. A Ty zbywasz merytoryczną dyskusję i moje pytania i wprowadzasz atmosferę napinki.
Ponawiam prośbę. Odpowiedz mi na pytanie:
(64323.108)