Bizim konferansta ilk 3 değişmedi. Grkm neredeyse MKE'yi yeniyormuş ama 4 sayı farkla bitmiş maç. Sırada ben varım MKE'nin karşısında. Sezon başındaki yenilgiyi telafi edersem konferans liderliğinde iş averaja bakacak.
@Orlando Tebrikler. Konferans liderliğin de bir sürpriz olmazsa kesinleşti gibi... Sizin maç bitmeyince merak edip son anlara bakmıştım. Zlatanovic'in tek sayısını maçın son saniyesinde serbest atıştan bulması ilginçti. Maçın adamı ilan ediyorum kendisini, noktayı o koydu ne de olsa :)
@Edirne bu sefer rahat bir galibiyet almışsın ama önceki kayıpları ne kadar telafi eder şüpheliyim.
@ScottReal Sana bir mağlubiyet daha aldırdım, üzgünüm, umarım bundan sonraki maçlarda toparlanırsın, pivotunda iş var ama biraz daha pişmesi gerek sanki.
@Pau, batının yükselen takımı Bereke BT'yi yenip otur oturduğun yerde, play-off potasındakiler diğer takımlara benzemez demiş.
@xİstanbullsX takımı yenileyebilirim ama bu play-off potasından düşmemi gerektirmez deyip rahat ol çıktığı maçta bizim konferanstakilerin canını yakan yenişehir'i yenmiş. Yeni transferi Fazekas'ın ilk maçında 51 sayı atması etkileyici ama yanına destekleyecek bir iki isim daha olsa fena olmayacak gibi.
@Cau yeni pivotun takıma ısınmış görünüyor. 19'da 16 isabetle 39 sayı 23 rb daha ne yapsın dedirtecek cinsten. 133 sayı atıp yenmişsin. Daha güzeli FC Talas'ın yenilmiş olması tabii. Dördüncülükteki yerini sağlama almışsın.
Last edited by filtrekahve at 1/26/2013 1:46:04 PM