BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Set priority
Show messages by
This Post:
44
283974.155 in reply to 283974.154
Date: 2/26/2017 7:57:13 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
1)Atsalakotoi BC 442
2)Olympiakos BC 411
3)Olympiakos 2007 398
4)Thrylos BC 386

5)Asingratitos BC 295
6)Bulls Of Paros 291
7)ICI BC 211
8)Campo Stars 184
9)CRETE 183
10)Spartans Team 174

11)Martiou United 162
12)Hypersonic Dragons 131
13)Xeftilaikos 120
14)Olympiakos LEGEND 111

15)Panathinaikos BC 1908 110
16)Fay-Stelaios 104
17)ARIS 1914 102
18)Peristeri Lakers 96
19)2405 Mykonos 94
20)Green Devils 93

Last edited by τεράστιος at 2/26/2017 7:58:16 PM

This Post:
11
283974.157 in reply to 283974.156
Date: 2/28/2017 1:32:48 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Το πολύ σημαντικό ματς με τον Σπάρταν είχε ξεκινήσει,αλλά στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ όλα τα βλέμματα ήταν στην εξέδρα των φανατικών και η φράση που έβγαινε από τα χείλη όλων ήταν η εξής:

''ΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π@@ΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΣ????''

Τα τύμπανα δεν βαράγαν δυνατά,τα καπνογόνα δεν παίρνανε φωτιά και χωρίς την παρουσία του ηγέτη της κερκίδας,το γήπεδο θύμιζε εκκλησία....

Η ανησυχία για τυχόν πρόβλημα υγείας του κυρ-Μήτσου ήταν έντονη,αλλά τα πάντα ξεκαθάρισαν όταν τα μάτριξ του γηπέδου συνδέθηκαν με το Kajabbar Center!Στην οθόνη εμφανίστηκε ο Μητσάρας φορώντας την φανέλα των Τεραστίων ως lucky fan και έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του...Έγινε γνωστό μετέπειτα ότι ο Κοτίδης έχοντας πάρει χαμπάρι ότι ο Τεράστιος κινδύνευε σοβαρά να μείνει χωρίς αθλητές,είχε στείλει πακέτο τον Κυρ-Μήτσο στο Kajabbar Center... :-)

ΥΓ: Πάντως αυτό που γίνεται με τους lucky fan είναι μεγάλη μαλακία(εννοείται και η περσινή μου νίκη στην έδρα του πρωταθλητη Ιταλίας)!Χαίρομαι για την νίκη σου,αλλά είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνει φέτος ο Μεγαλέξανδρος!Γενικά βλέπω πολλά περίεργα πράγματα τελευταία και δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει κάτι στην μηχανή!

This Post:
33
283974.158 in reply to 283974.157
Date: 2/28/2017 5:49:14 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Λιγο πριν τα πλει οφ ο προεδρος μου ανακοινωσε οτι δεν θελει να δωσει αλλα λεφτα για μεταγραφες και οτι θα πρεπει να πορευτω με 5+1 παικτες για τα πλει αουτ.

Μα προεδρε μπορει να υπαρξει τραυματισμος μπορει να υπαρξει αποβολη, τιποτα εκεινος ηταν ανενδοτος. Τα κρατουσε για τον εαυτο του να τα κανει μασουρια.

Ετσι καταλαβα οτι με 5,5 παικτες θα μπω στην δυσκολη μαχη της παραμονης. Ομως λιγο πριν την σημερινη αναμετρηση με πλησιασε ο φιλος Κοτιδης και ετσι εκλεισε ενα επικο ντιλ...

Μου ειπε οτι μου δινει τον Κυρ-Μητσο μονο για σημερα, αλλα σε ανταλλαγμα θελει τον Μαμαλακη μονο για 1 ματσ και συγκεκριμενα τον 3ο τελικο φετος. Ρε Αγαμεμνων του λεω φιλαρακια φιλαρακια αλλα αυτο ειναι κλεψια. Ο Κυρ-Μητσος δεν ειναι καν παικτης ενω ο αλλος ειναι διεθνης με 149 σκιλς. Πως ειναι δυνατον να πιστευεις οτι θα κλεισω μια τετοια συμφωνια!

Ρε συ ο Κυρ-Μητσος το ξερεις οτι εχει παρει παιχνιδι B3 μονος του; Ο δικος σου τι εχει κανει; Βολοδερνει η ομαδα σου στα πλει αουτ απο τοτε που τον πηρες!

Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε στην συμφωνια με εμενα εντελει να βγαινω ξεκαθαρα κερδισμενος(απο την εξελιξη της αναμετρησης) και τον Κοτιδη να φευγει τριβωντας τα χερια του λεγοντας: Το μονο που εχει να κανει ο αμπαλος ειναι να κερδισει τον ΘΕΟ το Σαββατο. Μετα του φερνω μεταγραφη αεροδρομιου για να σηκωσουμε το πρωταθλημα ξανα μπροστα σε ολο το χωριο. Τι αλλο να κανω ο ανθρωπος;;;;;

Αυτη ειναι η τελευταια του ευκαιρια!

Last edited by τεράστιος at 2/28/2017 5:50:02 PM

This Post:
44
283974.159 in reply to 283974.157
Date: 2/28/2017 6:03:34 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ηθελα να γραψω κατι για τις αναμετρησεις μου με τον Μ.Αλεξανδρο στα πλει αουτ πριν ξεκινησουν αλλα δεν τα καταφερα.

Θα πω 2 λογια τωρα ομως.

Ο Μ.Αλεξανδρος αξιζει πολυ περισσοτερο απο μενα να ειναι και του χρονου στην Α1 με βαση τις πορειες μας φετος.

Μπηκε παλεψε σχεδον καθε παιχνιδι. Εχει να επιδειξει νικη μεσα στον ΘΕΟ που ηταν στις 8 καλυτερες ομαδες του κοσμου φετος. Μαλιστα πηρε και ξενο παικτη για 1η φορα στην ιστορια του δειχνοντας το ποσο πολυ θελει να μεινει.

Απο την αλλη εγω πηγα ολη την σεζον με τα 2 μαξιλαρακια ασφαλειας που ειχα απο την αρχη της σεζον σημαδευοντας αυτα παιχνιδια. Οκ ειχα μια στρατηγικη αλλα η σεζον που εκανα ηταν απογοητευτικη.

Και ερχεται η σημερινη αναμετρηση, η οποια ειναι απο τις πιο παραξενες που εχω παιξει ποτε μου. Εφτασα σε σημειο να κερδιζω με 25 και μετα απο περιπου 15 λεπτα αγωνα να βρισκομαι πισω με 1! Ο μονος λογος που σωθηκα ειναι η μεγαλη διαφορα που πηρα στο πρωτο ημιχρονο του αγωνα. Ομως για μενα αφου ο Μ.Αλεξανδρος προλαβε και καλυψε εγκαιρως αυτην την διαφορα θα ηταν πολυ πιο ρεαλιστικο να κερδισει την σημερινη αναμετρηση

Το λεω και το πιστευω. Οπως εχασα περυσι στο κυπελλο απο μια ομαδα με παικτη του 3χιλιαρου με μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας και διαμαρτυρηθηκα, ετσι και φετος θα επρεπε να ειχα χασει την αναμετρηση αφου εφτασα σε σημειο να βρισκομαι πισω στο σκορ και να παιζει ενας lucky fun στην θεση 5.

Καλη συνεχεια στους υπολοιπους που συνεχιζουν στα πλει οφ. 4 παλιες καραβανες ειναι στα ημιτελικα και οποιες ομαδες και να προκριθουν στον τελικο, το εχουν ξανακανει και στο παρελθον. Δεν θα εχουμε τελικους με 2 ρουκι οπως περυσι

Last edited by τεράστιος at 2/28/2017 6:25:33 PM

This Post:
00
283974.160 in reply to 283974.158
Date: 3/1/2017 3:34:10 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μου ειπε οτι μου δινει τον Κυρ-Μητσο μονο για σημερα, αλλα σε ανταλλαγμα θελει τον Μαμαλακη μονο για 1 ματσ και συγκεκριμενα τον 3ο τελικο φετος.

Τόσο μ@@κας είναι ο Κοτίδης που αντί να ζητήσει τον Μαμαλάκη για το ματς του Σαββάτου,τον ζήτησε για τον ..3ο τελικό!!Και μετά θα φταίω πάλι εγώ.... :-)

This Post:
00
283974.161 in reply to 283974.160
Date: 3/3/2017 12:40:38 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ ICI BC ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ EL CLASICO, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ DORIDOS STATE CENTER ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ, O OLYMPIAKOS ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΑΤΙΚΟ 3-0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ BLOW OUT, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΤΛ. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

"ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ. Ο ΓΕΡΟ ΚΟΤΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ........"

This Post:
22
283974.162 in reply to 283974.161
Date: 3/4/2017 4:32:06 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν ξέρω αν κάποιος εδώ παίζει EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE,αλλά ο καθαρά μπασκετικός πάνσοφος γέροντας Αγαμέμνονας Κοτίδης είναι μεγάλος φαν και βέβαια δεν γινόταν οι αγαπημένοι του LEGEND να μην πάλευαν για την κορυφή και σε καθαρά φαντασιακό επίπεδο...

Πόσες και πόσες φορές δεν είχαμε δει τον γέροντα να αφιερώνει extra χρόνο στο γραφείο του μετά την προπόνηση και να σκέφτεται φωναχτά:''Ρε φ@@στη μου,να τον επουλήσω τον Μέλι και να αγοράσω τον Πρίντεζη ή όχι????'' και άλλες παρόμοιες ακαταλαβίστικες ατάκες...

Ο γνωστός για την επιμονή του Κοτίδης το πάλευε καιρό και σήμερα ήρθε στο γήπεδο με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά ουρλιάζοντας:''OI LEGEND ΕΣΑΡΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FANTASY!!!ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!''Και όντως...Την 24η αγωνιστική,η αρμάδα του Κοτίδη ξεπέρασε δεκάδες χιλιάδες άλλες ομάδες από όλη την Ευρώπη και κέρδισε την 1η θέση!!Στον πάνσοφο μάλιστα θα δωθεί ένα ρολόι χειρός από τον ίδιο τον Μπερτομέου για αυτή του την επιτυχία...

Ιδού τα πειστήρια της νίκης των Legend:

http://prntscr.com/efutx1

Και ιδού η ομάδα που με τόση μαεστρία (και κωλοφαρδία) δημιούργησε ο ''μάνατζερ'' Κοτίδης:

http://prntscr.com/efuucy

This Post:
22
283974.163 in reply to 283974.162
Date: 3/5/2017 11:19:34 AM
Overall Posts Rated:
255255
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.............

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ICI BC ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ. ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ Α1, ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΟΜΙΛΟ ΙΙ1. ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΗΤΙΛΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ CHICAGO BC, INUVIK CLUB, BROLA, OMVROS, MONARXES ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΙ PROBONAS RULES ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ KAJABBAR. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΕΡΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.......

This Post:
33
283974.164 in reply to 283974.163
Date: 3/6/2017 6:08:17 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μπορει να περασαν 3 μερες αλλα δεν το ξεχασα και ηθελα πολυ να το σχολιασω. Η πιο τρελη σειρα αγωνων της ομαδος μου με αντιπαλο των Μ.Αλεξανδρο τελειωσαν το περασμενο Σαββατο.

Στο 1ο παιχνιδι εγινε ηδη μια αναφορα. Κι ομως το 2ο ηταν ακομα πιο συγκλονιστικο αφου η ομαδα μου εκανε νεο ρεκορ comeback-ποντων σε ενα παιχνιδι. Ετσι ξεπερασε τους 22 που κρατουσαν 22 ολοκληρες σεζον απο την IV (30346246)

Πλεον εχει η ομαδα να υπερηφανεύεται οτι εχει γυρισει παιχνιδι στο οποιο βρεθηκε πισω με 28 ποντους (94388913). Εκ των οποιων οι 20 καλυφθηκαν στην τελευταια περιοδο στελνοντας το ματσ στην παραταση. Μεγαλος πρωταγωνιστης και στα 2 ματς των πλει αουτ ο Μαμαλακης που ειχε μ.ο. 35,5 ποντους, 11,5 ριμπαουντ με 56,6% ευστοχια δειχνοντας την μεγαλη του κλαση.

Συγχαρητηρια στον Μ.Αλεξανδρο για την πολυ δυνατη σειρα αγωνων και ευχομαι να επανελθει ξανα στην Α1 ακομα πιο ανταγωνιστικος. Τα υπολοιπα τα εχω γραψει στο προηγουμενο ποστ

Η επομενη χρονια βρισκει την ομαδα λιγο πιο ετοιμη αλλα παλι θα πρεπει να δωσει την μαχη της για την παραμονη, με το νεο συστημα να δυσκολευει τα πραγματα. Ο μεγαλος στοχος της ομαδας ειναι η επιστροφη στην διεκδικηση των τιτλων σε 2-3 σεζον.

ΥΓ.
Εχουμε βαρεθει να βλεπουμε αυτο το ζευγαρι στους τελικους. Ειδικα το ρεκορ του Μανου ειναι καταπληκτικο αφου μετραει σε 6 σεζον 5 παρουσιες. Κι εκει που πιστευεις φετος οτι τελειωσαν οι μεγαλες εποχες για την ομαδα του βρισκεται ξανα διεκδικητης

Καλη σειρα αγωνων και ας κερδισει ο καλυτερος

Last edited by τεράστιος at 3/7/2017 8:35:55 AM

Advertisement