Μπορει να περασαν 3 μερες αλλα δεν το ξεχασα και ηθελα πολυ να το σχολιασω. Η πιο τρελη σειρα αγωνων της ομαδος μου με αντιπαλο των Μ.Αλεξανδρο τελειωσαν το περασμενο Σαββατο.
Στο 1ο παιχνιδι εγινε ηδη μια αναφορα. Κι ομως το 2ο ηταν ακομα πιο συγκλονιστικο αφου η ομαδα μου εκανε νεο ρεκορ comeback-ποντων σε ενα παιχνιδι. Ετσι ξεπερασε τους 22 που κρατουσαν 22 ολοκληρες σεζον απο την IV
(30346246)Πλεον εχει η ομαδα να υπερηφανεύεται οτι εχει γυρισει παιχνιδι στο οποιο βρεθηκε πισω με 28 ποντους
(94388913). Εκ των οποιων οι 20 καλυφθηκαν στην τελευταια περιοδο στελνοντας το ματσ στην παραταση. Μεγαλος πρωταγωνιστης και στα 2 ματς των πλει αουτ ο Μαμαλακης που ειχε μ.ο. 35,5 ποντους, 11,5 ριμπαουντ με 56,6% ευστοχια δειχνοντας την μεγαλη του κλαση.
Συγχαρητηρια στον Μ.Αλεξανδρο για την πολυ δυνατη σειρα αγωνων και ευχομαι να επανελθει ξανα στην Α1 ακομα πιο ανταγωνιστικος. Τα υπολοιπα τα εχω γραψει στο προηγουμενο ποστ
Η επομενη χρονια βρισκει την ομαδα λιγο πιο ετοιμη αλλα παλι θα πρεπει να δωσει την μαχη της για την παραμονη, με το νεο συστημα να δυσκολευει τα πραγματα. Ο μεγαλος στοχος της ομαδας ειναι η επιστροφη στην διεκδικηση των τιτλων σε 2-3 σεζον.
ΥΓ.
Εχουμε βαρεθει να βλεπουμε αυτο το ζευγαρι στους τελικους. Ειδικα το ρεκορ του Μανου ειναι καταπληκτικο αφου μετραει σε 6 σεζον 5 παρουσιες. Κι εκει που πιστευεις φετος οτι τελειωσαν οι μεγαλες εποχες για την ομαδα του βρισκεται ξανα διεκδικητης
Καλη σειρα αγωνων και ας κερδισει ο καλυτερος
Last edited by τεράστιος at 3/7/2017 8:35:55 AM