BuzzerBeater Forums

BB Israel > בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir

This Post:
00
215108.154 in reply to 215108.153
Date: 4/29/2012 4:23:54 AM
Overall Posts Rated:
343343
ועם חידוד קטן ממוצע המשכורות במהלך העונה לפני מכירות סוף עונה עמד על 710 שזה עוד 50 אלף

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Idan
This Post:
00
215108.155 in reply to 215108.152
Date: 4/29/2012 4:40:08 AM
Overall Posts Rated:
2929
אהוד, חייב להגיד שאני לא מסכים שאין צורך לנהול את הדיון הזה, אין פה באמת דיון.
אבל אפשרי שנהיה בחוסר הסכמה.

פיני, אתה לא עונה לעניין, ואני מניח שאתה מודע לזה.

בוא נשאל שאלה פשוטה, כדי להראות דוגמא לזה:

איך אתה מסביר שבי סי דינגו מטורקיה, קבוצה שהתחילה מעונה 10, מועמדת רצינית לזכות בטריפל בי העונה.
כל המנג'רים הותיקים בעולם פרשו והתפנה לו מקום?
הרי אם יש מספיק טובים בעולם, הפער בינו לבינם תמיד היה נשמר, לא?

בבקשה, אני אוהב דיונים אבל זה לא דיון.

דבר נוסף כדי להראות שאתה מסלף עובדות סדרתי, אם כי ברור לי שאתה מודע גם לזה:
איך בדיוק אתה אומר שאני ועוד שניים תוקפים אותך כי אנחנו מפחדים מהשינוי שיפגע בנו אם:
אחת, הסכמתי איתך שצריך להכניס שינוי כזה, אם כי עדין יותר ממה שאתה מתכוון.
שתיים, זה כסף וירטואלי לעזאזל ואתה טוען שכשזה נוגע לכיס זה כואב, זה די מצחיק.
שלוש, תחרות זה דבר שכולנו אוהבים, אני רוצה עוד מתמודדים, לא פחות מתמודדים.

עכשיו, אהוד, אם ברור שאין באמת דיון כי יש חזרה על "עובדות" ו"טיעונים" ובעיקר סילופים, ואם ברור שפיני מודע לזה, אז ראה את הלינק והחוק שפרסמתי.

בעיניי צריך לעשות משהו מעבר לסגירת הדיון.

From: Ehud

To: Idan
This Post:
00
215108.156 in reply to 215108.155
Date: 4/29/2012 5:15:12 AM
Overall Posts Rated:
274274
היי ידידי, דעתך חשובה זה בטוח

אני רק אחדד, יכול להיות שלא מתקיים פה דיון אמיתי כמו שאתה אומר. זה עיניין של הגדרות ואני בהחלט לא מעוניין להיכנס לזה.

אני אסביר שוב את מה שאמרתי. כחלק מתפקידנו (ואתה מכיר את זה) אנחנו שומרים על הסדר גם בפורמים, כמו שהמודים עושים. הראיה שלי בלשמור על הסדר בפורמים היא להגדיר חוקים בפורם הספציפי (כמו איפה שואלים שאלות וכו') - ולשמור על החוקים שהמשחק הכתיב - שהם בגדול לא לקלל ולשמור על כבוד הדדי.

אני בהחלט מסכים איתך "שהדיון" הזה חוזר על "עובדות" ו"טיעונים" ובעיקר סילופים (זאת דעתי האישית) - אני לא הייתי מגדיר את זה כספאם, דבר נוסף שהיה גורם לדיון הזה להינעל.

אבל ויש פה אבל גדול. בהחלט צריך לעשות משהו מעבר לסגירת הדיון כמו שרשמת. אני אתקן, במקום לסגור את הדיון. כי כמו שאמרתי, אני חושב שצריך לתת לדיונים להתנהל ולא להרוג אותם. פורם חיי ופעיל זה חלק מההנאה במשחק ואני מרגיש שצריך לעודד את זה ולא לקטוע את זה.

כשאני מתכוון שיש לעשות משהו במקום לסגור את הדיון זה פשוט להעניש בצורה פרטנית את מי שעובר על הכללים.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.157 in reply to 215108.153
Date: 4/29/2012 5:38:27 AM
Overall Posts Rated:
105105
מעתה, ועד שזה יישתנה, אפתח כל פוסט בעובדה הבאה - למיותר לציין שעדיין לא קיבלתי תשובה איך המצב שהבאתי לגבי המדינות האמורות לא קיבל הסבר. למיותר לציין שבמצב של משחק תחרותי או צמצום פערים, זה פשוט לא יכול לקרות.
אף אחד לא טוען שאין יתרון לקבוצות שמשחקות לאורך זמן.
בהחלט היו כאלה.
אז נקודה אחת בדיון אושרה - יש בעיית תחרותיות במשחק.
חבל שאין לי אפשרות לייצר משאל... "האם יש בעיית תחרותיות במשחק?"

נתונים לדוגמא של השבוע האחרון בליגות העליונות של צרפת, ספרד, גרמניה, איטליה, ארגנטינה , ישראל, בולגריה, סין, רוסיה ,קפריסין והרפובליקה הדומיניקנית... וכו'
היות וכבר עניתי על זה באותו סיכום, לא אחזור על אותו הסבר, עד שלא תתייחס אליו. נמאס לי לחזור על אותם דברים.

לגבי החישוב של השפעת תקרת-שכר
גם לגביו התייחסתי באותם שני פוסטים המסכמים הדיון עד כה.
כסף בבנק לא משפיע על התחרותיות במגרש, כי הוא אינו מנוצל!
כסף מייצר כסף, ואלה שנאלצים לא להשתמש בו, בגלל הנ"ל, בעצם מפסידים כסף בצורה יחסית...
ושוב - ה-נבא (ועוד כמה ליגות בארה"ב) הוא ההוכחה שהחוק עושה את עבודתו, למרות שיש קבוצות שיש להן הרבה יותר הכנסות כל שנה. [בגלל שווקים גדולים יותר במקרה שלהם]

Last edited by Pini פיני at 4/29/2012 5:41:15 AM

This Post:
00
215108.158 in reply to 215108.157
Date: 4/29/2012 5:41:49 AM
Overall Posts Rated:
274274
בהחלט היו כאלה.

דווקא יש אפשרות לעשות סקרים.

מעתה, ועד שזה יישתנה, אפתח כל פוסט בעובדה הבאה - למיותר לציין שעדיין לא קיבלתי תשובה איך המצב שהבאתי לגבי המדינות האמורות לא קיבל הסבר. למיותר לציין שבמצב של משחק תחרותי או צמצום פערים, זה פשוט לא יכול לקרות.

אם תכניס עוד מוטיב חוזר להודעות שלך זה כבר באמת יהיה יותר מידי
אני לא צוחק...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.159 in reply to 215108.158
Date: 4/29/2012 5:46:01 AM
Overall Posts Rated:
105105
בהחלט היו כאלה.

דווקא יש אפשרות לעשות סקרים.

ל-"תומכים" יש אפשרות לעשות זאת. לכן כתבתי במפורש - "לי".

אם תכניס עוד מוטיב חוזר להודעות שלך זה כבר באמת יהיה יותר מידי
אני לא צוחק...
כמו שאתה רואה, הם חוזרים שוב ושוב על אותם טיעונים. מדוע לי אסור לשאול את אותה שאלה יחידה?

This Post:
00
215108.160 in reply to 215108.156
Date: 4/29/2012 5:51:24 AM
Overall Posts Rated:
105105
אהוד, כתבת שיש כאן סילופים. מה הן?

בנוסף, כיוון שאף אחד לא ענה בצורה ישירה לשאלה, וכיוון שנראה שאתה לפחות מנסה להיות עם ראש פתוח ומראה אמינות, האם תוכל להסביר למה באותן מדינות רואים את אותה תופעה?
שוב - לא למה באחרות זה לא קורה (מה שלא הוכח ובכל מקרה לא רלבנטי), אלא למה בהן זה כן קורה.

This Post:
00
215108.161 in reply to 215108.156
Date: 4/29/2012 5:57:23 AM
Overall Posts Rated:
105105
רציתי להתייחס למה שאהוד כתב על קיום דיון, כי זה בהחלט חשוב.

הסיבה שהדיון כאן תקוע על חזרה על אותם משפטים, הינה שבפועל אני מגיב לכל שאלה, ומנגד אין שום התייחסות לשאלה וחצי שאני העליתי.

יותר מכך, כאמור, הכנתי סיכום של הדיון עד כה ובו כל הטיעונים שהועלו.
כל פוסט אליי עד כה התעלם ממנו, ובעצם חזר על אותן טיעונים שכבר נענו שם.
דיון לא יכול להתקדם, כאשר רק צד אחד עונה וכאשר הצד השני ממשיך לדקלם את אותן טיעונים שכבר נענו (הרבה) יותר מפעם אחת.

This Post:
00
215108.162 in reply to 215108.160
Date: 4/29/2012 6:01:18 AM
Overall Posts Rated:
6666
אז התייחסות קטנה לשאלה שלך,
לא תשובה אבל התייחסות

במדינות הגדולות יש יותר קבוצות, בפולין לדוגמה יש תחרות קשה גם בליגה 5 (שאצלנו היא רק בוטים וליגה 4 מחציתן לפחות הן בוטים) ולכן טבעי שיקח יותר זמן

בליגת העל אצלם עוד לא רואים את זה אבל הסתכלתי בליגות 2 בצרפת ויש לא מעט קבוצות בפלייאוף העליון שנוצרו מעונה 9

10 עונות זה לא כל כך הרבה
בד"כ לא יוצרים קבוצה בתחילת עונה אלא באמצע עונה וכך מאוד קשה בעונה הראשונה (ולא להתייחס לחוסר הידע)
בשביל לעלות 3 ליגות(עד ליגה 2) במדינות עם 5 ליגות צריך 3 עונות במינימום של המינימום
הגענו כבר ל4 עונות ולליגת העל לעלות זאת עוד עונה אז זה 5
עכשיו הגיוני שאתה לא תעלה ליגה כל עונה בטח בליגות 2,3 ששם כבר יש חבר'ה רציניים
אבל אתה מצמצם פערים

אם אתה מתלהב מענברים שמתמודד על עלייה והתחיל בעונה 12 במדינה עם ארבע ליגות בקושי אז קבוצה שהתחילה במדינה עם 5 ליגות בעונה 9 זה כמעט אותו הישג

This Post:
00
215108.163 in reply to 215108.161
Date: 4/29/2012 6:01:37 AM
Overall Posts Rated:
2929

דיון לא יכול להתקדם, כאשר רק צד אחד עונה וכאשר הצד השני ממשיך לדקלם את אותן טיעונים שכבר נענו (הרבה) יותר מפעם אחת.

הבאתי לך טיעון חדש שסותר את הטיעונים שלך כי הוא מוכיח שמנהל מספיק טוב יכול לסגור כל מרחק שהוא, כיוון שתוך תשע עונות המנהל הפך לבעל הקבוצה הטובה ביותר בבאזר.
אבל אתה בחרת להתעלם מהטענה ומיתר הפוסט.
מה קרה? עונה רק למה שיש לך תשובה מוכנה ובנאלית?

This Post:
00
215108.164 in reply to 215108.155
Date: 4/29/2012 6:11:57 AM
Overall Posts Rated:
105105
איך אתה מסביר שבי סי דינגו מטורקיה, קבוצה שהתחילה מעונה 10, מועמדת רצינית לזכות בטריפל בי העונה.
זהו עוד ניסיון נוסף להביא דוגמא נוספת (שאפריך גם אותה), כאשר מנגד אין עדיין תשובה לשאלה הבודדת שנשאלתם. קצת מוזר שאחרי 160 פוסטים זה לא נענה אפילו פעם אחת. לא?

אחת, הסכמתי איתך שצריך להכניס שינוי כזה, אם כי עדין יותר ממה שאתה מתכוון.
עדין יותר במובן של - לעקר אותו מתוכן.

שתיים, זה כסף וירטואלי לעזאזל ואתה טוען שכשזה נוגע לכיס זה כואב, זה די מצחיק.
האם יש צורך להסביר את המונח מטפורות? אם כן אני אסביר.
כששינוי שמוצע פוגע במישהו, צפוי שלרוב (להוציא את אהוד ששומר על קיום הדיון) אותו אחד יעמוד על רגליו האחוריות.
[ואני יודע שאין לך רגליים אחרויות. זה ביטוי]

שלוש, תחרות זה דבר שכולנו אוהבים, אני רוצה עוד מתמודדים, לא פחות מתמודדים.
עוד מתמודדים חלשים ממך, בגלל הבעייה שתוארה.

וכיוון ששאלת, הנה התשובה, קרי הפרכה נוספת לטיעון שהעלית, כשמנגד אני מחכה עדיין לתשובה בודדת.
התשובה - הקבוצה שהבאת לא, אני אחזור - לא!, הצטרפה בעונה 10. היא הצטרפה בעונה 3. בעונה 10 היא שינתה את שמה.
איך אני יודע? כי הפונט של ההיסטוריה שלה לא שונה, אלא רק שמה!

למיותר לציין, שרק חיזקת את הנקודה שלי ולא להפך בדוגמא הנ"ל.
ועל כן - תודה.

Last edited by Pini פיני at 4/29/2012 6:31:58 AM

Advertisement