BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙΙΙ

Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙΙΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rMike

This Post:
11
155726.154 in reply to 155726.153
Date: 9/9/2010 8:06:23 AM
Overall Posts Rated:
2323
makari apo do kai mpros na ka8iero8ei to didymo abraam- papasta8opoulos me ta kanonia pagkosmia klashs ths kroatias ta phgan mia xara kai idika o papasta8opoulos!!! opws kai o shfakhs otan xreiasthke na boh8isei to ekane!!! den exoume anagkh pia apo ta paidika la8h toy tzorba. Opws kai o samaras einai se kalh katastash kaliterh apo ton gkeka enw o mitroglou einai mia poli kalh allagh(idame oti me pollous tropous mporei na skorarei!!! Enw o ninhs sigoura mporei na pai3ei anti toy karagkouni (opws anamenetai na ginei kai ston pao) an eixe kai empeiria!!! ena se 2-3 xronia se ayth thn 8esh 8a mporei na agwnistei kai o fetfa (to elpizw)

*mhn 3exname kai ton salpigidh

This Post:
00
155726.156 in reply to 155726.155
Date: 9/9/2010 8:26:11 AM
Overall Posts Rated:
129129
Οταν ελεγα εγω οτι ο Τεοντοσιτς ειναι 10 φορες ο παιχτης που ειναι ο Γιασικεβιτσιους με κοροιδευατε...

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
155726.157 in reply to 155726.155
Date: 9/9/2010 8:31:37 AM
Overall Posts Rated:
2323
+1 pantws o karnezhs pote den agonistike sthn souper league oti me ofh nomizw alla oyte kai me pao kai 8a ftasei na pai3ei e8nikh!!!! plaka 8a eixe. o re na doume ton teo mvp toy mundobasket na fygoun ta mallia mas!!!! dyskolo alla oxi kai api8ano!!! :P

This Post:
11
155726.161 in reply to 155726.153
Date: 9/9/2010 9:20:04 AM
Overall Posts Rated:
173173
Ακριβως. Αντε γιατι την ειδαν δημοσιοι υπαλληλοι και στραβωσαν μολις βγηκαν απο την 11αδα. Τα τελευταια χρονια ο Ρεχαγκελ ηταν "του χεριου τους" κατα καποιο τροπο και ηταν ολοι βολεμενοι. Επιτελους, αλλαγη ηρθε. Οποιος δεν θελει....μπουλο!!!

Δεν ξέρω αν αυτή είναι η πραγματική αιτία...
1ον ο Κυργιάκος έπαιξε κανονικά στο φιλικό με τη Σερβία και μετά ανακοίνωσε την αποχώρησή του...
2ον ο Γκέκας έχει να σκοράρει με τα χρώματα της εθνικής από τα προηγούμενα προκριματικά (αλήθεια δεν ξέρω τι κάνει με την ομάδα του) οπότε επαγγελματίας παίκτης δεν μπορεί να έχει μια συμπεριφορά λες και γεννήθηκε εχθές και να απαιτεί 11άδα.

Απλά μια μικρή παρατήρηση στα προηγούμενα δύο ματς της εθνικής , δεν ξέρω αν το είδατε και εσείς αλλά μερικοί παίκτες έριχναν μπινελίκια μεταξύ τους σε κάποιες φάσεις... ναι έχω παίξει μερικά χρόνια μπάλα (ερασιτεχνικό εννοείται) και ξέρω πως οι σφυγμοί χτυπάνε κόκκινο και πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο , αλλά παλιότερα αυτά δεν τα έβλεπες , τουλάχιστον όχι στην Εθνική Ελλάδος....

Τέλος μια μικρή παρατήρηση μακριά από οπαδισμούς κτλ... απλά το μόνο κοινό που έχουν Κυργιάκος - Γκέκας - Τζόρβας είναι ότι ξεκίνησαν από τον ΠΑΟ... δεν το λέω για την ομάδα αλλά μπορεί να έχουν κοινό μάνατζερ ή απλά να είναι μία παρέα που πήραν από κοινού την απόφαση...

Άποψη μου , για να μην ψάχνω φαντάσματα του τύπου ότι κάποιος τους ανάγκασε να σταματήσουν , είναι ότι απλά έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα , τα αποδυτήρια δεν είναι καθόλου καλά και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει η ομοσπονδία αρχικά και ο Σάντος κατά δεύτερο λόγο....

Υ.Γ. : @ rey batista

Opws kai o samaras einai se kalh katastash

Ο Σαμαράς είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη της Εθνικής Ελλάδος... και λέω Εθνική Ελλάδος γιατί με τις ομάδες του κάνει μερικά καλά παιχνίδια....
Απλά μπορείς να προσέξεις στα 2 ματς που πέρασαν ήταν ο μόνος που περπατούσε, μέχρι και ο Γκέκας και ο Σάλπι γυρνούσαν στο κέντρο να πιέσουν για να πάρουν την μπάλα (υπόψιν αν βρεις replay από την τελευταία φάση που μας έκαναν οι Κροάτες θα δεις ότι είναι εξολοκλήρου δικιά του ευθύνη μιας και περπατάει και στο τέλος κάθεται και κοιτάει την φάση αντί να γυρίσει μέσα στην περιοχή όπως έπρεπε να κάνει το αριστερό χαφ)
Επίσης δεν δίνει πάσα από το δεξί στο αριστερό... η ταχύτητά του είναι υπερεκτιμημένη , μάλλον απλά στην Σκωτία δεν στρίβουν εύκολα οι αμυντικοί και γιαυτό τον έχουμε για γρήγορο...και όταν τον βάζουν στα πλάγια δείχνει με πολύ εμφανές τρόπο ότι δεν του αρέσει , και το μόνο που κάνει είναι να συγκλίνει πέφτοντας πάνω στον Καραγκούνη-Νίνη και κλείνει τους χώρους ή απλά περπατάει...το μόνο καλό που έχει είναι η κάθετη μπαλιά , αλλά τι να το κάνω όταν σε όλο τον αγώνα αμύνομαι με 10 παίκτες και η πλειοψηφία των επιθέσεων που περνάνε από τα πόδια του καταστρέφονται , για να βγάλει σε όλο το παιχνίδι (και αν την βγάλει) μία κάθετη μπαλιά-ασσιστ?

This Post:
00
155726.164 in reply to 155726.160
Date: 9/9/2010 9:41:38 AM
Overall Posts Rated:
343343
Συμφωνούμε στην απάντηση σου στον JamesBond. Έχει τρομακτική εξέλιξη αλλά ακόμα νωρίς να τον πούμε καλύτερο. Σαφώς και δεν είναι.

Δεν με πείθεις πως σουτ από τα 10 μέτρα με ψηλό αργό παίκτη ήταν η καλύτερη επιλογή. Μάλλον να τον περνούσε και σουτ μέσης απόστασης θα ήταν σαφώς καλύτερο σαν επιλογή. Τέτοιες επιλογές μια σε κάνουν ήρωα, 9 μ@λ@κ@. Επίσης δεν ψήνομαι πως ο Ντούντα του έδωσε τα κλειδιά. Οι Σέρβοι προπονητές δεν δίνουν σε κανένα τα κλειδιά. Δεν τα είχαν δώσει σε τόσους και τόσους μεγάλους στο παρελθόν...

Όσο για το ποδόσφαιρο, ακούγεται έντονα πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με κάποιον παίκτη της εθνικής (όνομα δεν άκουσα), και πως ετοιμάζεται και ο Γιούρκας να φύγει...

Και γω υποστηρίζω Σάντος. Η μπάλα του ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε, αλλά είναι κανονικός προπονητής με σχέδιο και φιλοσοφία, που μάλλον ταιριάζει στο στυλ μας.

Advertisement