BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wenger92

To: Domi
This Post:
11
237319.154 in reply to 237319.151
Date: 3/7/2013 9:47:24 AM
Overall Posts Rated:
145145
A válogatottság esélyeit illetően: nem ismerem annyira a keretet, hogy kijelenthessem feketén-fehéren.
Egy esetleges kinti támadáshoz egy alapskilles játékos jól jöhet. Persze kérdés, hogy meddig bírja az MVP.
Ha van hasonló, csak jobb belső skillel rendelkező, akkor egyértelműen az a nyertes. Csótit kétpontoshoz nem egy nyerő húzás betenni.
Szerintem minél kiegyenlítettebb annál jobb, az edzése végén elég elengedni azt a pár skillt, amire szüksége van.

De ennek is van előnye, a passz jól megy idős korban, főleg 185 cm-nél. És mivel le van maradva, ezért mégjobban fog menni.
Ha már idáig eljutottunk, akkor nem rossz ez. Csak amíg idáig eljutunk eszik többet valamennyivel.

From: kaygee

To: Domi
This Post:
00
237319.155 in reply to 237319.151
Date: 3/7/2013 12:45:49 PM
Overall Posts Rated:
173173
Elöljáróban annyit mindenképpen szeretnék elmondani neked, hogy egyeztettük már jóval az átadóra kerülése előtt a tulajdonosával, hogy mi lehet a jövőbeli sorsa. H.balint attól tette függővé, hogy tovább tudja-e nevelni, hogy feljut vagy sem. Sajnos nem jutott fel. De akárhogy is néz ki most, vitte volna tovább.

Tehát mostmár tudjuk hogy Csóti-ról van szó, 24éves kor 185cm- MVP , egyáltalán válogatott esélyes .e számotokra?

Szerintem érdemes folyamatosan pótolni a jó kinti dobókat a válogatottban, egyrészt nem működött rosszul a kinti támadásunk, én látok benne fantáziát, illetve nehéz megítélni, hogy a jövőben milyen irányt vesz a játék. Konkrétan visszatérve rá, őt határesetnek nevezném. Van sansza, de konkurenciája is. 24 éves kora elején egyébként legjobb esetben is csak "talán" mindenki, az ő tulajdonosával is pontosan ezt beszéltem meg, egyértelmű válogatott esélyről nem volt szó, lehetőségről igen.

illetve ha válogatott esélyes akkor nem lenne -e jobb ha jelen pillanatban mondjuk csak 16-os KV-val és 12-13-as passzal állna? vagy hogy kellene szerintetek kinéznie jelen pillanatban, egyáltalán lehet -e esélyes egy 185cm-es MVP 1es 2pontossal a válogatottra?

Nézd, őszinte leszek, ilyen erővel bárkiben bármilyen kifogást lehetne találni. Ennyire atomjaira azért nem lehet az edzést lebontani (meg szerintem nem is érdemes), hogy az a 2 skill miért itt van, miért nem ott, így, hogy ő még nem egy kész játékos. Ilyen "félreedzést" még saját csapat miatt is bőven vállalhat valaki, nem megy a válogatott rovására, és később edzhető tovább az alacsonyabb skill. Ha 20-as lenne a tempója és mondjuk nulla passzolása és technikája, akkor azt mondom, hogy jogos a dolog, de így kicsit szőrszálhasogatónak érzem. Ez a játékos nem áll különösebben rosszul, a passzolás egy könnyen edzhető skill. Megjegyzem, hogy már Wolwerine is említette, hogy U21-es volt, kapta a DH edzéseket rendesen. A fizetését pedig kiveséztük, vannak benne furcsaságok.

Klubszempontot azért írtam , hogy sztetek pont a KV -passz aránya miatt egy III. osztályú csapatnál mi lenne az ideális, azaz mi lehetne a középút a KV és passz aránya és ugye a játékos fizetése között, a válogatott és egy III. oszt. csapat között..

Ha majd nézed a válaszomat, akkor megtennéd, hogy átfogalmazod egy kicsit ezt pontosabbra, többszöri átolvasás után sem értelmezhető számomra.

This Post:
22
237319.156 in reply to 237319.153
Date: 3/7/2013 3:24:39 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Mivel csak felületesen válaszoltam - nem is,mint induló -, ezért nem tekinthető mérvadónak a reakcióm

Volt egy kérdés, jött egy válasz, számomra ez egyértelmű. De természetesen kihátrálhatsz a válaszod mögül ha úgy kívánod.

A válogatott mindenek felett kell álljon egy kapitány/jelölt számára

És hogyan éled meg, hogy a válaszok alapján ez nem feltétlenül van így?

U.I. ha értelmes beszélgetést akarsz folytatni próbálj meg ne részeket kiragadni szövegből és arra idegből reagálni, hanem a teljes tartalomra, és az üzenetre ami benne van...

This Post:
00
237319.157 in reply to 237319.156
Date: 3/7/2013 5:09:40 PM
Overall Posts Rated:
350350
Kezdjük a legvégével. Én a teljes rám vonatkozó idézetet citáltam, tehát nem egy mondatot vagy csak 3 szót, hanem a teljes idézetet! Nem értem mit kifogásolsz, sőt én tehetnék kifogást, hogy most miért csak 1-1 mondatomra reagálsz éppen?

Mit nem értesz a válaszomon amúgy?
Ha egy PROFI - így csupa nagybetűvel - szemléletű a kapitány/jelölt, akkor számára a NO1 cél KELL LEGYEN a válogatott. Pont.
A lényegre térve:
Remélem,mindenki kellően profi módon áll a dologhoz és nem hobbi kapitányságra gondol.

Hobbi kapitány olyan,mint aki a németeknél van/volt...

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/7/2013 5:26:51 PM

From: Bálint
This Post:
00
237319.158 in reply to 237319.157
Date: 3/7/2013 5:27:10 PM
Overall Posts Rated:
88
Mint Csóti tulajdonosa, azt hozzá szeretném még fűzni, hogy a jelenlegi U21-es kerethez is sikerült (eddig) adnom egy játékost. Neki szüksége volt KV-re, ami természetesen Csótinak is jól jött.

Emlékszem a John/Gila akkor belinkelte az adott szezon "legjobban kereső" U21-es játékosait, és Csóti valóban top 3-ban lehetett a maga ~53K fizetésével. A kis mohó... :))

Örülök annak, hogy valamilyen szinten van esélye a válogatottsága, - persze még korai ezt megítélni - mert 18 éves kora óta rengeteg munka volt vele, és egyben szomorú is vagyok, hogy el kell adnom, de a csapat érdekeit figyelembe véve váltanom kell. Ha sikerült volna feljutnom nem lenne kérdés, hogy edzem-e tovább.

Illetve köszönöm Kaygee-nak és a scout stábjának, hogy segítettek az edzésében.

From: Chosen

This Post:
00
237319.159 in reply to 237319.139
Date: 3/7/2013 11:03:55 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Látom te is jelentkeztél a kapitányi posztra. Csak félrenyomtad, vagy választási program is lesz mellé? :)

From: LA-Hukli

This Post:
00
237319.160 in reply to 237319.159
Date: 3/8/2013 5:25:36 AM
Overall Posts Rated:
9797
Bence10-et meg akartam volna előzni, sajnos nem jött össze.

From: Domi

This Post:
00
237319.161 in reply to 237319.155
Date: 3/8/2013 9:06:51 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
nem akartam kifogást keresni a játékosban, nem is írtam nevet az elején, nálam ott van Dusan aki ugyan ennyi idős , tavaly szezon eleje óta nem igazán edzem ment ugye ö csak supersztár , együtt voltak ők U21-es csapattagok.
Dusan kevesebbet keres és sztem hasznosabb játékos, azért is tettem be ezt a játékost mert kiváncsi voltam rá hogy nézitek -e (azért többes szám mert több kapitányjelölt van) a klubszempontot a játékos fizetése miatt. ezért is kérdeztem hogy szerintetek nem lenne .e jobb ha most 16KV 12passzal állna.
mindezt ugy ez a játékos lehetett volna akármilyen nemzetiségű és akármilyen klubcsapatnál.

Persze nincs félre edzve ezt én is így gondolom , és mint ahogy irtátok jó is hogy meg van a 18as KV mert a passz jól tud fejlődni később.

Köszönöm mindkettőtöknek a választ! További sikerest kampányt kívánok!