Kαλησπέρα στην παρέα!!! βλέπω τα στοιχήματα και είπα να πω την γνώμη μου για τα ματς της επόμενης αγωνιστικής
1 Mani Rock Rivers -- AETORAXIS BC
2 Green Beasts bc -- raviotes
3 Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -- Olympiacos Sharks
4 GALAXY BC -- Kyanos Asteras B.C.
5 Fitsoules b.c -- DEPPIAKOS BC
6 Trstenik Zvezda -- AEK BC 2007
7 SPURS OF CS7 -- PAOK BC 2007
Που πιστεύω οι πιο ενδιαφέρον αγώνες είναι 1 και 2.
Μια ερώτηση που μου έχει δημιουργηθεί είναι το τι υπολογίζει η προοπτική ενός παίχτη,(1) το μέγιστο μισθό που μπορεί να έχει ένας παίχτης ή (2) το μέγιστο αριθμό πόντων σκιλλ (ΠΣ) ? Καταλαβαίνω οτι αυτά τα δύο, μισθός και ΠΣ, έχουν άμεση σχέση ,ΑΛΛΑ υπάρχουν σκιλλ που είναι φθηνά (π.χ Μπάσιμο) και κάποια που είναι ακριβά (πχ Εσ. Άμυνα) όσο φυσικά αναβαθμίζονται οι ικανότητες τους αυξάνει ακόμη περισσότερο τον μισθό.
Οπότε με αυτή την μικρή διαφορά Αν ισχύει το (1) θα μπορούσε σε έναν παίχτη να τον προπονεί κυκλικά ,(δλδ να προπονεί όλα τα σκιλλ του) ώστε να φτάσει στο μέγιστο μισθό του , διαμοιράζοντας τους ΠΣ σε όλα τα σκιλλ και να μην συγκεντρώνονται οι ΠΣ σε μόνο ένα, δύο σκιλλ. Και μια θέση που πιστεύω ότι χρειάζεται να έχει ισομοιρασμένα τους ΠΣ είναι ΣΦ καθώς χρειάζονται και εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά.
Οπότε τελικά στα ντραφτ αν μας έρθει παίχτης βασικός ή αστέρι (που θεωρώ από τις χαμηλότερες προοπτίκες που ίσως αξίζουν για προπόνηση) με υψηλούς ΠΣ σχετικά (18χρονο 58+,19χρονο 68+) και κατάλληλο ύψος την θέση του ΣΦ, είναι μια καλή λύση να προσπαθήσουμε να τον βελτιώσουμε ως μια φθηνή λύση ανανέωση του ρόστερ μας σε βάθος χρόνου?
Θα χαρώ να απαντήσετε και να εκφράσετε την δικιά σας άποψη... Στόχος μου είναι μέσο αυτού του κείμενου να αναδείξουμε και τις μικρές προοπτικές που όμως υπάρχουν πραγματικά διαμάντια που αξίζουν !!!